Αποστολέας Θέμα: Γεια σας και από μένα (αν και αργά)  (Αναγνώστηκε 868 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος galant

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
  • Γαλενιανός Αντώνης
    • ΣΤΑΤΙΚΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ
Γεια σας και από μένα (αν και αργά)
« στις: Σεπτεμβρίου 02, 2013, 01:28:10 μμ »
Λέω αργά γιατί είμαι αρκετό καιρό γραμμένος εδώ, αλλά τώρα αποφάσισα να συστηθώ. Έπεσα βλέπετε με τα μούτρα στο διάβασμα...
Με λένε Αντώνη λοιπόν, και αν και ασχολούμουν με τον μοντελισμό παλιότερα, τα είχα παρατήσει πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα από όταν απολύθηκα από φαντάρος εν έτη 1996. Το κίνητρο για να ξεκινήσω και πάλι ήταν ο μεγάλος μου υιός (7 ετών). Σε κάποια επιδρομή που έκανε στο δωμάτιό μου στο πατρικό μου σπίτι, ανακάλυψε κάτι κουτιά με μπογιές και εργαλεία. Επίσης βρήκε τα απομεινάρια από κάποια μοντέλα που είχα φτιάξει τότε, και είχαν καταντήσει ερείπια μετά από χρόνια εγκατάλειψης και ξεσκονίσματος και συσυρίσματος από την κυρ ʼννα.
Έτσι λοιπόν άρχισε το ψηστήρι για να αρχίσουμε να μοντελάρουμε παρέα. Και έτσι κι έγινε. Αλλά όπωας καταλαβαίνετε το διάλειμα ήταν μεγάλο και χρειάζεται αναπροσαρμογή. Ο μικρός πάντως το πάει καλά για την ηλικία του. Απλά δεν έχει υπομονή. Και ποιος 7χρονος έχει;

Αποσυνδεδεμένος SHAGRATHI

• Ανθλγός (ΜΧ) Σαουρίδης Δημήτριος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Florida
  • Civil Engineer - Project Manager
Απ: Γεια σας και από μένα (αν και αργά)
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2013, 02:33:04 μμ »
Γειά σου Αντώνη,

Σε νιώθω, και εγώ μοντελάρω κάποιες φορές με τον αδερφό μου που είναι 8, οπότε καταλαβαίνω απόλυτα τί λες. Από το να ασχολείται με ηλεκτρονικά πάντως, καλύτερα να μην έχει υπομονή...Το ωραίο με αυτές τις ηλικίες είναι ότι ο μοντελισμός είναι αυτό το αγνό χόμπι για το οποίο ξεκίνησε, όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, να κόβεις και να κολλάς κομμάτια, να βάφεις χωρίς να σε νοιάζει πώς είναι στην πραγματικότητα, να το ευχαριστιέσαι και όχι να κάνεις κάτι για να σου πει κάποιος ότι το τάδε κομμάτι δεν είναι έτσι και είναι  αλλιώς, ότι σε αυτό το σημείο έχει αυτή την απόχρωση και σε εκείνο η διαρροή έχει τέτοια διαδρομή και όχι τέτοια, πράγματα που τα βλέπω εδώ μέσα σαν σχόλια από κάποιους για κάποιους άλλους και πραγματικά βλέπω ότι το όλο νόημα του μοντελισμού έχει χαθεί από κάποιους..Απόλαυσέ το. ::salut::
21ος ΛΜΧ, 21η ΤΘΤ Κομοτηνή.

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ / ΚΡΗΤΗ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2013, 02:42:31 μμ »
WELL COME......

::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2013, 02:49:02 μμ »
Kαλώς ήρθες λοιπόν και επίσημα Αντώνη. Καλή διαμονή να έχεις και καλά μοντέλα να κάνετε και εσύ και ο γιός σου.

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2013, 05:17:38 μμ »
 ::welcome_model::

Αποσυνδεδεμένος OANNHSEA

• Scale 1/48
  • *
  • BELLUM OMNEUM CONTRA OMNE
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2013, 06:14:32 μμ »
Ποτέ δεν είναι αργά...
Καλά μοντέλα με το μικρό συντρόφι...  :mrgreen:

::welcome_model::

Αποσυνδεδεμένος Giannis

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αλμυρός
  • Γιαννακοπουλος Ιωαννης
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2013, 08:58:43 μμ »
 ::welcome_model::   ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 11:15:53 πμ »
 ::avgreekflag5pn:: ::welcome_model:: ::avgreekflag5pn:: ::danseuse:: ::drumstel:: ::danseuse::

Kαι καλή μοντελιστική επάνοδο!

Αποσυνδεδεμένος orck

• .
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: .
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 04:23:34 μμ »
Καλως ηρθες Αντωνη. (εγω που στο λεω ειμαι πιο καινουργιος απο εσενα  :lol:)
Πες μου ομως, με τον 7χρονο γιο σου τι κανετε; Εχω εναν 6 ετων και παρολο που ενδιαφερεται (οταν εφτιαχνα το Willys Jeep με ρωταγε τι ειναι αυτο και τι το αλλο) μετα απο λιγη ωρα βαριεται και αρχιζει τα τρελα του.

Εχω σκεφτει και τα eggplanes της Hasegawa http://www.hasegawausa.com/aircraft_egg.html
.

Αποσυνδεδεμένος galant

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
  • Γαλενιανός Αντώνης
    • ΣΤΑΤΙΚΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2013, 01:31:56 μμ »
Καλως ηρθες Αντωνη. (εγω που στο λεω ειμαι πιο καινουργιος απο εσενα  :lol:)
Πες μου ομως, με τον 7χρονο γιο σου τι κανετε; Εχω εναν 6 ετων και παρολο που ενδιαφερεται (οταν εφτιαχνα το Willys Jeep με ρωταγε τι ειναι αυτο και τι το αλλο) μετα απο λιγη ωρα βαριεται και αρχιζει τα τρελα του.

Εχω σκεφτει και τα eggplanes της Hasegawa http://www.hasegawausa.com/aircraft_egg.html

Εμένα ξεκίνησε να ενδιαφέρεται όταν είδε κάτιαπομεινάρια στο πατρικό μου. Και αφού τον είδα ότι επέμενε, τον πήγα και διάλεξε ένα από τα μικρά easy kit της revell. Ξέρεις, αυτά του Star Wars. Και άρχισα να του δείχνω σε πρώτη φάση πως κόβουμε τα κομμάτια από τα πλαίσια, πως τα καθαρίζουμε, και βασικά πως διαβάζουμε και ακολουθούμε τις οδηγίες. Ενθουσιάστηκε. Και έτσι τον πάω σιγά - σιγά. Τώρα έχει αρχίσει δειλά 0δειλά και χρησιμοποιεί και την κόλλα. Αν συνεχίσει να του αρέσει και να ενδιαφέρεται, θα τον ξεκινήσω στην 1/72. Να αρχίσει να βάφει κιόλας.  :)

Tags: