0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχουν μήπως φωτογραφίες αρμάτων από την έκθεση???Ευχαριστώ αν κάποιος μπορεί να βοηθησειΦάνης
Αν θέλεις και μπορείς στείλε τις φώτο στο f_boskos@yahoo.grΕυχαριστώ πολύΦάνης
prokroust για αρματα ενδιαφερομαι και εγω γι' αυτο αν δε σου κανει κοπο στειλτα και στο shocos@gmail.comΕυχαριστω
Έχουμε δώσει και τις δικές μας στην IPMS... Δεν εννοώ να μας δώσουν άδεια για τις δικές μας, απλά να μην εμφανίζονται οι ίδιες και στα δύο site,να υπάρχει μια ποικιλία βρε αδερφέ...
Παράθεση από: leopardΥπάρχουν μήπως φωτογραφίες αρμάτων από την έκθεση???Ευχαριστώ αν κάποιος μπορεί να βοηθησειΦάνηςΦίλε μου κάτι πρέπει να έχω. Θα σου φέρω αύριο
Πολύ όμορφες δουλειές στα Χανιά! Μπράβο στα παιδιά! Αυτό το Α-10 στην 1:32 μου φαίνεται έχει σαρώσει όλες τις εκθέσεις με την παρουσία του.Πολύ όμορφη και η βιτρίνα του prokroust!
Παράθεση από: BrutalosΠολύ όμορφες δουλειές στα Χανιά! Μπράβο στα παιδιά! Αυτό το Α-10 στην 1:32 μου φαίνεται έχει σαρώσει όλες τις εκθέσεις με την παρουσία του.Πολύ όμορφη και η βιτρίνα του prokroust!tha exete dei sigoura montella apo ton en logo kurio.....migiakis legete kai pernei sinexos brabeia stin IPMS athinon...kirios anebazei ploia...apo tous kaliterous montellistes sta xania toulaxiston-mi po tipota megalitero-Dustixos arneite pismatika ta beltiotika kai ola tou ta montella einai OOB.