Αποστολέας Θέμα: Scottish maid της Artesania Latina  (Αναγνώστηκε 8393 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nickolas77

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
Απ: Scottish maid της Artesania Latina
« Απάντηση #50 στις: Ιουνίου 06, 2014, 09:11:50 πμ »
ευχαριστω σιγα σιγα το τελειωνω και παω για τα καλυτερα :lol:

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #51 στις: Ιουνίου 30, 2014, 10:51:48 μμ »
επιτελους καταφερα να το τελειωσω!!!!

Αποσυνδεδεμένος Vasilis-Frederica

• Οι καλοί άνθρωποι δε χρειάζονται νόμους που να τους υποδεικνύουν πως να συμπεριφέρονται υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να χρησιμοποιήσουν τους νόμους προς όφελός τους. [Σωκράτης]
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: I normally live in Sparta Greece, but I very often stay in Witney United kingdom, too
  • Βασίλης και Μαρία-Φρεντερίκα
    • Μεταφραστικό Γραφείο Σπάρτης
« Απάντηση #52 στις: Ιουνίου 30, 2014, 11:57:41 μμ »
Πάρα πολύ ωραία δουλειά ΜΠΡΑΒΟ. Τώρα θα πρέπει να το βάλεις μέσα σε μια κλειστή βιτρίνα για την προστασία από την σκόνη. Η σκόνη είναι ο χειρότερος εχθρός του ξύλινου πλοίου και δεν φεύγει εύκολα.
Το επόμενο είμαστε σίγουροι ότι θα είναι καλύτερο, μιας και με αυτό έμαθες πολλά πράγματα και θα συνεχίσεις να μαθαίνεις. Υπομονή και επιμονή και όχι βιασύνη. Ο Σοφοκλής είχε πει "Μην βιάζεσαι, τις περισσότερες φορές μια δεύτερη ιδέα βγάζει εσφαλμένη την πρώτη μας σκέψη"
Να δούμε εμείς πότε θα βρούμε χρόνο να ξαναμπούμε στο εργαστήριο και να συνεχίσουμε την δουλειά μας.

Βασίλης και Μαρία-Φρεντερίκα
Βασίλης & Μαρία-Φρεντερίκα

Η Ιστοσελίδα μας: ΞΥΛΙΝΑ ΠΛΟΙΑ    Το κανάλι μας: BINTEO στο YouTube

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #53 στις: Ιουλίου 01, 2014, 07:58:19 μμ »
να ειστε καλα ευχαριστω πολυ! αν και ειχα αρκετες δυσκολιες βγηκε ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα και χαιρομαι για αυτο!
σκεφτομαι να φτιαξω μια βιτρινα απο πλεξιγκλας η κατι παρομοιο, κατι εχω στο νου μου αλλα για τη ωρα θα το βαλω σε χωρο που δεν θα εχει πολυ επαφη με το περιβαλλον!!
επισης για αλλη μια φορα να πω ευχαριστω σε ολους για την βοηθεια σας που πραγματικα σε καποιες στιγμες μου λυσατε τα χερια!!

Αποσυνδεδεμένος xristos2

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: peiraias
  • modelclub.gr
« Απάντηση #54 στις: Ιουλίου 01, 2014, 10:11:42 μμ »
καλο!!
βουρ για το επομενο!! :D

Αποσυνδεδεμένος Vasilis-Frederica

• Οι καλοί άνθρωποι δε χρειάζονται νόμους που να τους υποδεικνύουν πως να συμπεριφέρονται υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να χρησιμοποιήσουν τους νόμους προς όφελός τους. [Σωκράτης]
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: I normally live in Sparta Greece, but I very often stay in Witney United kingdom, too
  • Βασίλης και Μαρία-Φρεντερίκα
    • Μεταφραστικό Γραφείο Σπάρτης
« Απάντηση #55 στις: Ιουλίου 01, 2014, 11:25:09 μμ »
να ειστε καλα ευχαριστω πολυ! αν και ειχα αρκετες δυσκολιες βγηκε ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα και χαιρομαι για αυτο!
σκεφτομαι να φτιαξω μια βιτρινα απο πλεξιγκλας η κατι παρομοιο, κατι εχω στο νου μου αλλα για τη ωρα θα το βαλω σε χωρο που δεν θα εχει πολυ επαφη με το περιβαλλον!!
επισης για αλλη μια φορα να πω ευχαριστω σε ολους για την βοηθεια σας που πραγματικα σε καποιες στιγμες μου λυσατε τα χερια!!

Θα διορθώσω το Αξιοπρεπές σε Αξιοπρεπέστατο και το τονίζω αυτό, μάλλον το έκανα bold  :lol:. Κάνε σύντομα με την βιτρίνα γιατί είναι ιστιοφόρο και δεν φεύγει εύκολα η σκόνη. Δυσκολεύεσαι δηλαδή να την βγάλεις με όλα τα σχοινιά πάνω και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μην κάνεις ζημιά.
Βασίλης
Βασίλης & Μαρία-Φρεντερίκα

Η Ιστοσελίδα μας: ΞΥΛΙΝΑ ΠΛΟΙΑ    Το κανάλι μας: BINTEO στο YouTube

Αποσυνδεδεμένος Sarunas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Βολος
  • Γιωργος Σαρρης
« Απάντηση #56 στις: Ιουλίου 01, 2014, 11:33:20 μμ »
Μ' αρεσει παρα πολυ!  ::101::

Tags: