Γειά σας και πάλι. Έχω τρέλα με τα αυτοκίνητα φόρμουλα 1 και τώρα που σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω να ασχολούμαι με το μοντελισμό, το πρώτο μου μοντέλο λέω να είναι το μοντέλο της Ρενό με το οποίο ο Αλόνσο πήρε φέτος το παγκόσμιο και η ομάδα του το αντίστοιχο των κατασκευαστών. Έχω κάποιες ερωτήσεις λοιπόν - Αν ξέρετε παρακαλώ αφιερώστε μου λίγο χρόνο και βοηθήστε με.

1) Βρίσκεται καλή ιδέα ένας αρχάριος και εντελώς άσχετος σαν εμένα να αρχίσει με κάτι τέτοιο ή είναι πολύ δύσκολο εγχείρημα? (Αν ναι τί άλλο προτείνετε?)
2) Το μοντέλο με το οποίο το πήρε
φέτος ο Αλόνσο και η Ρενό, είναι
ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με το περσυνό μονοθέσιο?(Μοντέλο και αυτοκόλλητα, με το οποίο είχαν Αλόνσο και ομάδα επίσης ξαναπάρει το παγκόσμιο)
3)Σαν οδηγό για το βάψημο, να έχω το αληθινό μοντέλο που θα βρώ (Φαντάζομαι) στην ιστοσελίδα της Ρενό? (περισσότερο Ρητορική ερώτηση)
4)Τα χρώματα πόσο κοστίζουν πάνω κάτω? Τί προτείνετε πινέλο ή αερογράφο (και πόσο κοστίζουν πάνω κάτω)
5)Τί νουμερα πινέλο ή αερογράφο (αν έχουν νούμερα) θα χρειαστώ για το μοντέλο αυτό?
6)Τί κλίμακα να το πάρω? Δε θέλω πολύ μεγάλο να είναι αλλά ούτε και ψείρα. 15 πόντοι μήκος πάνω κάτω είναι το ιδανικό
7)Πού θα βρώ αυτοικόλλητα ίδια με του αληθινού μονοθεσίου και στη συγκεκριμένη κλίμακα?(Είναι στο κιτ ή τα αγοράζεις έξτρα?) Σίγουρα θα τα βρώ ακριβώς τα ίδια?
8 πόσο συνολικά θα μου κοστίσει η ιστορία ? (πινέλα, κιτ χρώματα, αυτοκόλλητα)
-Ευχαριστώ εκ των προιτέρων