Αποστολέας Θέμα: YELLOW MOON  (Αναγνώστηκε 1488 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος osiris

• Scale 1/144
  • *
  • Αρης
YELLOW MOON
« στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 08:34:00 μμ »
Το συγκεκριμένο θέμα ολοκληρώθηκε πριν απο περίπου ένα χρόνο και είναι της PILI PILI στα 120 mm απο ρητίνη.
Σχετικά με το κιτ η λεπτομέρεια είναι αρκετά καλή αλλά η εφαρμογή δοκίμασε τις αντοχές μας, όπως βέβαια και το βάψιμο αλλά
αυτό ήταν επιλογή μας! Έτσι δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι σε ορισμένα σημεία ο στόκος και το σκάλισμα άγγιξαν την εργασία
της μετατροπής μια και τα κενά υπο κλίμακα ήταν χαράδρες! Το κακό ολοκληρώθηκε με κομμάτια που έλειπαν και φυσικά φτιάχτηκαν απο το μηδέν. Ως βελτίωση της κατασκευής επιλέχθηκε η χαίτη και η ουρά του αλόγου όπως και τα μαλλιά της μητέρας ινδιάνας να γίνουν πιο πλούσια με στόκο δύο συστατικών και με κατάλληλο χάραγμα. Ακόμη οι κοτσίδες τα σκουλαρίκια και κάποια μικροδιακοσμητικά  φτιάχτηκαν απο το μηδέν. Η βάση έγινε απο βράχια τραινομοντελισμού και χαρτοπολτό. Το βάψιμο έγινε με ακρυλικά για βάση και λάδια απο πάνω. Η επιλογή των χρωμάτων είναι σχετικά ελεύθερη αλλά το καλό ενημερωτικό φυλλάδιο
του κιτ σε κατευθύνει για μια πιο ιστορική ακρίβεια. Τελικά ένα δύσκολο κομμάτι που όμως άξιζε τον κόπο.

Αποσυνδεδεμένος kostasiii

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • KostasIII
    • Greek miniatures
Απ: YELLOW MOON
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 13, 2013, 11:22:36 πμ »
Τι να πω. Απλος εξαιρετικό.
Δεν ξέρω πως ζούσα χωρίς τον αερογράφο μου
Επικες μινιατουρες, φαντασία, Dnd http://greekminiatures.blogspot.gr/

Αποσυνδεδεμένος MORFEAS62

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 13, 2013, 12:33:57 μμ »
Πολύ ωραίο θέμα και προσεγμένο βάψιμο. Θα ήθελα κάποιες φωτοσκιάσεις παραπάνω, δεν ξέρω αν φταίει ο φωτισμός. Επίσης να ήταν πάνω σε ένα βράχο, αλλά σίγουρα είναι δική σου επιλογή. Καλή συνέχεια φίλε μου σε επόμενες δουλειές σου.

::salut::

Βασίλης

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• He exists in a world beyond your world. What we only fantasize... he does. He lives a life where nothing is beyond him... nothing is beyond him...
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Λευκωσία - Κύπρος (Καταγωγή - Πύργος Ηλείας - Ελλάδα)
  • Afterlife Computer Graphics
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 02:59:49 μμ »
Πολύ καλή δουλειά. Μπράβο.

Αποσυνδεδεμένος Θεόδωρος Γιαννακόπουλος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Σ.Ε.Μ για πάντα
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 06, 2013, 09:55:32 μμ »
Toβάψιμό σου μ'αρέσει, Osiris. Τα παλιά καλούπια έχουν δυσκολίες εφαρμογής, όντως. μια χαρά τα κατάφερες όμως και σε αυτόν τον τομέα.
** O πρωταθλητισμός σε ρίχνει στα αναβολικά. Απαλλάξου από το άγχος των μεταλλίων ! **

Αποσυνδεδεμένος osiris

• Scale 1/144
  • *
  • Αρης
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 07:55:19 μμ »
Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλιά σας.
Η αλήθεια είναι ότι ο φωτισμός αδικεί αρκετά το σύνολο, αλλά αυτό θα διορθωθεί στις επόμενες φωτό.

Αποσυνδεδεμένος Κ. Καριωτέλλης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 08:21:38 μμ »
απαλο χωρις υπερβολες και ξεκουραστο στο ματι βαψιμο.
το αλογο πολυ καλο!!
μπραβο φιλε.

Αποσυνδεδεμένος Koou

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πειραιας
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 10:36:19 μμ »
Φίλε μου, πολύ ωραία δουλειά σε απαιτητική κλίμακα. Μου αρέσει η επιλογή χρωμάτων σου και τα σχέδια σου πολύ πετυχημένα. Μπράβο! ::salut:: ::salut::

Tags: