Αποστολέας Θέμα: Επιστροφή στα τρένα  (Αναγνώστηκε 9241 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος JIMMY.K

• "One day the poor will have nothing left to eat but the rich"
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιεύς
  • Η πληροφορία παντού η γνώση πουθενά...
    • http://www.flickr.com/photos/my_layout_jimmyk/3019131088/
Απ: Επιστροφή στα τρένα
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 01, 2015, 11:07:06 μμ »
Καλησπερα κ χρονια πολλα. το πεδιλο ειναι για να παιρνει ρευμα απο τη τριτη γραμμη που αναφερεις. Στο διγραμμο dc η καθε ραγα εχει κ απο εναν πολο. Στις marklin οι 2 ραγες εχουν τον ιδιο πολο κ τα καρφακια στη μεση τον αλλον πολο . Εκει το ρευμα ειναι ac. ΠΡΟΣΕΞΕ. Οι μηχανες τις marklin δε μπορουν να τρεξουν σε αλλο συστημα αρα ειναι δεσμευτικο. Επισης υπαρχουν κ αλλες εταιριες που βγαζουν μηχανες για το συστημα marklin. οχι ομως ολη τη γκαμα συν οτι ειναι κ πιο ακριβες. μετατροπη μηχανης απο dc σε ac ξεχνα απο οικονομικης αποψης. προταση μου ειναι να ασχοληθεις με dc το διγραμμο δηλαδη. τεραστια ποικιλια σε τροχαιο υλικο κ εταιριες .
Αυτή είναι όλη και η μόνη αλήθεια.  Μακρυά από την εν λόγω εταιρεία και το εν λόγω σύστημα.

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 02, 2015, 12:43:10 πμ »
Αυτή είναι όλη και η μόνη αλήθεια.  Μακρυά από την εν λόγω εταιρεία και το εν λόγω σύστημα.
x10

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος thanosdrim

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #27 στις: Ιανουαρίου 02, 2015, 06:35:15 μμ »
Φίλε Γιώργο,
Καλώς επανήλθες! Για τις απορίες σου δεν μπορώ να πω κάτι - κι εγώ λίγα ξέρω - άλλωστε οι φίλοι, σου έδωσαν ήδη κάποιες απαντήσεις. Όσο για τη γκρίνια της γυναίκας σου (να 'σουν ο μόνος...) θα εκλείψει με το καλό αποτέλεσμα της κατασκευής σου.

Θάνος

Αποσυνδεδεμένος Τσακιρογλου Γιωργος

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 04, 2015, 08:15:51 μμ »
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Γενικα οσο περισσοτερο ψαχνω-ρωταω-μαθαινω, συνειδητοποιω πως γενικοτερα πολλοι ειναι δυσπιστοι σχετικα με την marklin και τις δεσμευτικες επιλογες της οποτε την απορριπτω και εγω.

Να ευχηθω σε ολους να εχουμε μια καλη χρονια, γεματη υγεια και πολλες δημιουργιες

Tags: