Αποστολέας Θέμα: The Seting Star...Mil-Mi-24 Hind Α 1/72 Airfix  (Αναγνώστηκε 15069 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
Απ: The Seting Star..Mil Mi 24 Hind Α 1/72 Airfix
« Απάντηση #50 στις: Οκτωβρίου 31, 2013, 05:23:56 μμ »
Και το μοντέλο του μοντέλου!!!!Για το 1 κομμάτι της εταιρείας ,χρειάστηκα 33!!!

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Click to see the original size. Click to see the original size.

Χαιρετώ σας !!! ::salut::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #51 στις: Οκτωβρίου 31, 2013, 06:35:45 μμ »
Κατσε να μαζεψω το στομα μου!!! ::icon_antegeia:: ::brancard::

Τι λες τωρα!!!! Σταματη απλα θαυμαζω την δουλεια σου. Τρομερη εμφαση σε παντός ειδους λεπτομερειας.  Ανυπομονω για τα βαψιματα.
Καλα λεω οτι οποτε ποσταρεις, αλλο ενα σεμιναριο ξεκινα  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Aθηνα
  • Fail to prepare is prepare to fail...
« Απάντηση #52 στις: Οκτωβρίου 31, 2013, 06:38:33 μμ »
Κατσε να μαζεψω το στομα μου!!! ::icon_antegeia:: ::brancard::

Τι λες τωρα!!!! Σταματη απλα θαυμαζω την δουλεια σου. Τρομερη εμφαση σε παντός ειδους λεπτομερειας.  Ανυπομονω για τα βαψιματα.
Καλα λεω οτι οποτε ποσταρεις, αλλο ενα σεμιναριο ξεκινα  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Εγώ το ψάχνω ακόμα στο πάτωμα το στόμα μου......
Εμα είναι πράματα αυτά τωρα που κάνει....??? ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος
FB: AlexSMT
Instagram:alexscalemodeltherapy

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #53 στις: Οκτωβρίου 31, 2013, 08:09:29 μμ »
Δεν θα σου πω να μην το βαψεις...αφενως γιατι εσυ ξερεις να βαφεις και αφετερου γιατι δεν σε προλαβα!! :mrgreen: :mrgreen:
Αλλα αφου το εβαψες,και οπως καταλαβαινεις στεναχωρηθηκα τα μαλα που χαθηκε οοοοοολη αυτη η δουλεια,εχω να σου προτεινω κατι αλλο..Ανεβα λιιιιιγο κλιμακα!!Τραβα πισω στην 48 και ασε μας να 'φχαριστηθουμε μικροσκοπικη σκρατσοκατασταση!!!Γιατι θα το φερεις του χρονου και θα το δουμε απο κοντα και δεν το γλυτωνεις το ξυλο!!!72αρακι και θα φτασει τα 200+ κομματια...ντροπη!! ::glossa:: :mrgreen:
Υ.Γ.και ζιγουλια ζιγουλια θα σε φερω και στα 32αρια...να του ριξεις μια χιλιαρα κομματια να ξεδωσεις βρε αδερφε...να ξεχαρμανιασεις απο την κατηγορια μπρελοκ!! :mrgreen: :mrgreen:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος Ronin

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πειραιας
« Απάντηση #54 στις: Οκτωβρίου 31, 2013, 08:58:54 μμ »
Σταματη τον Γιακουμπ τον ξερεις?Πολυ καλο φιλε.Στα μεγαλυτερα τι θα κανεις?

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κέρκυρα/Corfu
« Απάντηση #55 στις: Οκτωβρίου 31, 2013, 09:00:06 μμ »
Εγώ το ψάχνω ακόμα στο πάτωμα το στόμα μου......

Το αυτό!
Είναι και 1/72, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα έκανες στην 1/32, θα μας έφευγε το τσερβέλο!!
Keep going  ::thumbleft::
"Εφ´ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν."
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #56 στις: Οκτωβρίου 31, 2013, 09:03:26 μμ »
Σταμάτη , απλά χαζεύω.....

Αποσυνδεδεμένος dionisis79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • IPMS 1317 Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας!!!!!
« Απάντηση #57 στις: Οκτωβρίου 31, 2013, 09:07:21 μμ »
Πω πω !!! Καλά τώρα το είδα το άρθρο . Σταμάτη είναι φοβερή η κατασκευή μέχρι τώρα ! Περιμένω με ανυπομονησία τη συνέχεια !

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #58 στις: Νοεμβρίου 01, 2013, 10:59:24 πμ »
Δεν βρίσκω λέξεις να περιγράψω αυτό που βλέπω... καταπληκτική δουλειά, τεχνική και υπομονή!

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #59 στις: Νοεμβρίου 01, 2013, 11:47:51 μμ »
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ ,κάποιοι τα παραλέτε βέβαια !

Τάσο τα 200+ είναι μόνο μέσα στο κόκπιτ !

Νώντα ,Αλέξανδρε,Τάσο .Γίωργο ,Πάνο ,Κώστα ,Διονύση ,Σάκη,σας ευχαριστώ φίλοι!!!

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #60 στις: Νοεμβρίου 02, 2013, 02:05:36 μμ »
Επεσε το αστάρι λοιπόν και φάνηκε όλη η δουλειά με τα πλαστικά από τις ελάχιστες φορές που ασταρώνω .....το αστάρι είναι το φοβερό ...mr.surfacer 1000....νομίζω οτι ελάχιστα πράγματα προδίδουν την κλίμακα!!

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size.
Προσέξτε το διακριτικό χάραγμα που έγινε,τα πλαστικά που μπήκαν επάνω ,τρίφτηκαν με ψιλό ντουκόχαρτο ...τα σχόλια δικά σας !!!

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #61 στις: Νοεμβρίου 02, 2013, 02:57:49 μμ »
Μιλάμε για άλλη κλάση της 1/72... Θα έλεγα 1/72Adv ή κάτι τέτοιο.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #62 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 07:01:18 πμ »
Καλημέρα.

...τα σχόλια δικά σας !!!
Αμα σε είχα κοντά θα σου έδειχνα εγώ που μου θες και σχόλια άτιμε άντρα, με έχεις λιώσει και έχω δώσει μια περιουσία στο γναθοχειρουργό να μου το μαζέυει από τα υπόγεια!!! ::glossa::

Τέλος πάντων, επειδή έχω κάποια ανατροφή θα παραμείνω ψύχραιμος. Λοιπόν, στο εμπρός μέρος της βάσης της αριστερής πτέρυγας νομίζω πως διακρίνεται ακόμα το γαζί από την κόλληση. Επίσης, από όσα βλέπω, λείπουν τα IFF, αν θες να τα προσθέσεις και θες πληροφορίες ρίξε σήμα.

Καλά βαψίματα!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #63 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 09:32:05 πμ »
Ναι Γιάννη είναι 72 AUP  :mrgreen: :mrgreen:Σε ευχαριστώ φίλε !!! ::salut::

Γιώργο ρίξε οτι θέλεις φίλε και εγώ ψάχνομαι ,εννοείς τις κεραίες από κάτω ή τα τρίπολα;
Σε ευχαριστώ φίλε για τα καλά σου λόγια ...το hind είναι κάτι σαν το phantom στα ελικόπτερα ,δεν μπορείς να φτιάξεις ποτέ μόνο ένα!!!
Εγώ που δε φτιάχνω 72αρια έχω άλλα δύο!! ::salut::

Λοιπόν......'ηρθε σιγα σιγά η ώρα του βαψίματος ...τι γίνεται τώρα οέο;;;;Για ρίξτε μια ματιά στο κοκκινο ''48''οποιος θέλει μπορεί να προτείνει τρόπους βαφης ....
και όπως καταλαβαίνεται πρώτη φορά θα επιχειρήσω να βάψω κάτι ανάλογο...πως τα καταφέρνω κάθε φορά ,ενώ έχω φτιάξει τόσα μοντέλα να βρίσκομαι σε κάτι καινούργιο ,δεν έχω καταλάβει!!!
Πάμε λοιπόν αν θέλετε να το συζυτήσουμε το χρωματικό!!!

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Κόκκινο 48 δε βρίσκω ,πειράζει να το κάνω κόκκινο ''50';

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #64 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 10:21:45 πμ »
Για ρώσικα θέματα μάλλον πρέπει να πας στην AKAN κατά την γνώμη μου

http://www.hobbycolours.com/product_info.php?products_id=13634

Από ότι βλέπω έχεις φώτο από τον FLANKERMAN :wink:

Στα fading δεν σε φοβάμαι :lol: :lol: :lol:

Το κόκκινο 50 σίγουρα θα υπήρχε :wink:

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #65 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 10:50:00 πμ »
Νικόλα τα χρώματα είναι πολύ ξεθωριασμένα ,οπότε θα τα φτιάξω εγώ .....για το 50 που λες υπάρχει σίγουρα έχω και φωτογραφία του αλλά δεν είναι έτσι φθαρμένο....

Click to see the original size. Το 50 κόκκινο ...μάλλον γιάυτό θα πάω τελικά !!!

Αποσυνδεδεμένος spits22(Panayotis Dim.)

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ιλιον- Αθηνα
  • mud 50%- salt water 50%
Απ: The Seting Star...Mil Mi 24 Hind Α 1/72 Airfix
« Απάντηση #66 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 04:50:06 μμ »
εξαιρετικη δουλεια ως τωρα Σταματη.μην το βιαστεις με το βαψιμο. κ εγω κατι σε ΑΚΑΝ θα σου προτεινα οπως κ ο Νικος.αυτο το μπεζο-ελαφρυ πρασινιζων μου φαινεται οτι το ειχαν σε καποιες παραλλαγες κ καποια mig-21 πανω? αλλα ειμαι ασχετος απο αεροπλανα.το θεμα ειναι το συγκεκριμενο που θες να αναπαραστησεις,εχεις βρει τιποτα ινφο για το αν εδρασε καπου ,μοναδα κτλ? μηπως κ βγαλεις ετσι ακρη για το καμο.τα μουσεια κ τα scrap yards δεν τα πολυεμπιστευομαι καθως μπορει να ειχαν φαει αλλη μπογια απο πανω οσο παρεμεναν εκει :?

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #67 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 05:01:02 μμ »
Παναγιώτη σωστά τα λες ,φωτογραφίες με μάχημα Α δεν υπάρχουν φίλε ,όλες είναι από scrap ή υπάιθρια μουσεία !!!Το συγκεκριμένο που θα φτιάξω μάλλον το κόκκινο 50 ,αφού από το 48 δεν έχω τη δεξιά πλευρά κάποια στιγμή περάστηκε με καινούργια μπογιά από πάνω .....νομίζω οτι διαθέτο φωτογραφίες από το πριν (με τα αυθεντικά χρώματα )και από το μετά ......έχω ήδη φτιάξει και βάψει με τα δύο βασικά χρώματα μου μένει το πράσσινο !!!Ελπίζω για ένα καλό αποτέλεσμα ....η βάση του πατερν θα είναι του 50 ,αλλά στοιχεία θα πάρω από πολλά Α σε παρόμοια κατάσταση!!!
Σε ευχαριστώ φίλε!!!

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #68 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 09:41:00 μμ »
Μην αγχώνεσαι και πολύ, γι αυτό είναι ωραίο
το θέμα σου: Η φύση ήταν πολύ άγρια επάνω του.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #69 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 10:07:36 μμ »
Ναι Κώστα πράγματι ,το μεγάλο στοίχημα όμως είναι η κλίμακα ...όλα επάνω πρέπει να είναι διακριτικά ,είμαι σε καλό δρόμο  νομίζω ,σύντομα φωτογραφίες από τα πρώτα χρώματα ,,,,,,αν πετυχω τα βασικά θα μπορώ να παίξω επάνω με ανοίγματα και washes αλλά και φίλτρα για να το φέρω εκεί που θέλω .....
Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #70 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 09:59:18 πμ »
Επειδή στο τέλος δε θα ξέρω τι έκανα πάμε σιγά σιγά για την πρόοδο μέχρι τώρα!!!
Πολλές σημειώσεις ..χαμός γίνεται ....
Από τις φωτογραφίες προκύπτει οτι το θέμα μας είναι αρκετά ξεπλυμένο ...σκουριές πολλές δεν έχει ,ουτε και ξεφτίσματα εκτός από κάποιο πολύ διακριτικό τσίπινγκ στην μια εισαγωγή (παράξενο ε)και λίγο στην ουρα!!!Ας δούμε σε πρώτη φάση τις φωτογραφίες που θα δουλέψουμε!!!

Αυτές τις δυο για το πάτερν .
Click to see the original size.                               Click to see the original size.
Η μια είναι με βροχερή μέρα και η άλλη με ντάβανο ,βγάλε πόρισμα τωρα για τα χρώματα ......

Και για τις τονικότητες των χρωμάτων ,αυτή....................Click to see the original size. συννεφιά!!!  :mrgreen:
Τονικά λοιπόν κάτι μεταξύ αυτών των τριών ..έχουμε λοιπόν ξεθωριασμένα χρώματα και τρείς διαφορετικές φωτογραφίες του ίδιου θέματος ,με εντελώς διαφορετικά χρώματα ....δυσκολευουν τα πράγματα.........

Από την αρχή είχα αποφασίσει να το βάψω με Gunze...για δύο λόγους ...για το οτι μπορώ με αυτά και το διαλυτικό τους να βγάλω πολύ λεπτές δέσμες και το οτι με λίγο οινόπνευμα σε μια μπατονέτα ,μπορώ και τα βγάζω φτάνοντας στο αστάρι ....

Τα δύο πρώτα χρώματα λοιπόν έπεσαν .Ηθελα κάτι πολύ κοντινό μεταξύ τους, με διαφορά οχι στον τόνο αλλά στην απόχρωση ...το πάνω να κιτρινοκαφετοπρασσινίζει  :icon_biggrin: και το κάτω να βγάζει κάτι σε γαλάζιο!!!!
Click to see the original size. Click to see the original size.  Click to see the original size. Click to see the original size.
Ετσι λοιπόν για το κάτω χρώμα ...Gunze H67 (RLM 65) + H314 BLUE (FS 35622)
                για το πάνω χρώμα ...Gunze H311 GRAY (FS 36622) + H314 BLUE + μερικές σταγόνες H310 BROWN (FS 30219) +μερικές σταγόνες H422 LIGHT GREEN (RLM 82)

Επειδή τα χρώματα έχουν κοινές βάσεις βγήκαν πολύ κοντά στη χρωματική παλέτα μεταξύ τους .....το ιδιο κάνουμε και με τα φίλτρα ,βάζουμε ένα κοινό χρώμα (φίλτρο ) και δένουμε τα διάφορα χρωματά μας με έναν κοινό παρανομαστή!!!Εγώ το έκανα ήδη από την αρχή χωρίς να αποκλείω και φίλτρα για τη συνέχεια!!!
Τα πάντα περάστηκαν με ένα χέρι παρκετίνη για να μπορώ να μασκάρω άφοβα ...τα gunze ακόμα και καραστεγνά έχουν την τάση να αφήνουν πολλές δακτυλιές και σημάδια από τα μασκαρίσματα !

Σειρά έχουν οι βούλες ...αν δείτε στη φωτογραφία ,όπως ξεβάφει το πράσσινο εμφανίζεται ένα γκρι -καφέ ...το χρειάζομαι αυτό το χρώμα σαν βάση για να πατήσει το πράσσινο!!!
Για τις βούλες χρησιμοποίησα το Gunze H69 (RLM75) + H311 (FS 36622) το γνωστό μας USAF GRAY
Και για να δέσουν λίγο ακόμα τα χρώματα μέχρι εδώ έκανα ένα γενικό ''σκόνισμα'' με καθαρό Η311.......
Τέλος με ψιλό πινελάκι και με καθαρό οινόπνευμα ταλαιπωρησα την μέχρι τώρα παραλλαγή ,βασιζόμεος στις φωτογραφίες ,κάπου έφτασα στο αστάρι ,που θα χρεισιμοποιηθεί και αυτό σαν τέταρτο χρώμα ...η μπεβίζον απόχρωσή του είναι οτι πρέπει και έρχεται γάντι με τα ξεθωριάσματα -σκασίματα των φωτογραφιών...

Αυτά για την ώρα συνέχεια με το πράσσινο ...έχουμε πολύ δρόμο ακόμα αλλά αν όλα πάνε καλά θα δούμεένα μοντέλο ,ξεπλυμένο μεν αλλά με μεγάλο χρωματικό βάθος δε!!!!Σχόλια παρατηρήσεις ,μαστίγια , και οτι άλλο έχετε ευχαρίστηση!!!!! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #71 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 10:09:32 πμ »
Γιώργο ρίξε οτι θέλεις φίλε και εγώ ψάχνομαι ,εννοείς τις κεραίες από κάτω ή τα τρίπολα;
Εννοώ τις κλασσικές τριπλές κεραίες, μειούμενου μήκους σαν τους Dalton, που είναι το IFF με ονομασία ΝΑΤΟ Hot rods.

Σχόλια παρατηρήσεις, μαστίγια...
Ναι, έχω πάρει ένα και βαράω την πλάτη μου με αυτά που βλέπω... ::eusa_wall:: Πρωϊνό ανελέητο χτύπημα, ότι πρέπει για να ξεκινήσει καλά μία ζόρικη Δευτέρα. Captain καλή συνέχεια!

ΥΓ
Επιμένω πως στο εμπρός μέρος της βάσης της αριστερής πτέρυγας φαίνεται το σημάδι από την κόλληση.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #72 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 10:48:29 πμ »
Για τα τρίπολα που λες τα έχω υπόψη ...και για τα πλαστικά επίτηδες δεν τα έτριψα ,θα τα υπερτονίσω κιάλλο να φαίνεται σαν δαγκωμένη λαμαρίνα!!!
Σε ευχαριστώ πολύ!!!!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #73 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 04:48:15 μμ »
Προχωράω με το πράσσινο ,να ξαναμασκάρω ακριβώς στο γκρι πολύ δύσκολο ,έτσι έβαψα με πινέλο...στην ουσία τη δουλειά τη κάνει η μπατονέτα μετά......
Φωτογραφία και εξηγήσεις!!!
Εβαψα λοιπόν το πράσσινο ,χρησιμοποίησα το HU 114  matt russian green ...είναι πιό σκούρο ,πάει περιπου στο πράσσινο της βροχερής φωτογραφίας ...οκ είμαστε καλά θα ανοίξω αργότερα με λάδια ...
Πριν ακόμα καλά καλά στεγνώσει με νωτισμένη μπατονέτα σε διαλυτικό ,άρχιζα να στρώνω και να πέρνω το πολύ χρώμα ...στην ουρά έχει μείνει ακόμα η δουλειά με το πινέλο πριν τη μπατονέτα...αρχισε λοιπόν να αποκαλύπτεται το γκρι καφέ που ήδη υπήρχε από κάτω....το έναμελ έφευγε χωρίς πρόβλημα ξανά και ξανά χωρίς να επιρρεάζονται τα Gunze από κάτω....έτσι λοιπόν βάφοντας με διααφορετικής σύστασης ,απέφυγα τα πολλά βερνίκια και παρκετίνες ενδιάμεσα!!!
Δεν έχει πέσει τίποτα από wash ακόμη και όμως κάτι αρχίζει και φαίνεται!!!
Ολα θα δέσουν με φίλτρα και λάδια ,αλλά και σκόνες !!! ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος spits22(Panayotis Dim.)

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ιλιον- Αθηνα
  • mud 50%- salt water 50%
« Απάντηση #74 στις: Νοεμβρίου 04, 2013, 05:28:36 μμ »
ιδιο το εχεις βγαλει!!!  ::sprint::
απλα εγω εχω χασει τη μπαλα με τις φωτο απ το πραγματικο που εβαλες ,αλλιως δειχνει σ αυτη που πεφτει ο ηλιος επανω ,αλλιως σ αυτη με τη συννεφια :? my compiments captain που το διαλεξες-ξετρυπωσες και το τολμησες ,περα απ ολα τα υπολοιπα.respect!

Tags: mil-mi-24 hind