Εσείς πόσα μοντελάκια πήρατε σήμερα?

:

:
Κατά το : Εσείς πόσα πορτοκάλια φάγατε σήμερα? Αν θυμούνται οι παλαιότεροι παππούδες

του forum
Και για να το κάνω πιο συγκεκριμένο, πόσα μοντέλα έχετε αγοράσει σε 2-3 μέρες μαζεμένα, ή ΤΕΛΙΚΑ πόσο βαρεμένοι είστε?? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ!!!
Οι αγορές μου λοιπόν των τελευταίων ημερών έχουν ως εξής:
- Leo2A4 Revell, το χτύπησα από το megamarket.gr με αποστολή με courier στο σπίτι και αντικαταβολή την αμέσως επόμενη ημέρα. ΑΨΟΓΑ.

- Χθες ήρθε ο κουμπάρος μου στο σπίτι και μου έφερε αυτό για δώρο από την AFV... έτσι απλά.
Η καναδεζούλα λοιπόν μάλλον πάει για Ελληνική, είχαμε πολλές τέτοιες στη μονάδα....

- O Αμερικάνος που ψωνίζω είχε -15% στα Dragon προσφορά ημέρας, έτσι δεν άντεξα και ψώνισα αυτά.... Οι τιμές τους 30$, 31,5$, 29$...είπε κανείς τίποτα?????

- Επίσης από τον ίδιο πήρα και αυτό. Το μοντέλο είναι άψογο, έχω πάθει πλάκα, photo-etched, ρητινένια κομμάτια μέχρι και ένα βιβλιαράκι ιστορικό - κατασκευαστικό. Κι αυτό με 48$ -10% .....

- Δεν άντεξα όμως στον πειρασμό & χτύπησα και αυτά τα 3 καλούδια, F84 & F86 από τον Αμερικάνο κι αυτά, (27 & 34$ -10% αντίστοιχα, για να κάνετε τους υπολογισμούς σας....), το F102 εχτυπήθη και αυτό από megamarket.gr για να κάνει παρέα στο ήδη υπάρχον και να φτιαχθούν 2 ελληνικά με τα σήματα της Icarus decals....

- Επίσης έφτασε και το Prowler της Monogram που αγοράστηκε από το ebay, μόλις 28$ & bonus βιβλιαράκι Prowler - Intruder & ραφτό!!!!

- Αυτά λοιπόν, 10 κομματάκια στο σύνολο Αεροπλάνα - ʼρματα : 4 - 6 σημειώσατε 2

Αφού δεν μ' έχει κυνηγήσει ακόμα η γυναίκα μου, πάλι καλά...
ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ,... εξάλλου όπως υπογράφω τα θέλω όλα γιατρέ μουυυυυ!!!!!