0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ όμορφο συνονοματε και ειδικά τα σήματα και το φινίρισμα!
Φιλαράκι όταν το είδα εφέτος στην έκθεση απογοητεύτηκα. Και καταλυπήθηκα και για τα σήματα.Χαίρομαι που έκανα λάθος τότε στην έκθεση. Φτιάξε τώρα και το Intruder που είναι πιο εύκολο...
Οπα φιλαρακι προτρεχεις...Εγω δεν το εχω παρουσιασει ακομα. Αλλα συντομα στις οθονες σας
Δεν έχω να πω κάτι άλλο πέρα από συγχαρητήρια...Spoiler (hover to show)Διάλογος μεταξύ ελλήνων τεχνικών στη Βάση της Σούδας σε προ ίντερνετ εποχή που η απορία θα λυνόταν άμμεσα:"Ρε παιδιά, τροχοδρόμησε μπροστά μου κάτι σαν Α-6 αλλά είχε διπλά πιλοτήρια μπρος πίσω και μάλιστα το πλήρωμα με χαιρέτησε κι εγώ ανταπέδωσα...Σιγά ρε μην είδες να τροχοδρομεί και κανα mini bus..."
Επιτέλους!!!! ΤΩΡΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!!!!!!Ωραίος ρε Μήτσε!!Λοιπόν μετά και απο τον Δημήτρη οφείλω να πώ ότι Θεωρητικά μόλις τελείωσε και επίσημα το κατασκευάστικο και των 3 μας!!Δεν βλέπω τον Πάνο να το τελειώνει το έταιρο χρέπι!!!Και φέτος να είμαστε καλά κύριοι Θα τα δείτε και τα 3 μαζί στην έκθεση ελπίζω!
Δώστα στο Γιαννόπουλο!!!!
Εγω το έχω πεί και το έχω δηλώσει! Θα το πάρω ξανά αλλά με τα καινούργια φτερά!Και πάει για TPS!
Ποιο κιτ είναι αυτό με τα καινούρια φτερά; Μπορείς να βάλεις το BOXART; Αυτό μάλλον είναι ε;
οφείλω να πώ ότι Θεωρητικά μόλις τελείωσε και επίσημα το κατασκευάστικο και των 3 μας!!Δεν βλέπω τον Πάνο να το τελειώνει...
Μπράβο Δημήτρη..... που κατάντησα... εγώ που τα ξεπέταγα δυο-δυο....
Επιτέλους, μετέτρεψες το..."λουστρίνι" σε αεροπλάνο Ωραίο αποτέλεσμα Μήτσε
Πολύ όμορφο Δημήτρη! Ωραίο καθαρό βάψιμο και με πολύ όμορφο τελικό φινίρισμα.
Μπράβο Δημήτρη!
Πολύ καλό και καθαρό!!!, συγχαρητήρια. Spoiler (hover to show)Ευτυχώς έχω το δεύτερο της Kinetic, γιατί μ' αυτά που μας είπες θα το είχα σουτάρει αν είχα το ίδιο. Ψάχνω να βρώ κι ένα Monogram.
Επιτέλους έμοιασε με αεροπλάνο και όχι με Cadillac το Prowler σου Δημήτρη!