Αποστολέας Θέμα: Υποθεση αερογραφος: Enamel η Ακρυλικα ?  (Αναγνώστηκε 5892 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος SHAGRATHI

• Ανθλγός (ΜΧ) Σαουρίδης Δημήτριος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Florida
  • Civil Engineer - Project Manager
Απ: Υποθεση αερογραφος.
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 11, 2015, 08:49:09 μμ »
Κάθε πότε θέλει λίπανση;

Στάλθηκε από το XT1039 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ε δεν έχει συγκεκριμένο διάστημα, ανάλογα με τις χρήσεις. Αν τον λύνεις ολόκληρο κάθε βδομάδα πχ. και τον καθαρίζεις ας τον λιπαίνεις δεν θα κάνει κακό..
21ος ΛΜΧ, 21η ΤΘΤ Κομοτηνή.

Αποσυνδεδεμένος modelman

• Scale 1/48
  • *
  • gamersclub
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 11, 2015, 09:20:50 μμ »
προσοχή στα λάδια...καλό καθάρισμα γιατί στο επόμενο βάψιμο μπορεί να σου πετάξει λάδι με το χρώμα...

Ο χρόνος είναι χρήμα, και τα χρήματα είναι τα μοντέλα ...

Αποσυνδεδεμένος Idomeneas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 12, 2015, 04:56:50 μμ »
Κάθε πότε θέλει λίπανση;

Εξαρταται τι λιπαντικο βαζεις. Εγω χρησιμοποιω το δικο του το super lube και μετα απο καθε χρηση βαζω στην βελονα. Σε πιο αραια διαστηματα βαζω στην σκανδαλη και τα σπειρωματα αν δω οτι υπαρχει καποια δυσκολια στο βιδωμα-ξεβιδωμα. Οταν βαφεις με ακρυλικα το super lube στην βελονα βοηθα στο να μειωθει η συγκεντρωση ξερου χρωματος που τελικα προκαλει το μπουκωμα. Υποψιν οτι μιλαμε για μια σταγονα που την απλωνεις στην βελονα, οχι 3 κιλα.

Αποσυνδεδεμένος cvittas

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Hannover - Γερμανία
  • modelclub.gr
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 12, 2015, 07:40:55 μμ »
Το λιπαντικό είναι αυτό που ήρθε με τον αερογραφο (iwata).  Στα πόσα βαψιματα δηλαδή λες;

Αποσυνδεδεμένος Idomeneas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 12, 2015, 08:16:08 μμ »
Το λιπαντικό είναι αυτό που ήρθε με τον αερογραφο (iwata).  Στα πόσα βαψιματα δηλαδή λες;

Eγω βαζω στην βελονα μετα απο καθε χρηση. Τωρα στα σπειρωματα κτλ θα το δεις και μονος σου. Στην σκανδαλη θελει μια σταγονιτσα μια φορα το μηνα. Εχει τυχει σε χρωμα που με δυσκολεψε (ενα german grey της vallejo) με πολυ συχνο μπουκωμα, να βγαλω την βελονα για καθαρισμα και να βαλω και λιγο λιπαντικο, το οποιο βελτιωσε κατα πολυ την κατασταση. Το ειχα δει σαν tip σε ενα βιντεακι στο airbrush tutor.

Tags: