Μπα κάνουμε και ρώσικα τώρα
:
Εξαιρετικό μοντέλο από τα χεράκια σου.
Mπα και γιατί όχι;

Μπράβο Φίλ. Κλασσικό παράδειγμα για το πως ένα προσεγμένο βάψιμο/παλαίωση, μπορεί να "απογειώσει" και το πιο απλό μοντέλο 
Ευχαριστώ Μάνο

Παιδιά ο Φίλιππος με ερπύστρια ...εντάξει τώρα μπορώ να πεθάνω ήσυχος!!!
Φίλε έχεις βγάλει υπέροχο αποτέλεσμα ,βάψιμο ταλαιπορημένου χάλυβα από τα λίγα ...ήμουν σίγουρος οτι θα έγραφες με το επόμενο ,,,,απλά δε περίμενα να το κάνεις..... με άρμα!!!
Καπιτάνο, άσε τις εξυπνάδες... το στοκ σου είναι μεγάλο...άσε που περιμένουμε πως και πως να χαζεύουμε τα δικά σου!
Αυτο ειναι το προβλημα??
Το οτι εκανε ερπυστριοφορο δλδ δεν σου προκαλεσε κανενα ισχαιμικο εσενα?Δεν στραβωσε καθολου ο στομας σου?

Μπραβο σας μεσιε Φιλιπ!!
Παλαιωση με τα ουλα του!Το ταλαιπωρημενο σου παει!Απ'ολα εχει ο μπαχτσες!
Ειπες να πιασεις κι εσυ αρμα για να ξεδωσεις στις φθορες ε?Ευγε,ευγε!

Αυτο που με ξαφνιαζει-εχοντας κατα νου ολα τα υπολοιπα που εχεις φτιαξει και το πως μας εχεις μαθει βρε αδερφε-ειναι οτι ειναι υπερβολικα απλο....no story...no φιγουρα?!?
Μας κακομαθατε κυριε πρεσβυ(ωπα)!

Τι story να κάνω με το Ρούσικο...δεν βρήκα και καμιά δίμετρη φιγούρα να κοτσάρω...

Λουφάρεις χαρακτηριστικά τώρα τελευταία και δεν μ'αρέσει καθόλου. ΚΑΙ δεν έκανες κι αυτό που σου είπα 
Κατά τ'άλλα έδωσες ρέστα ΚΑΙ σε ερπύστρια μαϊ φρεντ 
ΚΑΙ φυσικά δεν έκανα κι αυτό που μου είπες! ένα προτζεκτάκι βδομάδας ήταν, έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε...

Παιδιά μας δουλεύει όλους!!! Εχει σίγουρα ένα Willys κρυμμένο από κάτω!

Λάθος! δύο είναι...

Παππού έχεις κάψει φλαντζα !!!!!τρεχουν τα λάδια .......

Ακράτεια αγόρι μου, ακράτεια και δε βρίσκω τα babylino μου!!!
Μπιζουδάκι είναι Φιλ και φαίνεται πως το διασκέδασες και το ευχαριστήθηκες πολύ.Πάτησε και λίγο το χορταράκι πίσω από τις ερπύστριες και είσαι κομπλέ.Πάντα τέτοια

Το πατάω αλλά αντιστέκεται...

Ο Φιλιππας
αρμα!!!! Μαρλιστα, το ειδαμε κι αυτο! 
Καταπληκτικη δουλεια οπως παντα φιλε, το βαψιμο σου ειναι εξαιρετικο. Το μοναδικο που εχω να πω ειναι οτι ισως οι ερπυστριες ειναι τεντωμενες περισσοτερο απο οσο θα επερεπε.
Κατα τα αλλα, σουπερ. 
Τώρα με τις ερπύστριες τι να κάνω; Ας τις έδινε λίγο λάσκα η Tamiya...δεν θα τα ακούσω εγώ για αυτήν

Πάντως σε πολλές φωτό εποχής είναι σχεδόν τσίτα οι ερπύστριες.
Καθαρή κατασκευή και μετρημένος στις φθορές σου χωρίς να κουράζεις.... Νομίζω όμως οτι τα τροχοφόρα σου πάνε περισσότερο... 
Να είσαι πάντα καλά φίλε! 
...και εγώ νομίζω φίλε ότι είσαι εξαφανισμένος... και δε λέει!
Πολύ όμορφο σύνολο, για το άρμα έγραψαν οι παραπάνω.

Λίγα λόγια για την βασούλα και πώς κατασκευάστηκε αν είναι εύκολο, γιατί έχω μια παραίσθηση με ένα KV-1 ακριβώς πάνω σε μια τέτοια βασούλα...

Δύο μόνο λόγια για τη βασούλα:
1. Κάδρο
2. Χαλί τραινάδων
Πες διαστάσεις να δω μήπως έχω να σε βολέψω.
Πολύ ωραίες φθορές Φιλ. Η βασούλα τι είναι......γουνάκι;;;

Το φόντο της φωτό είναι ολίγον κουραστικό μου φαίνεται.
...και τι νά ΄βαζα στο φόντο, γουνάκι;

Επ!... Αυτό δεν είναι τζιπ! Πως σου ξέφυγε;! 
Φανταστική δουλειά.

Εεεπ! πως το πες αυτό; Δεν είναι;

Για εμένα είναι πολύ όμορφο! Αν μπορέσεις με λίγη κόλλα 2 συστατικών να ακουμπήσεις την ερπύστρια πάνω στις ρόδες θα ήταν καλύτερα αλλά πραγματικά και χωρίς αυτό είναι πολύ όμορφο.
Να το προσπαθήσω...αλλά δεν θα γίνει τίποτα λιγότερο από το να ξεφλουδίσει η ερπύστρια...
Τις πράσινες αποχρώσεις τις πέτυχες μια χαρά. Κανένα τρεξιματάκι ή μερικοί λεκέδες σε οριζόντιες επιφάνειες απο λάδια/καυσιμα κλπ με πιο έντονα και εμφανή αποτελέσματα δεν θα του έκανε κακό!! Τώρα στα σκονίσματα προσωπικά θα επέμενα περισσότερο με απαλά περάσματα στις γύρω περιοχές απο εκεί που έχει "καθίσει" η πιο πολύ σκόνη . Επίσης θα κοιτούσα να "παίξω" λίγο παραπάνω με τις τονικότητες στις σκόνες με εναλλαγές σε σκούρα - μεσαία - ανοικτά!...
EDIT: τον μπόμπ τον σφουγγαράκι την άλλη φορά με μέτρο και συνδιασμικά με άλλες τεχνικές !!.. 
Ρε α! πάενε...εγώ είπα να "παίξω" λίγο με το Τ34, δεν είπα να τόχω μπροστά μου κάνα χρόνο να με παιδεύει...αλλά θα σου κάνω το χατήρι ΡΕ!!! δεν θα το βάλω στη βιτρίνα, θα το βάλω στην ταράτσα κάνα χρόνο να πάρει τονικότητες όσες θες...

μετά θα το βάλω στην κουζίνα της πεθεράς μου να πάρει και από κει τα λαδάκια και τα τρεξιματάκια του

Γειά σου ρε Τανάσεν

Με προλαβε ο Τανασεν,λιγο ποικιλια στην αποχρωση της σκονης και λιγα rainmarks θα μου αρεσαν κι εμενα

ΝΑΙ ΡΕ! Θα το βάλουμε και στη δική σου ταράτσα να Καρδιτσώσει η ποικιλία...φαντάζομαι για κρεατικά μιλάμε...!