Πρώτον πρέπει να σας ευχαριστήσω όλους για τα καλά σας λόγια

:Dκαι να ζητήσω συγνώμη αν δεν απαντάω αμέσως αλλα δουλεία βλέπετε

:. Πάμε λοιπών:
Εξαιρετική η ιδέα σου, μπράβο. Εμένα μ'αρέσει πάρα πολύ και μου θυμίζει το Shai Hulud από το Dune σαν φαν κι'όλας.
Πές μας λίγο για την κατασκευή, υλικά, χρώματα αν θέλεις
Αν και τα λέω και στο βίντεο, σχεδόν όλα τα χρώματα ειναι την vallejo και μερικές φορές δοκιμάζω και άλλες σειρές (πχ reaper master series, P3) αλλα καμία δεν με ευχαριστεί όσο την vallejo. Τα χρώματα μου όσα δεν είναι της σειράς Αir τα αραιώνω στον αερογράφο με το airbrush thinner της Vallejo. Νομίζω είναι το καλύτερο απο όσα έχω δοκιμάσει ως τώρα. Όσο για τα πινέλα μου χρησιμοποιώ συνήθως με φυσική τρίχα και τέλος ειναι φίλος της υγρής παλέτας.
Πολύ κατατοπιστικό βίντεο. Συγχαρητήρια.
Ευχαριστώ πολύ
γκαβωμάρα...δεν είδα το λινκ 
Δυστυχώς (μάλλον) δεν υπάρχει τρόπος ενσωμάτωσης των βίντεο στην ανάρτηση.
Και το σκουληκι ειναι ωραιο (σκετο σιχαμα) αλλα και η φωτογραφιση σου ειναι πολυ καλη. Τι βαζεις για φοντο;
Ευχαριστώ για το .... σίχαμα. Να σου πω την αλήθεια μπορεί να γίνει και πιο σιχαμένο (πχ με λίγο θερμοκόλλα να του προσθέσεις σάλια) αλλα μετα θα το σιχαινόμουν πραγματικά.
Για την φωτογράφηση τωρα... ειχα βρει μια φωτο σαν σύννεφα σε ενα blog, την εκτύπωσα και ετσι εχω πάντα ενα φόντο φλου. Αν το βρω θα το ανεβάσω σε νεοτερη ανάρτηση.
X2
Κωστας
Gracia Senior