Αποστολέας Θέμα: Μάγος Ellus Mann - πως να το βάψετε μάθημα με αερογράφο (βίντεο)  (Αναγνώστηκε 1688 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kostasiii

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • KostasIII
    • Greek miniatures
Καλησπέρα σε όλους. Μετά απο περίπου ένα μήνα κάνω νεα ανάρτηση μαθήματος με αερογράφο. Σήμερα έχουμε τον Ellus Mann ένα μάγο της εταιρείας Reaper. Αυτή η φιγούρα ήταν πάρα πολύ καλή με όμορφες λεπτομέρειες. Επειδή ήθελα να της δώσω μεγαλύτερο βάθος έκανα περισσότερες σκιές και φωτίσματα απο ότι συνήθως. Το στοιχείο κάνει την διαφορά είναι η φλόγα που έχει. Σε αυτή την φλόγα εφάρμοσα το OSL εφέ (Φωτισμός που προέρχεται απο αντικείμενο). Μπορώ να πω πως είμαι αρκετα ευχαριστημένος απο το αποτέλεσμα.
Πάμε λοιπών

::arrowred:: ::arrowred:: ::arrowred::https://www.youtube.com/watch?v=cr1cdH_dN2s ::axeman::

και καμια φωτο

Αυτά για σήμερα. Ελπίζω να σας άρεσε.
Αν έχετε απορίες, ιδέες ή σκέψεις μην διστάσετε να αφήσετε μήνυμα.
Ευχαριστώ.
Δεν ξέρω πως ζούσα χωρίς τον αερογράφο μου
Επικες μινιατουρες, φαντασία, Dnd http://greekminiatures.blogspot.gr/

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
Απ: Μάγος Ellus Mann - πως να το βάψετε μάθημα με αερογράφο (βίντεο)
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 17, 2013, 04:46:46 μμ »
Περαν των αλλων,μου αρεσε παρα πολυ η φωτια και η αποτυπωση της λαμψης! ::salut:: ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος jim40

• Τζαλαχάνης Δημήτρης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γιαννιτσά
  • go ahead punk make my day
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 17, 2013, 11:32:54 μμ »
Φοβερή δουλειά. Τί είδους χρώματα χρησιμοποιείς για τον αερογράφο και το πινέλο?

• Scale 1/144
  • *
  • KostasIII
    • Greek miniatures
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 09:27:14 μμ »
Περαν των αλλων,μου αρεσε παρα πολυ η φωτια και η αποτυπωση της λαμψης! ::salut:: ::salut::
Ευχαριστω για τα καλά σου λόγια. Για την φλόγα η αλήθεια είναι οτι έκανα διάφορους πειραματισμούς για να μπορεί να βάφτεί με αερογράφο και τελικά το αποτέλεσμα με ικανοποίησε.

Φοβερή δουλειά. Τί είδους χρώματα χρησιμοποιείς για τον αερογράφο και το πινέλο?

Τα χρώματα που χρησιμοποιώ είναι κυρίως της Vallejo και μερικές δοκιμές με Reaper Master και Ρ3. Στο βίντεο αριστερά κάτω φαίνονται ακριβώς ποια χρώματα χρησιμοποιώ

Αποσυνδεδεμένος MORFEAS62

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 04:47:15 μμ »
Καλησπέρα και από εμένα Κώστα. Μου αρέσουν οι δουλειές σου και μάλιστα τις κατεβάζω απο το Υoutube για το αρχείο μου. Έχω πάρει τα μεταλλικά χρώματα της vallejo, αλλά επειδή στεγνώνουν γρήγορα τα αραιώνεις με οινόπνευμα ή κάποιο άλλο διαλυτικό ?

Καλή συνέχεια

Βασίλης 

• Scale 1/144
  • *
  • KostasIII
    • Greek miniatures
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 17, 2014, 10:06:19 μμ »
Καλησπέρα και από εμένα Κώστα. Μου αρέσουν οι δουλειές σου και μάλιστα τις κατεβάζω απο το Υoutube για το αρχείο μου. Έχω πάρει τα μεταλλικά χρώματα της vallejo, αλλά επειδή στεγνώνουν γρήγορα τα αραιώνεις με οινόπνευμα ή κάποιο άλλο διαλυτικό ?

Καλή συνέχεια

Βασίλης 

Καλησπέρα φίλε Βασίλη
Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη

Για να σου πω την αλήθεια δεν έχω αραιώσει ποτέ τα χρώματα μου με οινόπνευμα.
Όταν βάφω με πινέλο συνήθως αραιώνω με νεράκι ή με το Thinner της Vallejo 70.524
Με τον αερογράφο έχω δοκιμάσει διάφορα. Το Ajax (με αμμωνία) έχει καλά αποτελέσματα αν και τώρα πια το χρησιμοποιώ για καθαριστικό
Τώρα το χειμώνα συνήθως χρησιμοποιώ το Airbrush Thinner της Vallejo 71.361 με εξαιρετικά αποτελέσματα. Εναλλακτικά χρησιμοποιώ ενα μιγμα απο 50% Αποσταγμένο νερό 40% drying retarder (για να μην στεγνώνει αμέσως το χρώμα και βοηθάει να μην μπλοκάρει ο αερογράφος) και 10% air flow ή αλλιώς airbrush medium. Κάποιοι βάζουν και 10% matt medium.

Ελπίζω να βοήθησα. Αν συνεχίζεις να εχεις πρόβλημα ξαναστείλε μήνυμα

Tags: Ellus Mann