0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ένα A-10 με πειραματική παραλλαγή ερήμου "Jaws" θα ήταν μέσα στο κόλπο?? Σκέφτομαι να φτιάξω κάτι τέτοιο..
Αντρέα νομίζω ότι στον πόλεμο του Κόλπου δεν χρησιμοποιήθηκε αυτή η παραλλαγή.Σε αυτό το site δεν έχω δει κανένα Α-10 με αυτήν την παραλλαγή:http://fly.to/dstormΑν κάνω λάθος παρακαλώ κάποιος συνάδελφος να με διορθώσει
Ε και τι έγινε που δεν ήταν επιχειρησιακά!Βρε κάντε τα αν σας αρέσουν,εκεί θα κολλήσουμε...
RHO STEEL τα όργανα άρχισαν για τα καλά και για να είμαι ειλικρινής το απολαμβάνω... άσε που σκέφτομαι να αρχίσω παράλληλα ακόμη ένα ισραηλινό Μ-113!!!(Αφήστε τον τρελό στην τρέλα του!!!) Νίκο, Hand Drill έχω της TAMIYA που είναι πάρα πολύ καλό. Απλά πρέπει να αγοράσω ένα πολύ λεπτό τρυπανάκι που θα μου χρειαστεί και αργότερα!!!Αντρέα, έχεις ήδη ένα ελικόπτερο που μπορείς να κάνεις όπως ήταν στον πόλεμο του Περσικού και έχεις και την κατάλληλη βιβλιογραφία!!! Όσο για APACHE, το χρώμα τους ήταν το στάνταρ που είναι πάντα βαμμένα...
Μιχάλη θα κάνεις εσύ το πειραματικό Α-10? Αν είναι να επιλέξω κάτι άλλο εγώ .
Πολύ modern stuff βλέπω τελευταία Ανδρέα... Μιας και σου έρχονται τα σχέδια του B-25 δε κανεις κανένα "Strawberry Bitch" με desert pink χρώμα;
Αχ βρε Ανδρέα έκανα λάθος... Ήθελα να πω B-24... Πάντως ναι, τα έστειλα (B-17 και B-24) τη Τεταρτη που μας πέρασε, για να δούμε αν θα σου έρθουν σε καμια εβδομάδα. Aμα σε βολέψουν αυτά τότε θα σου στείλω και αλλα. Μονο που είναι σε κλίμακα 1/72. Θα πρέπει να κανεις μεγέθυνση 150% για να τα φέρεις σε 1/48.
Έτσι μπράβο παλικάρι μου!!!!!! Είσαι σε καλό δρόμο με το Μ-51!!!Για ότι συμβουλή χρειαστείς οι αρματάδες του φόρουμ είμαστε στη διάθεσή σου!!!