Kαλημέρα σε όλους και σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
Όσο για τα ηρεμιστηκά είμαι πλέον ήδη μυημένος από τις μικρές μου. Έχω κάτι βαλεριάνες για αρχή, θέλω να αποφύγω βάλιουμ, λεξοτανίλ κλπ γιατί δεν μου βγαίνει
αρκετά κοφτό το σβήσιμο στα καμουφλάζ..

Μερικά από τα θέματα που με ενδιαφέρουν είναι τα Ηawker Sea Hawk, Hawker Hunter, B.A.C. Lightning, Gloster Meteor, Dehavilland Sea Vixen, Hawker Harrier, P47 Thunderbolt και με εξαίρεση το τελευταίο που υπάρχει ήδη ένα κιτ της Academy να περιμένει θα μου ήταν πολύτιμες οι προτάσεις σας για κάποια αξιόλογα κίτ στην 1/48 για τα υπόλοιπα.
Βλέπετε έχω μείνει στην παλαιά εποχή της γιαπωνεζοκρατίας όσον αφορά τα καλά κιτ. Με ενδιαφέρει πρωτίστως το θέμα της καλής εφαρμογής αφού σιχαίνομαι τον πολύ στόκο και φυσικά του ρεαλιστικού αποτελέσματος χωρίς λάθη.
Τέλος θα πρέπει να σας πώ πως μου αρέσει πολύ η χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα που επικρατεί εδώ στο forum. Ειναι πραγματικά εξαιρετικό και ευχάριστα χαλαρωτικό το φαινόμενο σε αντιδιαστολή με forum άλλων xόμπυ όπως στερεοφωνικά η μηχανές που είναι εξαιρετικά εύφλεκτα με αποτέλεσμα να γίνονται κουραστικά κατά καιρούς.
Ειμαι πολύ χαρούμενος που σας βρήκα και νιώθω αννανεωμένος.