Λοιπόν, ο Peter Fearis στο A modellers guide to the Kawanishi NiK2-J (Visual Media Services, 2000, Hampshire, England) αναφέρει πως οι κάτω επιφάνειες τουλάχιστον των N1K2 ήταν άβαφο αλουμίνιο (σελ. 43). Τώρα θα μου πείτε αυτά είναι για το Ν1Κ2, αλλά στην παρακάτω φωτογραφία, στο κάτω μέρος αυτού του Ν1Κ1 θα προσέξετε πως το κάλυμμα του ΣΠ καθρεπτίζετε πάνω στην πτέρυγα, δύσκολο αν ήταν βαμμένη με κάποιο γκρι χρώμα.

Τώρα στα παρακάτω Ν1Κ1, στο κάτω μέρος της πτέρυγας φαίνονταο καθαρά 2 αποχρώσεις (κόβουν το hinomarou), κάτι που νομίζω πως οφείλεται στην διαφορά τονικότητας του αλουμινίου των άβαφων panels.

Με βάση τα παραπάνω είχα καταλήξει παλαιότερα πως το κάτω μέρος των Ν1Κ1 και των Ν1Κ2 ήταν άβαφο. Ισως όσοι υποστηρίζουν το γκρι χρώμα να έχουν παρασυρθεί από το υδροπλάνο Ν1Κ, μπαμπά των Ν1Κ1 και Ν1Κ2, το οποίο ως υδροπλάνο ήταν παντού βαμμένο και μάλιστα πολύ σωστά ήταν IJN gray στο κάτω μέρος. Φυσικά, πάντα θα προσθέτω, πως κυριολεκτικά δεν βγαίνει σίγουρα άκρη, ειδικά με τα ιαπωνικά και ειδκά προς το τέλος του πολέμου, οπότε και IJN gray μια χαρά είναι και άβαφο αλουμίνιο πάλι μια χαρά είναι.
Γιώργο IJN gray θα σου δώσω εγώ, κάπου έχω μερικά κιλά...