Καλημέρα και χρόνια πολλά.
Μετά από σχεδόν 25 χρόνια αδράνειας αποφάσισα να επανέλθω σιγά σιγά στο hobby. Το κύριο ενδιαφέρον μου είναι (προς το παρόν) τα α/φ, ειδικότερα σε 1:48. Σαν πρώτο μοντέλο φτιάχνω ένα συγκεκριμένο ελληνικό Α-7Ε (με "τιγρέ" rudder) στην 1/48 της Hobby Boss που μου είχαν δωρίσει πριν κάποια χρόνια, ένα όχι και τόσο καλό κιτ...
Ακολουθώντας τις συμβουλές έμπειρου φίλου μου προμηθεύτηκα αερογράφο/κομπρεσέρ, διάφορα εργαλεία και τα απαραίτητα αναλώσιμα και με τη βοήθεια του διαδικτύου προχώρησα στην κατασκευή - τώρα είμαι στη φάση των χαλκομανιών (Icarus). Ήταν η πρώτη φορά που ακολούθησα ένα πλήρες flow κατασκευής και χρησιμοποίησα τα εργαλεία και τις μεθόδους που προτείνονται, π.χ. scribing, στοκάρισμα, στεγνά πινέλα, χρήση αερογράφου, pre/post shading, Microsol, wash με λάδια, βερνίκια κλπ. Το χόμπυ είναι ατελείωτο αλλά αυτό είναι που το κάνει και εξαιρετικά ενδιαφέρον.
Επίσης έχω στα σκαριά και τη κατασκευή μίας βάσης με χρήση MDF και γυαλόχαρτου για την πίστα...
Προς το παρόν βρίσκομαι εδώ:

Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε. Προσωπικά ακολουθεί το F-5A της Kinetic, κάποια reset και ένα Cessna 172.