Συγνώμη, αλλά επειδή το διάβασα και το σχολίασα το βιβλίο, θα βρεις το σχόλιό μου στο site, νομίζω ότι το είδες λίγο συναισθηματικά...
Μπορεί για τους περισσότερους αεροπλανάδες η Luftwaffe να είναι ένα όνειρο, δε σημαίνει όμως ότι έτσι είναι και στην πραγματικότητα. Εγώ όταν διάβασα τον τίτλο κατάλαβα αυτό που γράφει: Η ιστορία της Luft από τότε που δημιουργήθηκε, μέχρι τότε που παραδώθηκαν οι Γερμανοί... Δε λέει: "Η φανταστική Luftawaffe και ο δρόμος της προς τη Δόξα". Διαφωνώ και ριζικά για το ότι ροσπαθεί να αποκαθηλώσει και τους ʼσσους της, πράγμα που δε μπορεί να συμβεί όταν σε μία και μόνο σελίδα, 101, τους κάνει Θεούς, με αυτά που λέει... Η πραγματική ιστορία δεν έχει πάντα happy ending για όλους και εδώ είναι η σειρά της Luft για να το εμπεδώσουμε.
Σημειωτέον, δε μπορώ να κρίνω την ιστορική ακρίβεια των όσων γράφει μέσα ό συγγραφέας, γιατί δεν είμαι γνώστης. Λέω απλά το ότι εσύ έλαβες τον τίτλο λίγο λάθος, με αποτέλεσμα, αλλά να περιμένεις να διαβάσεις και άλλα να βρείς πραγματικά στις σελίδες... Αλλά αυτό δεν είναι λάθος του βιβλίου...