Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ φίλε !!!!
Σήμερα νομίζω θα έχουμε το τελευταίο up ,πριν από την Εκθεσή του Αιγίου ,ευχομαι να τα πούμε και από κοντά εκεί ....
Νομίζω οτι θα έχει ενδιαφέρον μια και θα έχει λίγο από όλα ......
Οπως σας είχα πει αυτό το μοντέλο το πάω λίγο ανορθόδοξα ,όχι μονο κατασκευαστικά ,αφήνοντας το κόκπιτ για το τέλος ,αλλά και στο βάψιμο.....
Η εικόνα που θέλω να πάρω είναι αυτή......

Παρατηρήστε λίγο τα πάνελς ,αλλά και την έλλειψη φωτοσκιάσεων σε άτρακτο και φτερά (από πάνω)....
Εχοντας λοιπόν αυτές τις φωτογραφίες ως μπούσουλα έχω φτάσει εδώ.....

Χρησιμοποίησα ένα μεσαίο γκρι ακρυλικό για τα -μπαλώματα -ξεβάμματα και τα έβαψα με πινέλο,έπρεπε να γίνουν κοφτά....
Με το ιδιο γκρι ''πιτσίλισα''(αρματική τεχνική για λάσπες ) με ένα σκληρό πινέλο ,σχεδόν όλο το αεροσκάφος....το αποτέλεσμα ήταν να σπάσουν όλες αυτές οι επιφάνειες του μονότονου γκρι και να δημιουργηθούν σπασίματα -λερώματα στο χρώμα ...οπως βλέπετε και στις φωτογραφίες ,δε μιλάμε για τσίλικα αεροσκάφη.....
Αλλωστε είναι γνωστό οτι οι Ρωσοι ενδιαφέρονταν πάντα περισσότερο για την ουσία και λιγότερο για την εικόνα !!!!
Οταν στέγνωσε το γκρι (πολύ γρήγορα) ψέκασα πάλι το 308 ,μένοντας περισσότερο στη κεντρική άτρακτο και στην πάνω επιφάνεια των φτερών.....
Το άφησα να στεγνώνει και έπιασα τις καλύπτρες ......κοιτάξτε .............

Σιγουρα δεν είναι άσπρο το πλέξιγκλας .....η τεχνική είναι απλή και διασκεδαστική ,έιναι ένας τρόπος να δημιουργήσεις φιμέ καλύπτρες ,αλλά όπως θα δείτε οχι μόνο φιμέ .....

Σε λίγο παρκετίνη έβαλα κόκκινο και φλες ακρυλικό ,για κάτι τέτοιο μου έκανε το χρώμα των καλυπτρών ...το χρώμα που προκύπτει είναι ένα κοκινοκίτρινο φλες -ροζ ...το αποτέλεσμα φαίνεται και στις πάνω φωτογραφίες του μοντέλου .Το εφέ βέβαια θα ολοκληρωθεί όταν βαφτεί ο σκελετός !!!
Ειπα να μπω και λίγο κόκπιτ μεριά ,έτσι έπιασα τα καθίσματα ,τα υλικά γνωστά ,magic scalp,πλαστικό και φωτογραφίες !!!

Αυτά για την ώρα παιδιά ,θα τα πουμε με κάποιους και από κοντά!!!