Αποστολέας Θέμα: Pz.Kfwg.V (Sd.Kfz 171) Panther A Early (Dragon 1/35)  (Αναγνώστηκε 15995 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Απ: Pz.Kfwg.V (Sd.Kfz 171) Panther A Early (Dragon 1/35)
« Απάντηση #75 στις: Δεκεμβρίου 10, 2013, 12:14:04 πμ »
φυσικά μην δοκιμάσεις wash με σμάλτο πάνω απ το Steel...
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
« Απάντηση #76 στις: Δεκεμβρίου 10, 2013, 12:48:01 πμ »
φυσικά μην δοκιμάσεις wash με σμάλτο πάνω απ το Steel...
γιατί;
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #77 στις: Δεκεμβρίου 10, 2013, 11:16:23 πμ »
γιατί;
Γιατί χωρίς προστασία θα φύγει όλο το μεταλλικό χρώμα με το wash...
Θέλει είτε ακρυλικό wash είτε προστασία με παρκετίνη ή βερνίκι που όμως έτσι θα χάσει την υφή μετάλλου...
Good point Γεώργιε.
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #78 στις: Δεκεμβρίου 13, 2013, 09:29:14 πμ »
Και με τα πολλά τελείωσα τις ερπύστριες και πήγα να κολλήσω το πήγμα...
Και εδώ υπάρχει πρόβλημα...  Το πάνω μέρος δεν εφαρμόζει καλά.  Είτε να εφαρμόσει πίσω (όπως και τελικά το κόλλησα) είτε μπροστά αλλά τότε το πίσω μέρος είναι στον αέρα. :evil:
Προτίμησα να το κολλήσω από πίσω σωστά καθώς μου φαίνεται πιο εύκολο να καλύψω το κενό στο μπροστά μέρος.
Το όλο θέμα είναι λες και το πάνω μέρος είναι μερικά χιλιοστά μικρότερο! :evil:
Θα κάνω πολύ καιρό να φτιάξω άρμα ξανά μου φαίνεται...  :?
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος Totenkopf

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #79 στις: Δεκεμβρίου 13, 2013, 09:55:31 πμ »
Φίλε στο κάτω μέρος του πήγματος άνωθεν έχει κατά μήκος 2 λεπτές πατούρες, για να καθήσει σωστά το πάνω μέρος θα πρέπει να κουμπώσει απο κάτω έτσι ώστε αυτές να μην είναι ορατές! Το έχεις κολλήσει πάνω σε αυτές γι'αυτό σου κάνει τόσο μεγάλο κενό.. μην το παρατάς μπορείς να το διορθώσεις.

Ελπίζω να βοήθησα
ΤΚ ::salut::

ΥΓ: Οι οδηγίες στο συγκεκριμένο είναι για κλωτσίες θέλει προσοχή.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #80 στις: Δεκεμβρίου 13, 2013, 10:23:48 πμ »
Φίλε στο κάτω μέρος του πήγματος άνωθεν έχει κατά μήκος 2 λεπτές πατούρες, για να καθήσει σωστά το πάνω μέρος θα πρέπει να κουμπόσει απο κάτω έτσι ώστε αυτές να μην είναι ορατές! Το έχεις κολλήσει πάνω σε αυτές γι'αυτό σου κάνει τόσο μεγάλο κενό.. μην το παρατάς μπορείς να το διορθώσεις.

Ελπίζω να βοήθησα
ΤΚ ::salut::

ΥΓ: Οι οδηγίες στο συγκεκριμένο είναι για κλωτσίες θέλει προσοχή.
Αχά!!!!!  Μάλιστα... Έτσι εξηγείται!!!
Το "για κλωτσιές" είναι πολύ ελαφρύς χαρακτηρισμός για αυτές τις οδηγίες!!!!
Δεν έχει μεγάλα σημεία κόλλησης οπότε νομίζω μπορώ να το ξεκολλήσω εύκολα.
Σε ευχαριστώ πολύ!
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #81 στις: Δεκεμβρίου 13, 2013, 12:24:57 μμ »
οι "πατούρες" εν ολίγοις , πρέπει να είναι απο την μέσα μεριά και να μην φαίνονται όταν θα κάτσουν τα "πλαϊνά" σου.Έτσι και το εμπρός μέρος θα έρθει στα ίσια του και θα εφαρμόσει τέλεια!... γιαυτό υπάρχει το dry fit!... αν δεν σου κάθεται καλά, σταματάς, δέν κολλάς τα πλαστικά και ψάχνεσαι για τον σωστό τρόπο!!...  :wink:

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #82 στις: Δεκεμβρίου 13, 2013, 12:33:02 μμ »
οι "πατούρες" εν ολίγοις , πρέπει να είναι απο την μέσα μεριά και να μην φαίνονται όταν θα κάτσουν τα "πλαϊνά" σου.Έτσι και το εμπρός μέρος θα έρθει στα ίσια του και θα εφαρμόσει τέλεια!... γιαυτό υπάρχει το dry fit!... αν δεν σου κάθεται καλά, σταματάς, δέν κολλάς τα πλαστικά και ψάχνεσαι για τον σωστό τρόπο!!...  :wink:
Συμφωνώ... Αρκεί και οι $#%@#%@$# οδηγίες να σε οδηγούν σωστά. Αλλιώς πως να καταλάβω ότι οι πατούρες είναι για από μέσα και ότι κουμπώνει εκεί πάνω;
Ελπίζω ότι θα το φτιάξω το βραδάκι όταν γυρίσω σπίτι.

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #83 στις: Δεκεμβρίου 13, 2013, 01:58:25 μμ »
Συμφωνώ... Αρκεί και οι $#%@#%@$# οδηγίες να σε οδηγούν σωστά. Αλλιώς πως να καταλάβω ότι οι πατούρες είναι για από μέσα και ότι κουμπώνει εκεί πάνω;
Ελπίζω ότι θα το φτιάξω το βραδάκι όταν γυρίσω σπίτι.
To ενδεχομενο να δοκιμασεις πριν βαλεις κολα πως κουμπωνει καλυτερα σου περασε απ'το μυαλο?  :lol:

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #84 στις: Δεκεμβρίου 13, 2013, 02:05:46 μμ »
To ενδεχομενο να δοκιμασεις πριν βαλεις κολα πως κουμπωνει καλυτερα σου περασε απ'το μυαλο?  :lol:
Εντάξει, τώρα γιατί με προσβάλλεις έτσι; ::glossa::
Είπαμε άσχετος αλλά όχι κι' έτσι...
ʼπειρα dry-fit αλλά σε κανένα δε μου πήγε το μυαλό ότι θα πρέπει να ανοίξω τα πλαϊνά για να κουμπώσει από κάτω.  Αν δεν στο δώσουν να το καταλάβεις οι οδηγίες, πως;
Τώρα που το φέρατε στην προσοχή μου θα το έχω υπ' όψιν μου για το μέλλον.
ʼλλωστε, από την αρχή του θέματος που ανέφεραν αρκετοί ότι το κιτ έχει κάποια θέματα και ρώτησα ποια είναι αυτά, κανείς δεν έκανε τον κόπο να αναφέρει κάτι.
Μπορεί να είμαι και χαζός, τι να κάνουμε... Μετά από καμιά 10αριά άρματα ακόμα (λέμε τώρα, ένα έχω ακόμη...) ίσως να είμαι πιο ψυλλιασμένος για το τι μπορεί να σκέφτηκε ο κάθε κινέζος-ιταλος-ιάπωνας σχεδιαστής των οδηγιών.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #85 στις: Δεκεμβρίου 13, 2013, 06:58:47 μμ »
Λοιπόν...
Το ξεκόλλησα και κάπως το έφερα (φωτογραφίες δεν έχει...) Θέλει λίγο στόκο σε μερικά σημεία αλλά από κάτω δεν θα φαίνεται γιατί μπαίνουν ποδιές οπότε μόνο στο πίσω μέρος που η σχεδίαση του κιτ είναι αισχρή...
Αλήθεια... Για πείτε μου... από αυτό εδώ.  ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall::
Click to see the original size.
ΕΣΕΙΣ θα καταλαβαίνατε ότι πρέπει να κουμπώσει κάτω από την πατούρα;
Όχι, ειλικρινά, πείτε μου, γιατί αν ναι, να πάω να κοιταχτώ. ::violent1::

Αποσυνδεδεμένος Totenkopf

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #86 στις: Δεκεμβρίου 13, 2013, 07:48:50 μμ »
Ψυχραιμία, φυσικά κ δεν φταίς εσύ.. είπαμε οι άνθρωποι που επιμελήθηκαν τις οδηγίες είναι τρόμπες. Να θυμάσαι στα Dragon πάντα dryfit προτού κολλήσεις!!!

Αποσυνδεδεμένος fotis panagiotopoulos

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
    • F.T. Models
« Απάντηση #87 στις: Δεκεμβρίου 13, 2013, 08:44:22 μμ »
Γεια σου Γιωργο  ::salut:: Χαλαρα δεν χρειαζεται να νευριαζεις. Οι οδηγιες της Dragon και ειδικα στα παλαιοτερα μοντελα της αλλα και σε μερικα καινουργια ειναι συνηθως χαοτικες και δυσκολα καταλαβαινει καποιος που μπαινουν ακριβως πολλα απο τα κομματια του καθε κιτ. Γενικα πρεπει παντα να δοκιμαζουμε αν εφαρμοζουν σωστα τα κομματια και μετα να τα κολλαμε. Τωρα στην περιπτωση που δεν εχουμε αρκετη εμπειρια με καποιο θεμα χρειαζεται η να εχουμε βιβλιογραφια και φωτογραφιες για το συγκεκριμενο μοντελο που κατασκευαζουμε η να ψαξουμε στο internet για να βρουμε πληροφοριες απο καποιον αλλο που εχει κατασκευασει το μοντελο που φτιαχνουμε, η  τελος να ρωτησουμε στο forum αν δεν μπορουμε να βρουμε λυση. Πολλες φορες αν κολλησουμε σε λαθος θεση ενα κομματι δεν εφαρμοζουν σωστα τα επομενα και ειδικα σε μεγαλα κομματια οπως ειναι το σκαφος η ο πυργος ενος αρματος. ΥΓ. Ολοι κανουμε λαθη αλλα πρεπει να προσπαθουμε οσο μπορουμε βεβαια να μην τα επαναλαμβανουμε.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #88 στις: Δεκεμβρίου 14, 2013, 06:18:16 μμ »
Spoiler (hover to show)
Με τις συμβουλές σας (σας ευχαριστώ πολύ!!) και αφού και κατάφερα και ξεκόλλησα το πάνω μέρος (σιγά που είχε κολλήσει δηλαδή...) το έφερα όπως υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είναι και σχεδόν παντού ήρθε καλά.  Μόνο σε 2-3 σημεία στην ένωση στο πίσω μέρος έβαλα λίγο φύλο πλαστικού και στόκο.  Τα κενά στο κάτω μέρος δεν θα φαίνονται καθώς θα μπουν οι ποδιές οπότε δεν ασχολούμαι μαζί τους.
Βέβαια, με την όλη διαδικασία ανακάλυψα ότι το σασί έχει πάρει λίγο... δηλαδή πρέπει εξ αρχής να ήταν λίγο στραβό/σκεβρωμένο το κάτω μέρος του πήγματος. Παρόλο που το έβαλα κάτω από αρκετό βάρος όλο το βράδυ, δεν έστρωσε.  Δεν πειράζει... Δεν ενοχλεί ιδιαίτερα.
Με την ευκαιρία που ξεκόλλησα το πάνω μέρος έβαλα και φύλο πλαστικού κάτω από τις γρίλιες τουλάχιστον να τις βάψω μαύρες και να μην φαίνεται το χάος.  Ουδέν κακό αμιγές καλού έλεγαν οι αρχαίοι... (μ..... δηλαδή αλλά τέλος πάντων...  :mrgreen:)
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #89 στις: Δεκεμβρίου 14, 2013, 06:33:57 μμ »
Οι συμβουλές του Φώτη είναι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστούν οι ασάφειες και τα λάθη στις οδηγίες της DML και σε αυτό αλλά και σε άλλα κιτ της που θα φτιάξεις μελλοντικά  :wink: ::salut::

Υ.Γ.Είδες τώρα γιατί πίνει απελπισμένος στο μπαρ ο άμοιρος,μέσος μοντελιστής;

http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,27839.msg568545.html#msg568545

:evil: :evil: :evil: :evil:

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #90 στις: Δεκεμβρίου 14, 2013, 07:05:22 μμ »
Οι συμβουλές του Φώτη είναι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστούν οι ασάφειες και τα λάθη στις οδηγίες της DML και σε αυτό αλλά και σε άλλα κιτ της που θα φτιάξεις μελλοντικά  :wink: ::salut::
Υ.Γ.Είδες τώρα γιατί πίνει απελπισμένος στο μπαρ ο άμοιρος,μέσος μοντελιστής;
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,27839.msg568545.html#msg568545
 :evil: :evil: :evil: :evil:
Αν σου πω ότι χτες έβαλα και ήπια λίγο ουισκάκι μετά από πολλάαααα χρόνια; Λες γι' αυτό να μπήκε στη θέση του; :lol:

Δεν μέτρησα, αλλά πρέπει να έκανα τουλάχιστον 10 dry-no-fit... Αλλά δεν μου πήγε το μυαλό ότι πάει από κάτω.
Αν το πάρουμε λογικά, θα έπρεπε να μπαίνει πρώτα το πάνω μέρος και μετά τα κάτω καλύμματα. Τουλάχιστον η λογική σχεδίαση αυτό λέει.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #91 στις: Δεκεμβρίου 14, 2013, 07:25:10 μμ »
Τώρα εγώ τι να σας πω... για κιτ που πουλιούνται στις τιμές που πουλιούνται, τέτοια λάθη στις οδηγίες είναι απαράδεκτα και αν δεν το καταλαβαίνουν ας τους φάει η Meng ή όποιος άλλος, δεν πρόκειται να στεναχωρηθώ. Οταν ακουμπάω 50+EUR για να αγοράσω ποιότητα, μέσα στην ποιότητα βάζω και τις οδηγίες, αν δεν είναι ικανοί να φιάξουν σωστές οδηγίες (βλέπε ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ οδηγίες Salmson), τότε να τα πάρουν κα κιτ και να τα φάνε.

Και μη μου πείτε κάνε dry fit. Αυτό ΔΕΝ είναι dry fit, είναι προσπάθεια εξεύρεσης του τρόπου με τον οποίο ταιριάζουν κάποια κομμάτια κάτι στο οποίο οι οδηγίες πρέπει να είναι ξεκάθαρες. Το dry fit το κάνεις για να βεβαιώσεις πως τα κομμάτια ταιριάζουν όπως σου λένε οι οδηγίες ΟΧΙ για να καταλάβεις τι λείπει από τις οδηγίες.

Και ζαχάρωνα ένα Πάρνηθα της Dragon για το GB... μάλλον από εμένα λεφτά δε θα δούν...

Γιώργο καλή συνέχεια. Πάρε και μία τράπουλα να δεις πως ταιριάζουν τα υπόλοιπα, θα σε βοηθήσει ::glossa::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #92 στις: Δεκεμβρίου 14, 2013, 07:32:53 μμ »
Γιώργο καλή συνέχεια. Πάρε και μία τράπουλα να δεις πως ταιριάζουν τα υπόλοιπα, θα σε βοηθήσει ::glossa::
Ευχαριστώ Γιώργο.
Ευτυχώς τα υπόλοιπα έχουν τελειώσει.  Λίγο με μαντικές ικανότητες λίγο με λογική τα έβαλα σωστά (μάλλον)...
Αυτό το σημείο όμως δεν το σκέφτηκα όπως ήθελαν.  Θα είμαι περισσότερο ψυλλιασμένος την επόμενη φορά. Ένα Dragon έχω ακόμα (King Tiger), αλλά εκείνο τουλάχιστον απ' ότι είδα έχει καλύτερες οδηγίες.
Αναμονή τώρα μέχρι αύριο να στεγνώσουν οι στόκοι για να τριφτεί και βαφτεί ξανά.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι βρήκα πραγματικά ελάχιστα κατασκευαστικά άρθρα για το συγκεκριμένο και αυτά πολύ συνοπτικά, συνήθως μόνο με το τελικό αποτέλεσμα και χωρίς να αναφέρεται το πρόβλημα στις οδηγίες στο συγκεκριμένο σημείο.  Τι διάολο; Όλοι αυτοί οι ξένοι που το έφτιαξαν είχαν καλύτερες μαντικές ικανότητες;

Αν συγκρίνω τα 2 Dragon που έχω φτιάξει μέχρι τώρα με το Trumpeter T62 που έφτιαξα, το Trumpeter ήταν κλάσης ανώτερο! Το μόνο ελαφρυντικό είναι ότι στο ένα (Pz III) οι μ@κ@κίες ήταν δικές μου και ότι και τα 2 κιτ ήταν αρκετά παλιά.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #93 στις: Δεκεμβρίου 14, 2013, 10:03:24 μμ »
Δεν με ακούτε, δεν με ακούτε, όταν ο νίνο κράζει την Dragon τόσα χρόνια τώρα συνεχώς ...  :twisted: :twisted:

http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,3705.msg69457.html#msg69457

Επίσης ήμουν ο πρώτος που σου'γραψα Γεώργιε όταν άνοιξες το θέμα, 
::eusa_naughty::  ::dontknow::
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά πας να μπλέξεις με το συγκεκριμένο κιτ   :roll:

... και κλάμα μαζί.

αλλά και πάλι δεν μ'άκουσες, ή τουλάχιστον δεν με πίστεψες.  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #94 στις: Δεκεμβρίου 15, 2013, 10:33:17 πμ »
Δεν με ακούτε, δεν με ακούτε, όταν ο νίνο κράζει την Dragon τόσα χρόνια τώρα συνεχώς ...  :twisted: :twisted:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,3705.msg69457.html#msg69457
Επίσης ήμουν ο πρώτος που σου'γραψα Γεώργιε όταν άνοιξες το θέμα, 
αλλά και πάλι δεν μ'άκουσες, ή τουλάχιστον δεν με πίστεψες.  :mrgreen:
Ναι... Αλλά 1-2 πραγματάκια παραπάνω δεν έγραψες όταν ρώτησα τι θέλει προσοχή κλπ κλπ...  ::glossa::
Δεν πειράζει, κάθε εμπόδιο για καλό, όλα βαίνουν καλώς.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #95 στις: Δεκεμβρίου 15, 2013, 09:24:11 μμ »
Ναι... Αλλά 1-2 πραγματάκια παραπάνω δεν έγραψες όταν ρώτησα τι θέλει προσοχή κλπ κλπ...  ::glossa::
Είπα ότι "δεν θέλω να σε απογοητεύσω", ότι "πας να μπλέξεις" ότι θα πέσει εκτός από γέλιο και κλάμα, ε τι άλλο να πω, έχεις δει ποτέ να λένε στον μελλοθάνατο "μεγάλε ετοιμάσου πάμε στην κρεμάλα"  :lol:

... όλα βαίνουν καλώς.
χαίρομαι πάντως που ακόμα το αντιμετωπίζεις θετικά. Keep walking  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #96 στις: Δεκεμβρίου 16, 2013, 02:09:25 μμ »
Παρακάμπτοντας λοιπόν τις αναποδιές ο Πάνθηρας πήρε χρώμα και φόρεσε και τα παπουτσάκια του. Τι παπουτσάκια δηλαδή, μποτάρες...
Πως γίνεται οι ερπύστριες να είναι βράχος μέχρι να θελήσω να τις βάλω στη θέση τους και ακριβώς τότε να χωρίζονται ξανά σε κομμάτια, δεν το έχω καταλάβει... Τέλος πάντων. Κολλήθηκαν στη θέση τους.
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
ʼντε να κολλήσουν όλα καλά τώρα για να πάμε στην περιποίηση...

Για τις ποδιές έχετε να δώσετε καμία συμβουλή;  Είναι από λεπτό λευκό πλαστικό.  Τις έχω ήδη περάσει ένα χέρι από το βασικό.  Να τις σκουριάζω; Πριν ή μετά το ασβέστωμα;  Τσαλάκωμα;
Ιδέες;

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #97 στις: Δεκεμβρίου 16, 2013, 02:28:00 μμ »
Τις ποδιές μπορείς να τις κάνεις να έχουν τσακίσματα ή στραβώματα (όχι τσαλάκωμα), όπως μπορείς να αφαιρέσεις και κάποια κομμάτια τα οποία πήγαν υπέρ πίστεως. Σκουριές όχι ιδιαίτερα πολλές, εκδορές του χρώματος, βαθύτερες χαρακιές και γενικά κάποια παραπάνω κακοποίηση αλλά να συμβαδίζει με την υπόλοιπη κατάσταση του άρματος.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #98 στις: Δεκεμβρίου 16, 2013, 02:33:16 μμ »
Μην τα τσουβαλιάζουμε όλα.
Τα Dragon μιας συγκεκριμενης χρονιάς είχαν αυτές τις τραγικές οδηγίες, φαγανε το κραξιμο τους και αλλάξανε προς το καλύτερο.
συμφωνω οτι πρεπει να εχουμε προιόν, αντάξιο της τιμής του.
 ::arrowred:: gkontog : την Πέμπτη (ξερεις εσύ) θα σου φέρω ένα νεότερο, για να δεις την διαφορά ...
καλά τελειώματα
 ::salut::
Σ.Σ.

ΥΓ. (edit). τα τελευταια κιτ που προερχονται απο παντρεμα πλαισιων απο προηγούμενα, πάσχουν επίσης, αλλά πιστευω η ταλαιπωρία, ανταμοίβεται απο τα όσα πολλά σου παρεχουν

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ρόδος
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #99 στις: Δεκεμβρίου 16, 2013, 02:35:26 μμ »
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δεί στα αεροπλάνα τι κάνεις, αλλά το βάψιμο σου μου αρέσει πολύ και θα ήθελα κάποια στιγμή να πετύχω και εγώ σκιάσεις σαν τις δικές σου ::salut::

Χρήστος

Tags: panther