Ωπα χαλάρωσε... δεν σου είπα πως δεν είσαι σοβαρός ως άνθρωπος και μην τρελάινεσε. Τώρα που βρήκαμε μια άκρη και έχουμε καταφέρει να μιλάμε χωρίς να τα κάνουμε (_|_).
Πας να μου τα χαλάσεις??

Μ@μ@κία μου . Συγνώμη είμαι λίιιιιιιιιιιιιιιγο απότομος!!!!!!! αλλά επανακάμπτω γρήγορα ευτυχώς !!

Μετά από όσα μπορεί, κάποιος να παραθέση για το σχετικό ζήτημα.Πώς μπορείς να λές οτι δεν έγινε το συμβάν εις γνώση τους????????????
Πές μου βρε παιδάκι μου τι είδους στοιχεία θές μήπως και τα βρώ.
Και το μη (σοβαρό) που κάνεις είναι να πιάνεις την ιστορία απ' τα μαλιά και να ισχυρίζεσε πως οι Ιάπωνες ήταν αρκετά επικύνδινοι για να τους έχουν χεσμένους οι Αμερικάνοι (έτσι δε λές)?
Και πως λίγο διαφορετικά να ήταν τα πράγματα ίσως και να ήταν άρχοντες του Ειρηνικού.
Ούτε με (σφαίρες) φίλε μου ούτε στο πιο τρελό σενάριο επιστημονικής φαντασίας .Και ξέρεις το γιατί !!!
Με έχεις μπερδέψει στο ξαναλέω, ενώ φαίνεσε άνθρωπος διαβασμένος κολάς στο να παραδεχτείς το προφανές .
Οταν ειδοποιήθηκε ο καημένος ο Κίμελ το προηγούμενο βράδυ της επίθεσης, οτι ο Ιάπωνας πρόξενος καίει τα χαρτιά του τι έκανε??? Ποιόν ειδοποίησε???
Γιατί μετά τον πόλεμο δικάστηκε και κατόπιν εφέσεων κατάφερε να αποκαταστήση το όνομα του ?? Ο Κίμελ είναι πρόσωπο κλειδί στην ιστορία αυτή.
Φαντάσου τον στρατιωτρικό διοικητή Θράκης π.χ. να τον πληροφορήσουν πως ο τούρκος πρόξενος καίει τα διπλωματικά έγγραφα και ετοιμάζετε να την κάνει . ΑΝ εσύ ήσουν τι θα έκανες??
Και στην τελική ανάλυση όταν μια κυβέρνηση επιδιώκει πόλεμο μέ τέτοιο ζήλο 5 χρόνια πριν αυτός ξεκινήση . Εχεις την εντύπωση πως θα τη (χαλάση) αν αυτός θα φέρει θύματα???
Αφού αυτό επιδιώκει !!!!!
Ποιος το μ@μ@ει το Περλ χάρμπορ!!!!!!!!!πλάκα μας κάνεις!!!!!
Για αυτό γράψαν τις αναφορές που γίνοταν εδώ και μια δεκαετία στα @@@@ρια τους {για τα μέτρα που έπρεπε να ληφθόύν}
Για αυτό δεν είχαν βάλει ούτε τα μπαλόνια α/α αμύνης , τα δίχτυα α/υ αμύνης , δεν έδωσαν σημασία στις εισειγήσεις του αρχηγού στόλουγια την επικυνδινότητα των Σαββατοκύριακων.
Δεν δουλέψαν ούτε τα ραντάρ που είχαν στηθεί καλύπτωντας την προς Δυσμάς περιοχή μόνο.
Δεν δόθηκε καμία σημασία στις υποκλοπές , καμία σημασία στις πληροφορίες του Ζόργκε απο το Τόκιο , τίποτα ...... χημείο όλα ... στην @@@@@χιδα μας.
Είναι σα να μου λές ότι νοιάζει την κυβέρνηση αν αξίζει τον κόπο που κάποιοι πεθαίνουν στο Ιράκ !!!! Η ότι ξέρουν αυτοί γιατί πεθαίνουν!!!!
Ελεος!!!! είναι σοβαρά τώρα αυτά ? θα με τρελάνεις τελείως?
Ενοιαξε κανέναν όταν ξεπούλησαν την ΑΝ. Ευρώπη στην Σοβιετική λαίλαπα????
Ενοιαξε κανέναν όταν ο σκύλος ο Τσώρτσιλ παζάρευε τα δωδεκάνησα με τους Τούρκους???
Τι στοιχείο θες εσύ??? που κάνω λάθος??? τι δεν έχω καταλάβει??? ρε καλό μου παιδί !!!
ΥΓ. μη μου αρχίσεις πάλι τα παράπονα για το συγκεκριμένο θέμα διαφωνούμε για τίποτα άλλο΄!!!
Αντε ρε Χοντόγκ θα τα πούμε και από κοντά κάποιο Σάββατο
