Αποστολέας Θέμα: BT-7 Hungarian Army (Honvedseg) 1/35  (Αναγνώστηκε 1079 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
BT-7 Hungarian Army (Honvedseg) 1/35
« στις: Νοεμβρίου 22, 2013, 10:06:09 πμ »
Πριν καμποσα kit swap της IPMS επεσε στα χερια μου το εν λογω 35αρι  κιτ της Εastern Express(μπρρρ),αφου κατασκευαστικε ,επεσα σε σκεψη σχετικα με το βαψιμο του,επειδη δεν ηθελα να το κανω σοβιετικο ,
Εκανα μια  ερευνα στα 2 βιβλια για τα ουγγρικα τεθωρακισμενα (Mayar Steel της Μushroom και A Magyar Kiralyi Honvedseg Kulfodi Gyartasu Pancelos Harcjarmuvei 1920-45)κατεληξα να το κανω ουγγρικο ,η LM Decals μου εφτιαξε κατοπιν ειδικης παραγγελιας τα σηματα  .
Οποτε ξεκινησα το βαψιμο ,χρησιμοποιησα χρωματα Gunze και με διαφορα ξανοιγματα κατεληξα στο παρον αποτελεσμα ,τα σηματα εγιναν βαφτα με την βοηθεια photo etch μασκων που ευγενικα μου παραχωρησε ο Αρκαδιος ,ακολουθως εκανα chiping με σφουγγαρακι με το  german brown της Vallejo , σηματα και και χρωματα σφραγιστηκαν με 2 χερια klear για να γινουν φιλτρα με λαδια σε διαφορες γαιωδεις αποχρωσεις ,
wash εγινε με τα ζουμια της AK ,για ματ βερνικι χρησιμοποιησα το ακρυλικο της Model Master ,το λασπωμα εγινε με σκονες CMK-MIG-Agama-Vallejo οι οποιες σφραγιστηκαν με white spirit

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
Απ: BT-& Hungarian Army (Honvedseg) 1/35
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 22, 2013, 10:26:47 πμ »
Πάρα πολύ ωραία κατασκευή και βάψιμο, όπως επίσης και το chipping-λάσπωμα. Ίσως ήθελαν στοκάρισμα τα δύο sink marks κάτω από το πυροβόλο (δεξιά και αριστερά). Βάλτου και δύο Ούγγρους αρματιστές της miniart, να είσαι κομπλέ!

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
Απ: BT-7 Hungarian Army (Honvedseg) 1/35
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 25, 2013, 10:11:29 πμ »
Για τα σιν μαρκς εχεις δικιο ,αλλα το κιτ ηταν αρκετα δυσκολο και ξεχάστηκα

Tags: