0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο άνθρωπος για μένα αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος στον κόσμο στα διοράματα..Και γενικά η σχολή των Βόρειο Ευρωπαίων είναι πολύ πιο ρεαλιστική και κοντά στα γούστα μου..
Spoiler (hover to show)Φαντάζομαι ότι εννοείς σε Πολεμικά διοράματα γιατί σε άλλεςκατηγορίες...........Και ναι το διόραμά του είναι πάρα πολύ καλό και ατμοσφαιρικό.
Κατά τη γνώμη μου, ένα από τα ωραιότερα διοράματα που έχω δει ever και μάλιστα στη σωστή κλίμακα. Οι σχεδόν 50 φιγούρες των γερμανών που οδεύουν προς την αιχμαλωσία, είναι ιδιοκατασκευές και είναι όλες διαφορετικές μεταξύ τους. Το δε βάψιμό τους, δεν το συζητώ: Μερικοί ήταν αξύριστοι !!!!!!!!!!!!!!!!!Από τη φετεινή έκθεση στο Μοσονμαγκυάροβαρ (όπου είχα την τύχη να το θαυμάσω δια ζώσης). Η πρώτη φωτό είναι του Γ. Μεφσούτ (aka giomef) ΔΚ
Να ριξω μια ιδεα που μου ηρθε ετσι ξαφνικα βλεποντας αυτο διοραμα με τον καμικαζι.......??? Δεν θα ηταν πιο σωστο και πιο εντυπωσιακο, τα ελικοφορα που βρισκονται σε κινηση να φτιαχνονται με τετοιο τροπο οι ελικες τους ωστε να φαινεται οτι πετανε? με λιγα λογια να μην φαινεται σαν ελικα ......
Mια που έπιασα την Ουγγαρία, πως σας φαίνεται το παρακάτω ΧΑΡΤΙΝΟ???