Καταρχας σας ευχαριστω ολους και για τα καλα σας λογια και για τα σχολια σας.

Ωραίος Νώντα!
Αυτό που μου "χτύπησε" κάπως, είναι τα πριτσίνια μπροστά απο το αλεξίνεμο και ιδιαίτερα το chipping τους.
Σε ευχαριστω Νικολα.

Για τα πριτσινια ναι εχεις δικιο, στις φωτογραφιες φαινονται αρκετα πιο εντονα απο την πραγματικοτητα και αναφερομαι και στο μεγεθος τους και στο chipping (για το μεγεθος φταιει η academy

).
Απλα θεωρησα οτι ειναι βιδες και οχι πριτσινια και για λογους συντηρησης ξεβιδωνονται, αρα και χανουν το χρωμα τους και απο την ελλειψη χρονου λογω εντατικης εκπαιδευσης για τις επιχειρησεις, δεν ξαναβαφανε απο πανω το χρωμα οι τεχνικοι. Αυτο ηταν το σκεπτικο μου.
Για να το διορθωσω, ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος, χωρις να επελθει η καταστροφη? Το στεγνο πινελο το φοβαμαι γιατι δεν θα επιτευθει η σωστη αποχρωση. Το εχω ηδη διαπιστωσει στο ιδιο μοντελο σε αλλο σημειο. Σκεφτομαι με διαφορα λαδια σε μικρες ποσοτητες καπως να τα καλυψω και να καλυφθει και λιγο το chipping

Νωντα νομιζω οι φωτο το αδικουν αλλα το καταλαβαινω γιατι το να βγουν στην φωτο 100% οι σκιασεις και οι λαδιες δεν ειναι ευκολο. Νομιζω απο κοντα θα ειναι πολυ καλυτερο και γενικα μπομπα. Κοιταξε αν θες 2 γραμμωσεις στην κατω πλευρα. Με τον κοφτη τις φερνεις ευκολα χωρις να χαθει χρωμα..λιγο λαδι και ειναι κομπλε. Καλα τελειωματα

Γιαννη σε ευχαριστω πολυ

Τις δυο γραμμωσεις αυτες τις παρατηρησα μετα το wash οτι δεν ειναι και τοσο βαθειες και γι αυτο δεν φαινονται κιολας. Σε μια πρωτη προσπαθεια με τον κοφτη να τις βαθυνω ακουστηκε ''κρακ'' απο την ενωση της ατρακτου και φανηκε κι ενας μικρος διαχωρισμος. Απο κοντα φαινεται, στις φωτος οχι και τοσο. Το αφηνω οπως εχει γιατι ουτε να σκεφτομαι δεν θελω στοκαρισματα και βαψιματα απο πανω

Πάρα πολύ ωραίο! τι να λέμε τώρα...
Κωστα σε ευχαριστω πολυ, χαιρομαι που σου αρεσε

Ωραίος Νώντα, πολύ όμορφο 
Θα συμφωνήσω βέβαια με το γάτο για το chipping στα πριτσίνια μπροστά από το κόκπιτ, αν μπορείς να το μαζέψεις λίγο και επίσης λέρωσε λίγο το cowling εσωτερικά, γιατί δείχνει πένα 
Καλά τελειώματα 

ΜΦΧ
Μανο σε ευχαριστω πολυ

Για το chipping οντως εχετε δικιο με τον Γατο, αναφερω και πιο πανω σχετικα. Το cowling εσωτερικα κι εκει εχεις δικιο, αν και εχω κανει φθορες με τον αερογραφο πριν το κλεισιμο της ατρακτου, λαδια δεν περασα. Θα το κανω με λιγο προσοχη

ʼλλο χρώμα οι δουλειές σου... καταπληκτικό βγαίνει Φέλιξ!
Αρη σε ευχαριστω πολυ. Ελπιζω να βγει καλο στις τελικες φωτογραφιες. Χαιρομαι που σου αρεσει
Πολύ καλό Νώντα!
Κάποια μικρά θεματάκια βρίσκεις βέβαια,αλλά για την δουλειά που έριξες σε σχέση με την ποιότητα του κιτ,απλά δεν παίζεται...!
Γιωργο σε ευχαριστω πολυ

Πες βρε γι αυτα τα θεματακια μηπως μπορω να τα διορθωσω, και αν δεν μπορω σε αυτο το μοντελο να τα προσεξω στο επομενο