Αποστολέας Θέμα: Panther D 1/35 ITALERI ΜΕΡΟΣ 2o  (Αναγνώστηκε 8419 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bloden

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΙΓΑΛΕΩ
Panther D 1/35 ITALERI ΜΕΡΟΣ 2o
« στις: Ιανουαρίου 13, 2014, 09:55:20 πμ »
Μιας και το ειχα υποσχεθει στον φιλο μου τον Παναγιωτη (spits22) αρχιζω
κι'εγω την κατασκευη του Πανθηρα.

Ψαχνοντας λιγο στο ιντερνετ βρηκα καποια camo pettern που μου αρεσουν πολυ.

Αφορα πανθηρα που εδρασε στην Τσεχοσλοβακια το 1945

Μου αρεσει η πανω παραλλαγη με το διχρωμο βαψιμο

Η δυσκολοτερη απο τις τρεις.

Μεχρι να φτασω μεχρι το βαψιμο εχω δρομο ακομα αλλα θα ηθελα να ξερω ποια αρεσει σ'εσας.
Εγω την ψηφο μου την δινω στο αρμα που εδρασε στην Τσεχοσλοβακια

::salut::  ::salut::
Παναγιωτης

Αποσυνδεδεμένος spits22(Panayotis Dim.)

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ιλιον- Αθηνα
  • mud 50%- salt water 50%
Απ: Panther D 1/35 ITALERI ΜΕΡΟΣ 2o
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 13, 2014, 11:40:47 πμ »
Καλως τον!Απ τη μια πλευρα ,ηθελα να βρεις τα decals για το jaguar σου κ ας ξεκιναγες τον Πανθηρα αργοτερα. απ την αλλη ..ε, χαιρομαι ρε συ που θα το παμε παρεα :mrgreen:
Λοιπον απο τα προφιλ που εβαλες με τα καμο ,ο πρωτος ειναι δυστυχως εκδοση G και μαλλον και ο τελευταιος κατω κατω. αν δεις τη θυριδα του αρχηγου στη κορυφη του πυργου, ειναι διαφορετικη απο του κιτ.μπορεις να κανεις το καμο βεβαια αλλα θα ξερεις οτι δεν ειναι ιστορικα σωστο. απο την μεσαια εικονα και οι 2 ειναι D μου αρεσουν και οι 2.πιο πολυ ο πρωτος ,το "232".
αν κανω λαθος ,πιστευω θα με διορθωσουν οι γνώστες των γερμανικων :wink: Αντε καλη αρχη Πανο!!

Αποσυνδεδεμένος bloden

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 13, 2014, 01:31:56 μμ »
Καλως τον!Απ τη μια πλευρα ,ηθελα να βρεις τα decals για το jaguar σου κ ας ξεκιναγες τον Πανθηρα αργοτερα. απ την αλλη ..ε, χαιρομαι ρε συ που θα το παμε παρεα :mrgreen:
Λοιπον απο τα προφιλ που εβαλες με τα καμο ,ο πρωτος ειναι δυστυχως εκδοση G και μαλλον και ο τελευταιος κατω κατω. αν δεις τη θυριδα του αρχηγου στη κορυφη του πυργου, ειναι διαφορετικη απο του κιτ.μπορεις να κανεις το καμο βεβαια αλλα θα ξερεις οτι δεν ειναι ιστορικα σωστο. απο την μεσαια εικονα και οι 2 ειναι D μου αρεσουν και οι 2.πιο πολυ ο πρωτος ,το "232".
αν κανω λαθος ,πιστευω θα με διορθωσουν οι γνώστες των γερμανικων :wink: Αντε καλη αρχη Πανο!!

Γεια σου Πανο
Δυστυχως για τα σηματα του Jaguar σε οποιο καταστημα στο εξωτερικο
εστειλα e-mail ελαβα αρνητικη απαντηση.Η μονη μου ελπιδα ειναι το e-bay.
Οσο αφορα τον Πανθηρα οι γνωσεις μου περιοριζονται στο να μπορω να αναγνωριζω
τα αρματα αλλα οχι τις διαφορες στις εκδοσεις τους  :oops:
Σιγα σιγα με διαβασμα θα ερθει και αυτο.Γι'αυτο ανεβασα τα προφιλ για να ταιριαξω το σωστο .
Πολλα καμο εχει εδω

http://www.warandtactics.com/smf/panzer-v-its-variants-panther/panzer-v-panther-camouflage-patterns-earl-grey-collection/

Αν ταιριαζει το 232 που λες τοτε ενταξει αφου ειναι μεσα στις προτιμησεις μου  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 13, 2014, 05:15:09 μμ »
όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, μόνο η μεσαία επιλογή αφορά Panther Ausf D. Η πιο κραυγαλέα του διαφορά (για κάποιον που δεν ξέρει ακόμη πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τις εκδόσεις) είναι στην θυρίδα του αρχηγού όπου στην έκδοση D είναι αυτή:

Click to see the original size.

ενω στις εκδόσεις Α και G είναι αυτή:

πάρε κι ενα λίνκ με περισσότερα προφίλ όπου αναφέρει και το κάθε ένα τι έκδοση είναι για να μην μπερδευτείς!...:

http://www.tanks-encyclopedia.com/ww2/nazi_germany/Panzer-V_Panther.php

Αποσυνδεδεμένος bloden

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 13, 2014, 10:40:38 μμ »
όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, μόνο η μεσαία επιλογή αφορά Panther Ausf D. Η πιο κραυγαλέα του διαφορά (για κάποιον που δεν ξέρει ακόμη πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τις εκδόσεις) είναι στην θυρίδα του αρχηγού όπου στην έκδοση D είναι αυτή:

ενω στις εκδόσεις Α και G είναι αυτή:

πάρε κι ενα λίνκ με περισσότερα προφίλ όπου αναφέρει και το κάθε ένα τι έκδοση είναι για να μην μπερδευτείς!...:

http://www.tanks-encyclopedia.com/ww2/nazi_germany/Panzer-V_Panther.php

Ευχαριστω για την βοηθεια φιλε μου.
Αρα το αρμα που μπορω να φτιαξω ειναι το 232 αν και στο λινκ που μου εστειλες το camo pattern του
ειναι πιο κοφτο απο αυτο που βρηκα εγω.
Ποια χρωματα ειναι τα σωστα για αυτο τον συνδυασμο ?

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 13, 2014, 10:48:03 μμ »
Ευχαριστω για την βοηθεια φιλε μου.
Αρα το αρμα που μπορω να φτιαξω ειναι το 232 αν και στο λινκ που μου εστειλες το camo pattern του
ειναι πιο κοφτο απο αυτο που βρηκα εγω.
Ποια χρωματα ειναι τα σωστα για αυτο τον συνδυασμο ?

RAL 7028 για το dunkelgelb και  RAL 6003 για το Olivgrün

Τα δυο πρώτα απο αριστερά σε αντιστοιχία χρώματα :

Αποσυνδεδεμένος bloden

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 18, 2014, 07:56:32 μμ »
Η κατασκευη του Πανθηρα ολοκληρωθηκε σχεδον χωρις κανενα ιδιαιτερο προβλημα.
Πολυ λιγα ηταν τα σημεια που χρειαστηκε στοκος και γενικα μπορω να πω οτι ηταν
μια γρηγορη και απροβληματιστη κατασκευη.
Μενει να μπει το πυροβολο να τριφτει λιγο ο στοκος στο πισω μερος του αρματος
και μετα θα παει για ασταρωμα

Και κατι ακομα αυτο ειναι σωστο  η να το στοκαρω ?
Υπαρχει και στις δυο πλευρες του πυργου

::salut:: ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 18, 2014, 09:22:45 μμ »
Ωραιος Πανο. :D και γρηγορος.για το σημειο στα πισω του πυργου ηθελα να ρωτησω κ εγω.Οσον αφορα ολο τον πυργο εχουμε θεμα. το κιτ εχει αυτο το λαθος ,στο πραγματικο αρμα καθοταν τερμα κατω ,τσιτα,με το πηγμα χωρις να αφηνει κενο.στον δικο μου εφαγα ολο το δαχτυλιδι και στο πανω μερος του πηγματος που προεξεχει λιγο, τελειως, και απο κατω μερος του πυργου μπας και ερθει κ κατσει φλατ και αφησα μονο το δοντια που εχει για να κουμπωνει :?

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ρόδος
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 19, 2014, 11:50:42 πμ »
Αυτά μην τα γεμίσεις, είναι σωστά, νομίζω είναι κολλήσεις των πλακών του πύργου

Αν παρατηρήσεις, έχει τα ίδια και στα πλαϊνά του άρματος, εκεί που είναι οι βάσεις για τις εφεδρικές ερπύστριες

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος fotis panagiotopoulos

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
    • F.T. Models
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 19, 2014, 12:18:25 μμ »
Γεια σου bloden. ::salut:: Σωστος ο Χρηστος δεν χρειαζεται στοκο σε αυτο το σημειο ειναι κολληση. Απο οτι ξερω ομως δεν επρεπε να στοκαρεις ολη την ενωση στο πισω μερος . Το ντεκ του κινητηρα ενωνεται με το πισω μερος στο κεντρο και εκει που ειναι οι αεραγωγοι υπαρχει ενα μικρο κενο που καλυπτεται μετα με τις σιτες.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος bloden

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 19, 2014, 04:52:00 μμ »
Ωραιος Πανο. :D και γρηγορος.για το σημειο στα πισω του πυργου ηθελα να ρωτησω κ εγω.Οσον αφορα ολο τον πυργο εχουμε θεμα. το κιτ εχει αυτο το λαθος ,στο πραγματικο αρμα καθοταν τερμα κατω ,τσιτα,με το πηγμα χωρις να αφηνει κενο.στον δικο μου εφαγα ολο το δαχτυλιδι και στο πανω μερος του πηγματος που προεξεχει λιγο, τελειως, και απο κατω μερος του πυργου μπας και ερθει κ κατσει φλατ και αφησα μονο το δοντια που εχει για να κουμπωνει :?

Πανο στην ταχυτητα βοηθησε  το κιτ αλλα και η διαθεση μου να το παω ΟΟΒ.
Αρα ο δικος μου πυργος θα ....αεριζεται  :mrgreen:

Χρηστο , Φωτη ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας.
Ο στοκος στο πισω μερος των αεραγωγων  θα αφαιρεθει οπως φαινεται στην φωτο

Παναγιωτης

Αποσυνδεδεμένος bloden

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 20, 2014, 02:48:35 μμ »
Στο μοντελο αυτο ειπα να ξεφυγω απο το συνηθισμενο μου βαψιμο και να δοκιμασω αυτο

Περασα τα 3 απο τα 5 χρωματα που προτεινει και βρισκομαι εδω

Οι τροχοι τοποθετηθηκαν για την φωτογραφηση.
Θα βαφτουν θα τοποθετηθει η ερπυστρια που ειναι μεγαλη μουφα και αν το αποτελεσμα
ειναι καλο δεν θα βαλω τις πλαινες ποδιες .
Αρα πρωτα θα γινουν ολα αυτα και αφου αποφασισω τι θα κανω με τις ποδιες θα βαψω το πρασινο

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #12 στις: Ιανουαρίου 20, 2014, 03:12:51 μμ »
πολυ ωραιο εκανες το modulation. δεν ειχα αμφιβολια με τι εταιρεια θα εβαφες παντως :mrgreen:  τις πλαινες ποδιες αν τυχον τις βαλεις, μπορεις να τις κοψεις ωστε να λειπουν καποιες πλακες .παιζει κ αυτο σαν παραλλαγη στο με ή χωρις καθολου ποδιες

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #13 στις: Ιανουαρίου 20, 2014, 03:15:32 μμ »
Μια που χρησιμοποίησες το σετάκι για να κάνεις τις διαφορετικές τονικότητες, πώς σου φάνηκε? Το βρίσκεις καλύτερο από το να κάνεις προσκίαση με πριν το πέρασμα του βασικού?

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος bloden

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 20, 2014, 05:21:16 μμ »
πολυ ωραιο εκανες το modulation. δεν ειχα αμφιβολια με τι εταιρεια θα εβαφες παντως :mrgreen:  τις πλαινες ποδιες αν τυχον τις βαλεις, μπορεις να τις κοψεις ωστε να λειπουν καποιες πλακες .παιζει κ αυτο σαν παραλλαγη στο με ή χωρις καθολου ποδιες

Χμμμ αυτο ειναι το modulation ? Εχει αλλες δυο τονικοτητες για να περασω αλλα ειναι πολυ ανοιχτες
και φοβαμαι το αποτελεσμα.Οσο αφορα την εταιρεια Vallejo και μυαλα στα καγκελα  :mrgreen:
Αν θα βαλω ποδιες σιγουρα θα λειπουν καποιες .Ευχαριστω Πανο  ::salut::

Μια που χρησιμοποίησες το σετάκι για να κάνεις τις διαφορετικές τονικότητες, πώς σου φάνηκε? Το βρίσκεις καλύτερο από το να κάνεις προσκίαση με πριν το πέρασμα του βασικού?

Χρηστο λογω του οτι ειμαι νεος στην χρηση αερογραφου δεν εχω δοκιμασει να κανω
προσκιαση σε καποιο κιτ που θελω να τελειωσω.
Σε ενα κιτ που εχω για δοκιμες η προσπαθεια προσκιασης που εκανα ηταν για τα πανηγυρια  :lol: :lol:.
Πιτσιλιες και ζιγκ ζαγκ γραμμες εκανα  :mrgreen: :mrgreen:
Γι'αυτο πηρα το σετακι αυτο για να δω αν ειναι ευκολοτερο για μενα.

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #15 στις: Ιανουαρίου 20, 2014, 05:49:12 μμ »
Όμορφο μέχρι εδώ Παναγιώτη :!:

Μη μπερδέυεσαι, άλλο πράγμα το modulation και άλλο το preshading. Modulation είναι η τεχνητή και επιτηδευμένη απόδοση, μέσω πολλών κοντινών αποχρώσεων, της αντανάκλασης του φωτός πάνω στις επιφάνειες ενός αντικειμένου. Preshading είναι η σκίαση σε επιλεγμένα σημεία του αντικειμένου για να τονίσουμε την ύπαρξη διαφορετιών πάνελς, λεπτομερειών, σημείων αλλοίωσης της απόχρωσης του χρώματος κ.ο.κ.

Για τις ερπύστριες, μην ανησυχείς. Με λίγη προσοχή στο δέσιμο τους (με λεπτό συρματάκι) στους εδαφιαίους, το αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό. Δές εδώ, το δικό μου Italeri Panther Ausf.A (το πρώτο μου μοντέλο όταν ξαναξεκίνησα το μοντελάρισμα ::glossa::) να πάρεις μια ιδέα :wink:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #16 στις: Ιανουαρίου 20, 2014, 06:19:29 μμ »
Χαίρομαι που δεν φοβάσαι να πειραματιστείς χρωματικά γιατί για πολλούς Έλληνες μοντελιστές η λέξη "modulation" είναι σαν τη "Ni"  ::glossa::

Τα ανοιχτότερα χρώματα είναι για τις πιο μικρές λεπτομέρειες όπως π.χ. τα καπάκια των θυρίδων κτλ...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος bloden

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #17 στις: Ιανουαρίου 20, 2014, 06:23:57 μμ »
Όμορφο μέχρι εδώ Παναγιώτη :!:

Μη μπερδέυεσαι, άλλο πράγμα το modulation και άλλο το preshading. Modulation είναι η τεχνητή και επιτηδευμένη απόδοση, μέσω πολλών κοντινών αποχρώσεων, της αντανάκλασης του φωτός πάνω στις επιφάνειες ενός αντικειμένου. Preshading είναι η σκίαση σε επιλεγμένα σημεία του αντικειμένου για να τονίσουμε την ύπαρξη διαφορετιών πάνελς, λεπτομερειών, σημείων αλλοίωσης της απόχρωσης του χρώματος κ.ο.κ.

Για τις ερπύστριες, μην ανησυχείς. Με λίγη προσοχή στο δέσιμο τους (με λεπτό συρματάκι) στους εδαφιαίους, το αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό. Δές εδώ, το δικό μου Italeri Panther Ausf.A (το πρώτο μου μοντέλο όταν ξαναξεκίνησα το μοντελάρισμα ::glossa::) να πάρεις μια ιδέα :wink:

ΜΦΧ

Χαιρομαι που σου αρεσει και ευχαριστω για τις πληροφοριες.
Το κολπο με το δεσιμο στις ερπυστριες μου το εχουν πει αλλα επειδη δεν το εχω ξανακανει
κραταω μια πισινη για το αποτελεσμα.
Σε περιπτωση αποτυχιας θα μπουν οι ποδιες .

Αποσυνδεδεμένος bloden

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #18 στις: Ιανουαρίου 20, 2014, 06:33:40 μμ »
Χαίρομαι που δεν φοβάσαι να πειραματιστείς χρωματικά γιατί για πολλούς Έλληνες μοντελιστές η λέξη "modulation" είναι σαν τη "Ni"  ::glossa::

Τα ανοιχτότερα χρώματα είναι για τις πιο μικρές λεπτομέρειες όπως π.χ. τα καπάκια των θυρίδων κτλ...  ::salut::

Δοκιμαζω για μαθαινω , να δω αν μ'αρεσει και βεβαια αν μπορω να το φτιαξω.
Αλλα ο βασικοτερος λογος ειναι να μην ρουτινιαζω μοντελιστικα κανοντας ολο τα ιδια και
τα ιδια   ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος bloden

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #19 στις: Ιανουαρίου 27, 2014, 02:15:54 μμ »
Ο Πανθηρας μολις βγηκε απο το βαφειο .
Σε λιγα σημεια μου ξεφυγε λιγο το βαψιμο και θα διορθωθει.
Οι ερπυστριες δεθηκαν στην θεση τους με λεπτο συρματακι (Blitz-X  ::thumbleft::)
Πως σας φαινονται ειναι ενταξει η να τις κρυψω με ποδιες ?

Επομενο βημα να βαφτουν και να τοποθετηθουν τα εργλεια κλπ που θα μπουν στα πλαινα του αρματος.
Σφραγισμα με βερνικι και τοποθετηση σηματων.

Δεκτο καθε σχολιο και παρατηρηση

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #20 στις: Ιανουαρίου 27, 2014, 02:22:45 μμ »
Μου αρέσει πολύ και οι ερπύστριες έχουν κάτσει πολύ καλά. Ίσως να είναι της ηλικίας, αλλά εγώ δεν βλέπω πουθενά συρματάκια, ούτε κάποια ανωμαλία, ώστε να χρειάζονται οι ποδιές για τα τα κρύψεις όλα. Αν θέλεις να τις βάλεις για αισθητικούς λόγους, τότε ΟΚ.

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος bloden

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #21 στις: Ιανουαρίου 27, 2014, 05:24:46 μμ »
Μου αρέσει πολύ και οι ερπύστριες έχουν κάτσει πολύ καλά. Ίσως να είναι της ηλικίας, αλλά εγώ δεν βλέπω πουθενά συρματάκια, ούτε κάποια ανωμαλία, ώστε να χρειάζονται οι ποδιές για τα τα κρύψεις όλα. Αν θέλεις να τις βάλεις για αισθητικούς λόγους, τότε ΟΚ.

Ευχαριστω Χρηστο χαιρομαι που σου αρεσει.
Ο μονος λογος για να βαλω ποδιες ειναι να μην ειναι καλες οι ερπυστριες.
Αφου φαινονται ενταξει θα μεινουν στην ακρη

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #22 στις: Ιανουαρίου 27, 2014, 05:30:48 μμ »
τουμπανο οι ερπυστριες Πανο. μην κρυψεις τιποτα .και ωραιο το βαψιμο με το αχνο πρασινο στο εσωτερικο των τροχων  ::thumbleft::

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #23 στις: Ιανουαρίου 27, 2014, 06:45:38 μμ »
Παναγιώτη, οι ερπύστριες είναι κατά 95% ΟΚ και εξηγούμαι: Θα πρέπει να χαμηλώσουν κι άλλο πάνω στους κινητήριους. Αυτό μπορείς να το πετύχεις κάνοντας το εξής: Καθαρίζεις από το χρώμα τα δύο (αριστερό-δεξί) πρώτα εμφανή δόντια του κινητήριου και τις αντίστοιχες τρύπες της ερπύστριας με τον κόφτη. Βάζεις λίγη κυανοκρυλική στις τρύπες, χαμηλώνεις την ερπύστρια, να χωθούν τα δόντια στις τρύπες και να ακουμπήσει η ερπύστρια στον τροχό, σφηνώνεις κάτι να κρατήσει την ερπύστρια κάτω. Επαναλαμβάνεις στην άλλη πλευρά του άρματος και σε λίγη ώρα έχεις δύο τέλειες ερπύστριες :wink:

Το βάψιμο, πάρα πολύ ωραίο :wink:

Προχώρα ακάθεκτος :!:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος fotis panagiotopoulos

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
    • F.T. Models
« Απάντηση #24 στις: Ιανουαρίου 27, 2014, 06:47:36 μμ »
Γεια σου bloden.  ::salut:: Ωραιο το βαψιμο μεχρι εδω  αν και σε μερικα σημεια χρειαζεται διορθωσεις οπως ειπες και εσυ. Νομιζω οτι μια μικρη διορθωση χρειαζεται και το πρασινο στις ροδες γιατι εχει πολυ overspray. Αυτο βεβαια εξαρταται απο το πως θα συνεχισεις μετα γιατι αν λερωσεις το αρμα  με λασπες η με πολυ εντονο σκονισμα δεν θα φαινονται και πολλα. Οι ερπυστριες ειναι καλες αλλα ειδικα η δεξια θελει λιγο πιο ομαλο κρεμασμα  μετα το γραναζι για να δειχνει πιο φυσικη. ( Η ερπυστρια του Πανθηρα απο οτι εχω δει στις πιο πολλες φωτογραφιες αρχιζει να παταει στις ροδες απο την δευτερη και μετα για να εχει το σωστο κρεμασμα. )  Αυτα ειχα να σου επισημανω παντα με καλη προθεση. Καλη συνεχεια.  ::salut::

Tags: panther