Αποστολέας Θέμα: MIG PRODUCTIONS  (Αναγνώστηκε 3739 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος paliosdimitris

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: πτολεμαιδα
MIG PRODUCTIONS
« στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 05:01:06 μμ »
Ποιο μαγαζί  φέρνει προϊόντα του MIG?
Το HOBBY GALERIE σταμάτησε να τα εισάγει.

Αποσυνδεδεμένος gpav

• ἐν τοῖς δεινοῖς εὔελπις...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
Απ: MIG PRODUCTIONS
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 08:08:29 μμ »
Αναζήτηση -> AK Interactive -> Legacy Miniatures  :D  ::salut::
Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim
It makes no difference which side the general is on - Unknown British Soldier

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 08:19:51 μμ »
Αναζήτηση -> AK Interactive -> Legacy Miniatures  :D  ::salut::

άλλο τα MIG,  άλλο τα ΑΚ

τα πρώτα έχουν το όνομα
τα δεύτερα έχουν πλέον ...τη χάρη

::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος gpav

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 08:29:49 μμ »
Ωπ, Πρόεδρε έχεις δίκιο, συγνώμη για την παραπληροφόρηση  :oops:

Με το Google βρήκα στην Ελλάδα το Hobby Gallery και το Super Hobby που (απ΄ότι κατάλαβα) δεν έχει κατάστημα, αλλά στέλνει μόνο μέσω ταχυδρομείου.

Edit: Η ιστοσελίδα της Mig Productions αναφέρει ως dealer στην Ελλάδα επιπλέον και το MINIATURE ART (3ης Σεπτεμβρίου 97)
Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 09:25:27 μμ »
... Edit: Η ιστοσελίδα της Mig Productions αναφέρει ως dealer στην Ελλάδα επιπλέον και το MINIATURE ART (3ης Σεπτεμβρίου 97)
Μόνο που το Miniature Art έχει κλείσει εδώ και πάνω από ένα χρόνο ...

Αποσυνδεδεμένος gpav

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 09:45:16 μμ »
Ε τότε Δημήτρη (Παλιέ) μην πας!  ::glossa:: :lol: ::salut::

(Και να φανταστείς ότι στην ιστοσελίδα της MiG  Productions είχε και το Real Models, που και αυτό είχε κλείσει, αλλά το θυμόμουν και το αφαίρεσα μόνος μου)

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 09:47:43 μμ »
Με το Google βρήκα στην Ελλάδα το Hobby Gallery και το Super Hobby που (απ΄ότι κατάλαβα) δεν έχει κατάστημα, αλλά στέλνει μόνο μέσω ταχυδρομείου.
Γιώργο συγγνώμη που παρεμβαίνω, να προσθέσω μια οικονομική λεπτομέρεια σχετικά με το super hobby. Το κόστος μεταφορικων του για 200gr στην Αθήνα είναι 3,49EUR. Πραγματικά πολύ καλή τιμή, εαν αναλογιστείς οτι είναι στην ......Πολωνία.

Αποσυνδεδεμένος gpav

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 09:51:10 μμ »
Είδες η παγκοσμιοποίηση;  ::glossa::
Ιστοσελίδα με domain .gr και στα ελληνικά και βρίσκεται στην Πολωνία!  :lol:

Πάντως, πολύ καλά έκανες και το διευκρίνισες, αλλά εγώ απλώς παρέθεσα μετά από μια πρόχειρη αναζήτηση κάποια links που βρήκα, δεν ανέλαβα να κάνω και οικονομοτεχνική μελέτη για το από πού συμφέρει να αγοράσει κάποιος.  :D ::salut::

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 09:59:05 μμ »
Και όχι μόνο στα ελληνικά. Χτύπα το www.model-making.eu και πές μου τι βλέπεις. Κάθε σημαία είναι και μια mirror page με αναλόγη μετάφραση. Αυτό κατά την γνώμη μου σημαίνει α) έξυπνους έμπορους και β) οτι έχουν μυριστεί οτι πολλοί έλληνες μοντελιστές ψωνίζουν διαδικτυακά  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος gpav

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2013, 10:03:11 μμ »
Χμμμμ, φοβάμαι ότι έμπλεξα άσχημα...  :D

Θα ρωτήσω το δικηγόρο μου και θα σου απαντήσω όταν μου πεί τι υπερασπιστική γραμμή να ακολουθήσω  ::salut::

Έκανα edit και το δημοσίευμά μου, μη φάω και καμμιά μήνυση  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Agrael

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αττικη
  • modelclub.gr
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 10:28:11 πμ »
Καλημέρα. Επειδή έψαξα και εγώ απεγνωσμένα για προιόντα ΜΙG να σας ενημερώσω οτι 1) το κατάστημα Miniature Art υφίσταται ακόμα στην οδό Λέκκα στην Ακροπόλη σε ημιόροφο (δεν θυμάμαι τον αριθμό ακριβώς) αλλά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με ενημέρωσε οτι δεν ασχολείται πλεον με το χώρο του modeling (τώρα τι ακριβώς εμπορεύεται με την εν λόγω επωνυμία δεν ξέρω ακριβώς να σας πω) και 2) κάπου πήρε το αυτί μου οτι υπάρχει μαγαζί στην Ιπποκράτους λιγό πριν το τρίγωνο το οποίο έχει όλη την γκάμα της MIG με το όνομα Athens Miniatures, δεν το έχω τσεκάρει ακόμα όμως λόγωελλειψης χρόνου και διότι τελικώς σαν βιαστικός νέος μοντελιστής που έιμαι προμηθεύτικα για αρχή μερικά Vallejo να κάνω τη δουλειά μου. Αυτά απο μένα, ελπίζω να βοήθησα.

Δημήτρης  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Agrael

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 10:32:18 πμ »
2) κάπου πήρε το αυτί μου οτι υπάρχει μαγαζί στην Ιπποκράτους λιγό πριν το τρίγωνο το οποίο έχει όλη την γκάμα της MIG με το όνομα Athens Miniatures

Mάλλον πρόκειται για το Legacy Miniatures που αναφέρεται παραπάνω.

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 01:37:56 μμ »
Mάλλον πρόκειται για το Legacy Miniatures που αναφέρεται παραπάνω.
Εδώ κάνεις λάθος. 'Αλλο κατάστημα είναι το Legacy άλλο το Athens. Και τα δύο όμως βρίσκονται επί της μοντελομάνας οδού Ιπποκράτους

Αποσυνδεδεμένος paliosdimitris

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: πτολεμαιδα
« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 01:40:49 μμ »
Το Athens δεν τα φέρνει σίγουρα.
Το Legancy τι τηλέφωνα έχει?
'Οποιος ξέρει ας στήλει πμ

Αποσυνδεδεμένος Agrael

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 01:47:33 μμ »
Εν πάσει περιπτώση εάν όντως βρεις κάποιο μαγαζί που να έχει μια αξιοπρεπή γκάμα των MIG, δώσε ένα πμ ή γράψτο σαν απάντηση στο παρόν post. Ευχαριστώ

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 01:50:13 μμ »
Πόσο δύσκολο φίλτατοι είναι να κάνετε μια αναζήτηση στο forum προτού ρωτήσετε οτιδήποτε??
 ::arrowred:: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,24093.msg496622.html#msg496622
Και για το legacy υπαρχουν στοιχεία και για το miniature και για τα AK και για τα mig

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 01:52:29 μμ »
Κύριοι το MC είναι τίγκα στην πληροφορία. Καλό είναι να χρησιμοποιούμε την αναζήτηση πριν ρωτήσουμε. Το να ρωτάμε για πράγματα που ουσιαστικά είναι κάτω από τη μύτη μας μόνο φόρτο στη βάση δεδομένων του φόρουμ προκαλεί. Και για του λόγου το αληθές...

http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=21458.0

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Agrael

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 01:55:44 μμ »
Κύριοι το MC είναι τίγκα στην πληροφορία. Καλό είναι να χρησιμοποιούμε την αναζήτηση πριν ρωτήσουμε. Το να ρωτάμε για πράγματα που ουσιαστικά είναι κάτω από τη μύτη μας μόνο φόρτο στη βάση δεδομένων του φόρουμ προκαλεί. Και για του λόγου το αληθές...

ΜΦΧ

Συγγνώμη αλλά το εν λόγω post που έκανες link δεν έχει καμία σχέση το topic του με τα προιόντα MIG και ο τίτλος του δεν παραπέμπει σε κάτι τέτοιο... Και ναι έκανα search στο forum όσον αφορά MIG σκόνες και πλην ενος-δύο post που αναφέρονται σε μαγαζία που δεν υπάρχουν πλέον δεν βρήκα κάτι άλλο.

Αποσυνδεδεμένος Agrael

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 01:57:18 μμ »
Πόσο δύσκολο φίλτατοι είναι να κάνετε μια αναζήτηση στο forum προτού ρωτήσετε οτιδήποτε??
 ::arrowred:: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,24093.msg496622.html#msg496622
Και για το legacy υπαρχουν στοιχεία και για το miniature και για τα AK και για τα mig

Σεβαστή η πληροφορία αλλά άλλο πράγμα τα ΑΚ και άλλο τα MIG...συμφωνώ οτί ειναι η ίδια εταιρία και ίσως στα ζουμιά να είναι σχεδόν ίδια αλλά στις σκόνες νομίζω έχουν διαφορά.

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 02:04:24 μμ »
Αgrael στο link που σου παρέθεσα σου απαντώ που να βρεις το legacy. Εαν είχες ψάξει στο forum θα είχες βρει και την σχέση Mig- AK. Είναι προφανές οτι δεν έψαξες και αντί να ζητήσεις συγγνώμη ή έστω να πείς ευχαριστώ παιδιά για τα link, ζητάς και τα ρέστα από πάνω και από εμένα και από τον blitz. Δεν μου φαίνεται πρέπουσα η συμπεριφορά σου.

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 02:06:08 μμ »
Συγγνώμη αλλά το εν λόγω post που έκανες link δεν έχει καμία σχέση το topic του με τα προιόντα MIG και ο τίτλος του δεν παραπέμπει σε κάτι τέτοιο... Και ναι έκανα search στο forum όσον αφορά MIG σκόνες και πλην ενος-δύο post που αναφέρονται σε μαγαζία που δεν υπάρχουν πλέον δεν βρήκα κάτι άλλο.
Δουλευόμαστε μου φαίνεται...

Εδώ η ερώτηση του συναδέλφου για τα τηλέφωνα του Legacy miniatures ::arrowdown::

Και εδώ το link το οποίο παρέθεσα ::arrowdown::

Τώρα αν δε έχει η παράθεση μου σχέση με την ερώτηση του συναδέλφου, τί να πώ έχει αρχίσει να νεκρώνει ο εγκέφαλος μου και δε το έχω καταλάβει :roll: :roll: :roll:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος alexanderb

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Βόλος-Αθήνα
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 02:10:11 μμ »

ΜΦΧ

Μάνο πάντως σχετικά με την αναζήτηση, δε ξέρω πώς επειδή είμαι άσχετος αλλά μπορεί να γίνει πιο χρηστική; Γιατί μου έχει τύχει να ψάχνω ποστ που ήξερα ότι υπάρχει και να μη το βρίσκω με τίποτα, παρά μετά από μέρες και στην τύχη ψάχνοντας άλλο ποστ!! Γι' αυτό από τότε αυτά που με ενδιαφέρουν πάρα πολύ, τα αποθηκεύω σαν Bookmarks γιατί ξέρω ότι ίσως να μη τα ξαναβρώ ποτέ ή τουλάχιστον όταν τα θέλω...

Αποσυνδεδεμένος Agrael

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 02:11:27 μμ »
Όσον αφορά τα τηλέφωνα του καταστήματος έχετε δίκιο και οι δυο σας δεν αναφέρθηκα σε αυτό, μάλλον εγώ δεν κατάλαβα καλά (βασικά δεν κοίταξα οτι ζήτηθηκαν τηλέφωνα επικοινωνίας). Εγώ απλά αναφέρθηκα στην παρατήρηση οτί δεν ψάχνουμε πληροφορίες στο forum, και επαναλαμβάνω οτι δεν υπάρχει σχετικό post με κάποιο κατάστημα (πλην κάποιων του 2009 που δεν ισχύουν πλέον) που να προμηθεύει MIG προιόντα. Αν γράψεις στην αναζήτηση MIG productions θα δεις οτι τα 20 πρώτα αποτελέσματα δεν δίνουν κάποια ουσιαστική πληροφορία.

Πάντα φιλικά και χωρίς να έχω κάποια διάθεση να δημιουργήσω εντάσεις.

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 02:19:54 μμ »
Κύριοι... Για άλλη μια φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα, ξεφεύγουμε...

Παρακαλούνται οι νεότεροι στο forum συνάδελφοι να ψάχνουν με τις λειτουργίες του forum πριν ανοίξουν νέο θέμα για να ρωτήσουν κάτι. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δε μπορούμε να σας μάθουμε τη χρήση της αναζήτησης, παρότι έχει αναλυθεί και το πως ψάχνουμε στο παρακάτω (πιο πρόσφατο) θέμα.

http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,24372.0.html

Η διαχειριστική ομάδα θα διαγράφει πλέον νήματα που δημιουργούνται για θέματα που υπάρχουν ήδη, σε κάποιο άλλο νήμα.
Λίγη προσοχή παρακαλώ επίσης στον τρόπο που γράφουμε και επίσης στον τρόπο που διαβάζουμε, όλοι, παλιοί και νέοι.

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 02:27:57 μμ »
Μάνο πάντως σχετικά με την αναζήτηση, δε ξέρω πώς επειδή είμαι άσχετος αλλά μπορεί να γίνει πιο χρηστική; Γιατί μου έχει τύχει να ψάχνω ποστ που ήξερα ότι υπάρχει και να μη το βρίσκω με τίποτα, παρά μετά από μέρες και στην τύχη ψάχνοντας άλλο ποστ!! Γι' αυτό από τότε αυτά που με ενδιαφέρουν πάρα πολύ, τα αποθηκεύω σαν Bookmarks γιατί ξέρω ότι ίσως να μη τα ξαναβρώ ποτέ ή τουλάχιστον όταν τα θέλω...
Αποστόλη, όντως η αναζήτηση του φόρουμ είναι ώρες ώρες λίγο... στριφνή ::glossa::. Αλλά σε γενικές γραμμές δουλεύει καλά.
Προσωπικά, δεν βάζω conditions στην αναζήτηση του φόρουμ και συνήθως δουλεύει :wink:

ΜΦΧ

Tags: