Αποστολέας Θέμα: Le Petit Chaperon  (Αναγνώστηκε 1314 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος crocark

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Le Petit Chaperon
« στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 01:11:47 μμ »

Χαίρετε.

Είπα να το βάλω εδώ για να δοθεί η δυνατότητα διορθώσεων, άλλωστε λείπει και η βάση. Nocturna models/ Fairy tale girls / Le petit Chaperon, ρητινένιο στα 80mm (1/22). Αλλάχτηκε σε σχέση με το αρχικό στα:
1. Λουρί του σκύλου, που μπήκε ένα από ζελατίνη τύπου αυτής των κουτιών των πουκαμίσων, γιατί η αρχική χάθηκε.
2. Χερούλι του καλαθιού, όπου το απάλευτο αρχικό έσπασε συν τοις άλλοις και ούτως ή άλλως δεν το έβλεπα να αντέχει το βάρος του μασίφ καλαθιού και μπήκε ένα από χαλκόσυρμα περιελιγμένο, ώστε να αποδώσει και το πλεγμένο καλάμι που είχα στο μυαλό μου. Πιστεύω να ταιριάζει.
3. Προστέθηκαν χόρτα της Noch διάφορα, από αυτά που βάζουμε στις μακέτες και "κλαδάκια" από λειχήνες για να φτιάξουν κάτι σαν πόες, γαιδουράγκαθα ή δεν ξέρω τι άλλο, πράγμα που θα γέμιζε λίγο το έδαφος χωρίς όμως να ακολουθηθει το πιο πρόχειρο για μένα υπόδειγμα της εταιρείας - ούτως ή άλλως δεν είχε μέσα στη συσκευασία τέτοια.
Ελπίζω σε συμπαθητικά σχόλια (ευπρόσδεκτες οι υποδείξεις εννοείται) και ανοχή στις φωτογραφίες.

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
Απ: Le Petit Chaperon
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 04:29:39 μμ »
έχουν φάση αυτές οι φιγουρίτσες, μου αρέσει η εκφραση που έδωσες στην κάτι σαν κοκκινοσκουφίτσα, καλό βάψιμο δώσε περισσότερες σκιές στα πόδια και καθώς κατεβαίνεις στις κάλτσες  8)
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος MORFEAS62

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 07:47:04 μμ »
Πολύ ωραία δουλειά φίλε μου και ειδικά το πρόσωπο. Καλη συνέχεια

::salut::

Βασίλης

Αποσυνδεδεμένος crocark

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 06, 2013, 01:36:51 μμ »
Πολύ ωραία δουλειά φίλε μου και ειδικά το πρόσωπο.
Πρέπει να το έσβησα και να το ξανάβαψα πάνω από 5 φορές. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :)
μου αρέσει η εκφραση που έδωσες στην κάτι σαν κοκκινοσκουφίτσα,
Κανονικά θα σου έλεγα ότι η έκφραση είναι από κατασκευής, αλλά η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες από τις πέντε φορές που λέω στο φίλο το ένα μάτι έδειχνε άλλα και το άλλο άλλα. Αφού μου λες ότι σου άρεσε η έκφραση, χαίρομαι ιδιαίτερα :D Τις σκιές όντως πρέπει να τις (ξανα)κάνω. Εκεί όμως στις κάλτσες θα τα δω όλα μου φαίνεται. Ευχαριστώ πολύ φίλε :)

Tags: