Καταρχην σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια...και χαιρομαι που σας αρεσει

Θα πρεπει επισης να σας πω το εξης.Ολα τα λεφτα ειναι το κιτ μαγκες.Ενα κιτ το οποιο φτιαχτηκε απο Ελληνα μοντελιστη με πολυ μερακι και ορεξη.Καποια στιγμη λοιπον θα πρεπει να εκτιμησουμε και τους δικους μας Verlinden....Royal Models....Mig Productions....
Kαι μονο που εκατσε και εφτιαξε σε τετοια κλιμακα ο Κωστας αυτο το διαμαντακι θεωρω υποχρεωση να κατσει να ασχοληθει καποιος με αγαπη και μερακι για την κατασκευη και το βαψιμο του.Επιτρεψτε μου αυτο να ειναι προσωπικη αποψη και να μην παρεξηγηθω οτι κανω διαφημηση στην εταιρια του αγαπητου φιλου........οχι οτι εχω προβλημα απλα τελευταια εχουμε μια ταση να παρεξηγουμε πραγματα γενικοτερα.Κλεινω εδω λοιπον αυτο το κεφαλαιο και περναω στο κεφαλαιο βαψιμο.
Για να δωσεις ζωη σε καθε ενα κομματι ξεχωριστα σε αυτη την κλιμακα θα πρεπει να τονισεις και την παραμικρη λεπτομερεια.
Πολύ ωραίο...αλλά όλο γενικές φωτό μας έβαλες.
Τράβα καμία και τα "φορτώματα" 
Αυτή την τεράστια μπαταρία που τη βρήκες;;;

Η μπαταρια ειναι οντως μεγαλη φιλε ΑΑ η ατιμη.....τα φορτωματα ακομα δεν εχουν μπει και θα καταλαβεις τι εννοω οταν το δεις τελειωμενο

Ρε δε μας παρατάτε, ένας με τα σπίρτα, άλλο με τις μπαταρίες, άρρωστοι ολοι σας. Και έχει βάλει και τηλέφωνο και παίζει με τα μάτια μας ο άτιμος. Οχι ρε, δε μου αρέσει, δεν ταιριάζει η μπαταρία!
Αχ, του τα είπα και ξαλάφρωσα.
ΥΓ
Για λέγε, πως τα έβαψες τα πακέτα με τσιγάρα μέσα από το τζάμι; Λέγε πρωτού πάθω εγκεφαλικό! Για τις τσίχλες και τις σοκολάτες μπροστά δε ρωτάω, δε θέλω να ξέρω... 
Γιωργο οντως η μπαταρια δεν ταιριαζει χρωματικα.......Το τηλεφωνο το δινει το κιτ αλλα χωρις καλωδιο :mrgreen:Τζαμι δεν υπαρχει φιλε μαλλον ξεγελαστηκες απο τις φωτο....η αληθεια ειναι οτι εφτιαξα ενα αλλα δεν μπηκε γιατι εχανα ενα μεγαλο μερος της λεπτομερειας και για αυτο τον λογο η μπροστινη τεντα φτιαχτηκε απο την αρχη λιγο μαζεμενη για να μην ''κοβει'' πολυ την ορατοτητα στο κεντρικο παραθυρο.
Ναι πως τα έβαψε σε πείραξε εσένα?
Δεν σκέφτεσαι καλύτερα,ο άλλος πως τα έφτιαξε και καλούπωσε? 
Ακριβως αυτο λεω και εγω φιλε Γιωργο....για αυτο εκανα και τον προλογο τον αρχικο.
Ισα που προλαβα αυτα τα ψυγεια παγωτου με τις μικρες μαυρες πορτες. Πολυ ωραια προσπαθεια και του κατασκευαστη του ελληνικου κιτ αλλα και του Γιωργου που το συναρμολογησε και εβαψε. 
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου

Δεν εχω λογια.................και για τα δυο 
μονο..................
να ταν και το 35ρι ανοιχτο!!!!!!!!!
Οχι τιποτα αλλο,να βλεπαμε το Φιλιππο τι θα κανε εκει.

Ποτε δεν ξερεις επειδη του το εχουμε πει ολοι να το φτιαξει ανοιχτο αν μαζεψουμε υπογραφες μπορει και να τον πεισουμε

Και κατι τελευταιο οσον αφορα το βαψιμο.Σε τετοια κλιμακα πρασπαθεις να ξεγελασεις το ματι.Εκατσα λοιπον απεναντι απο ενα περιπτερο και κοιταγα ποια χρωματα κανουν την διαφορα στα προιοντα που ηταν στα ραφια του περιπτερου.Χωρις να ξερω τι ακριβως προιοντα ηταν αυτα που εβλεπα....αφου ημουν στο απεναντι πεζοδρομιο καποια ελεγα οτι ισως ειναι σοκολατες καποια αλλα τσιγαρα τσιχλες κ.τ.λ. καπως ετσι λοιπον ηταν και η λογικη του βαψιματος.Στο τελος ενα γενναιο wash με μαυρο και βγηκε αυτο το οποιο βλεπετε.