Αποστολέας Θέμα: Vlad Dracul PEGASO MODELS 75mm  (Αναγνώστηκε 6029 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nickolas

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Vlad Dracul PEGASO MODELS 75mm
« στις: Αυγούστου 12, 2013, 11:08:05 μμ »
Αυτή είναι η τελευταία φιγούρα που έχω κάνει.Είναι της Pegaso Models στα 75mm και είναι βαμένη με λάδια.

Αποσυνδεδεμένος Κ. Καριωτέλλης

• Scale 1/48
  • *
Απ: Vlad Dracul PEGASO MODELS 75mm
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 13, 2013, 10:32:33 πμ »
μια χαρα τον εβγαλες, δεν ειναι και ευκολο κομματι.
μου δειχνει λιγο παραπανω μελαμψος, ισως φταινε και οι φωτο.
τα μεταλλικα ηθελαν λιγο δουλιτσα ακομα, τα χρυσα κυριως.

Αποσυνδεδεμένος Trex

• Τυραννόσαυρος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Όπου γης και πατρίς
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 13, 2013, 11:30:53 πμ »
Ωραία δουλειά και εντυπωσιακή βάση!
Αν θες, πες μας λίγες λεπτομέρειες για το πως έφτιαξες το χιόνι.

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Συρίγος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 13, 2013, 12:14:54 μμ »
παρα πολυ ωραιο βαψιμο και πανεμορφη δουλεια στη βαση!!!!Κ.Κωστα ο δικος σας δρακουλας ηταν πριν αυτο η μετα ?

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 13, 2013, 12:23:18 μμ »
    Νικο το δικο μου δρακακι το εφτιαξα το 5. και νομιζω, πριν το 2000 τον ειχα κανει στα 90.
εχω τρελλη αδυναμια στο θεμα..

Αποσυνδεδεμένος nickolas

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 14, 2013, 07:47:25 πμ »
Το χιόνι είναι με microballouns (αν το λέω σωστά) μαζί με ατλακόλ και νερό.

Αποσυνδεδεμένος arxo

• Scale 1/72
  • *
Vlad Dracul PEGASO MODELS 75mm
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 16, 2013, 08:37:08 μμ »
Εξαιρετική δουλειά. Μπράβο.

Αποσυνδεδεμένος Θεόδωρος Γιαννακόπουλος

• Scale 1/48
  • *
  • Σ.Ε.Μ για πάντα
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 17, 2013, 07:08:35 μμ »
Ο Βλάντ εμπνέει...Μία ενδιαφέρουσα απεικόνισή του σε προτομή, από ξένο μοντελιστή. 

** O πρωταθλητισμός σε ρίχνει στα αναβολικά. Απαλλάξου από το άγχος των μεταλλίων ! **

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 17, 2013, 08:43:36 μμ »
Θοδωρη μου εκτος του οτι το μπουστο ειναι ψιλομετριο [και σαν γλυπτικη και σαν βαψιμο], με τα παλουκια δε γυρω γυρω ειναι κατι σαν Β movie..
 .νομιζω οτι ειναι σωστο στο παρον ποστ να σχολιασουμε τη δουλεια του nickola.

• Scale 1/48
  • *
  • Σ.Ε.Μ για πάντα
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 18, 2013, 01:11:11 πμ »
Κώστα έχεις δίκαιο. Θεώρησα το θέμα σχετικό και γι' αυτό το έστειλα κάπως βιαστικά.

Η ποιότητα δουλειάς του Νίκου επάνω σε απαιτητικά θέματα και δη έφιππα, είναι γνωστές και βραβευμένες. Και το παρόν θέμα του δεν ξεφεύγει από αυτόν τον κανόνα. Στο άλογο θα ήθελα να δω περισσότερα φωτίσματα, αλλά είναι μαύρο και δεν ξέρω αν μετά το αποτέλεσμα θα ήταν ρεαλιστικό.
** O πρωταθλητισμός σε ρίχνει στα αναβολικά. Απαλλάξου από το άγχος των μεταλλίων ! **

Αποσυνδεδεμένος akritis

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 18, 2013, 04:31:34 μμ »
Το βάψημο του φιλου Νικολα ειναι αρκετα  καλο ( οι φωτο το αδικουν αρκετά ειδικα ως αναφορα τα χρωματα) και μονο μερικα φινιρισματα στις λεπτομερειες χρηάζεται και ίσως ενα ελάχιστο φώτισμα σε κάποια σημεια. Τυχαινει να εχω δει και το δημιουργημα απο κοντα, και να γνωριζω το μερακι του δημιουργου.
Τώρα ως αναφορά τον κυριο Βλάντ και την προσωπικότητα του .....τη να πει κάνεις για κάποιον που η διασημότερη συνηθειά του ήταν να περνάει σουβλάκι τους ανθρώπους.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 18, 2013, 05:10:25 μμ »
Γιωργο αν θεταμε σαν μοντελιστικο κριτηριο τη προσωπικοτητα του καθε ιστορικου προσωπου που αναπαριστουμε θα φτιαχναμε  μονο playmobill..

και τα φαντομ εχουν σκοτωσει κοσμο και κοσμακι, αλλα δεν τα φτιαχνουμε γι αυτο.
καταλαβαινεις τι εννοω ετσι?

Αποσυνδεδεμένος akritis

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #12 στις: Αυγούστου 19, 2013, 10:02:31 πμ »
Καταλαβαίνω τη λες ...ομως δεν μπορώ να κατανοήσω  και την εμμονή ανάδειξης των σφαγεών της ιστορίας.
Φαινεται η διαστροφή γινεται τελικά μαγνήτης
Ένας  μικρός ηγεμόνας με εμμονή κατα των Οθωμανών, που η ιστορία τον χαρακτηριζει ως πιθανά ψυχικά διαταραγμενο, και που τον εκανε διάσημο με το «Δράκουλας(βιβλίο)» του , ο συγγραφέας Μπραμ Στόκερ.
Το φάντομ όπως και καθε μηχανη ειναι εργαλείο δεν ειναι πρόσωπο, οπως και το stuka ειναι μια μηχανή
αλλα ο Adolf Galland ( μια πασιγνωστη μοντελιστικη προσωπικοτητα πολεμιστή-πιλότου), που πεταγε παντα stuka, παρα το οτι στο πεδίο της μάχης σκότωνε κόσμο, δεν ειχε τη συνηθεια να σκοτωνει βασανιστικα οσους πιθανα να ειχε πιασει αιχμαλωτους.
Η καθε προσωπικότητα  σέρνει και μια ιστορία μαζί της που αυτη αναδεικνύεται και γοητεύει τον παρατηρητή και τον καλλιτέχνη.

Το να μη σε νοιαζει τη ειναι αυτο που αναπαραστάς , και η ιστορικη ακριβεια αλλα η καλλιτεχνικη , ειναι δική σου πηγαια ,επιλογή έκφρασης Κώστα, (με πετυχημενη πορεια αφου εχεις κορυφαιο ταλεντο) δεν μπορεις να τον κανεις ομως κανόνα για ολους, γιατι τελικα εχει σημασία και βγαζει μερος το εαυτου σου και στο τη αναπαραστας και το πως το αναπαραστάς πραγμα που ειναι η ουσια της καλλιτεχνικης εκφρασης. Αλλιώς δεν θα τις λεγαμε Ιστορικες Μινιατουρες αλλα απλα φιγουρες.

Ανάμεσα σε δεκαδες αξιολογα προτυπα-ιστορικα προσωπα επιλεγεται για να αναδεικτει ο περίεργος... γιατι τελικα το αίμα "πουλάει".
και ναι αν δεν υπηρχαν αυτοι οι αξιολογοι θα επελεγα τα playmobile.
Μπορει οσοι τελικα το επιλεγουν να μην ξερουν τη ακριβως ειναι αυτο που φτιαχνουν...οι εταιρείες θελουν απλα να πουλησουν και θα εβγαζαν οτιδηποτε ειναι διασημο για να βγαλουν λεφτα.

Ο Νικος εχει κανει καλη δουλεια και με μερακι, και σιγουρα θα βραβευτει σε διαγωνισμους, αυτο δεν σημανει οτι δεν του την ειπα, για την επιλογη του θέματος , σιγουρα ειναι μια απο τις ωραιοτερες  και ιστορικα σωστες που εχει βγαλει η Pegaso.
Γερμανικη Gothic πανοπλία της εποχης και υποβλητικο υφος...

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #13 στις: Αυγούστου 19, 2013, 01:57:22 μμ »

Γιωργο μου τι να κανουμε τωρα εμενα με εμπνεει αυτος ο ψυχακιας που μπορεσε να σταματησει  μια αυτοκρατορια, στην ακμη της μαλιστα, μολις 3 χρονια πριν ειχαν παρει τη κωνσταντινουπολη. μαλιστα οταν περασε το δουναβη ο οθωμανικος στρατος [60000], ο αμεσως μεγαλυτερος στρατος που συγκεντρωθηκε μετα την αλωση, αντι ο τρελλος να τη κανει προς τα πισω μαζεψε 10000 και του την επεσε μεσα στη νυχτα χρησιμοποιωντας βουκινα και δαδες σκορποντας τετοιο πανικο που οι τουρκοι απο τη συγχυση τους λεγεται οτι σφαχτηκαν μεταξυ τους.
μαλιστα ο μωαμεθ ο πορθητης τη γλυτωσε στο τσακ. το ξημερωμα ειχαν παθει τετοιο σοκ απο τη καταστροφικη και αναπαντεχη επιθεση που δεχτηκαν που αρχισαν να σκεφτονται την αναβολη της εκστρατειας. οταν δε αντικρυσαν σε μηκος 3 χιλιομετρων και 1 πλατος ενα δασος απο παλουκωμενους ομοεθνεις τους να τους τρωνε τα ορνια σε συνδιασμο με τη δυσοδια, ηταν αρκετο να κανουν πραξη την υποχωρηση και τον μωαμεθ να τα κανει πανω του.
με λιγα λογια σταματησε την οθωμανικη αυτοκρατορια στη πορεια της προς τη κεντρικη ευρωπη.
αυτο και αλλα πολλα τον εκαναν μυθο και ο στοκερ εμπευστηκε απο αυτο δεν τον εκανε μυθο το βιβλιο του..

τωρα αν εσενα σε εμπνεει ο γκαλαντ, η παρεα του και τα κατωρθωματα τους υπο την ηγεσια του απολυτου σαικο της ιστοριας.. δικαιωμα σου.

το τι αποτελει εμπνευση για τον καθενα ειναι προσωπικο θεμα και φυσικα το εκφραζει μεσα απ τη δουλεια του οπως θελει και οπως μπορει.
ισως σε σοκαρω αλλα για μενα  ο βλαντ εχει θεση κοντα στους αγαπημενους μου ηρωες..  στο κκοτρωνη, νικηταρα ισως ακομα και στον λεωνιδα

και
Γιωργο μου ας μεινουμε αν θες στα σχολια για τη δουλεια του Νικου..

Αποσυνδεδεμένος akritis

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #14 στις: Αυγούστου 19, 2013, 03:23:21 μμ »
Θα το αφηνα αλλα:
Δεν καταλαβαίνω πως ενα παραδειγμα, συνεπαγεται  φιλοναζιστικες τασεις (ειναι γνωστα τα αντιναζιστικα μου αισθηματα)... ανεφερα ειδικη συμπάθεια ή θαυμασμό προς τον Galand?.
Επειδη ανέφερες αεροσκάφη (phadom) έφερα σαν παραδειγμα τη μηχανή (stuka)  σε αντιπαραβολή   με προσωπικοτητα (Galand).
Οποιοσδήποτε σφαγιάζει για μένα μαζικα και  ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ  ανθρώπους για να πετύχει το σκοπο του, ειναι ψυχάκιας ειται ειναι ο Βλαντ ειται ο Χίτλερ  ειται ο Ταμερλάνος ειται ο αμερικανος που σκεφτηκε να ριξει τη βομβα στη Χιροσιμα για να "καθαρίσει"
http://remaliaclub.gr/forum/showthread.php?t=9210
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

Ο καθενας διαλεγει να θαυμαζει οτι τον εκφράζει.

Σωστά ας μεινουμε στα σχόλια για τις τεχνικες σε φιγούρες...αυτα ειναι για αλλου ειδους Forum.

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #15 στις: Αυγούστου 19, 2013, 08:34:05 μμ »
 ::arrowred::Ωραία δουλειά Νίκο σε μία πολύ δύσκολη και εντυπωσιακή φιγούρα, κατα τη γνώμη μου στο άλογο θα ήθελα περισσότερη αντίθεση, μπράβο πάντως.

Το πόσο πάντως ψυχοπαθής ήταν ο Βλάντ Τσέπες φαίνεται άν δεί κανείς το ανωτέρω λίνκ που τον βλέπουμε (στην εικόνα) να τρώει(!) ενώ γύρω του έχει κομμένα κεφάλια, χέρια και παλουκωμένους.
Χιτλερ, Τσέπες και όλοι αυτοί για μένα είναι κοινοί serial killer απο αυτούς που φυτρώνουν κυρίως στην Αμερική απλά σε δεδομένες στιγμές στην ιστορία είχαν την εξουσία και εκαναν ότι ήθελαν χωρίς τιμωρία , άλλοι 3 (απο πολλούς) παρακάτω
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%AC%CE%B2%CE%B5%CF%84_%CE%9C%CF%80%CE%AC%CE%B8%CE%BF%CF%81%CE%B9
http://en.wikipedia.org/wiki/Amon_Goeth
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%BF%CE%BB_%CE%A0%CE%BF%CF%84
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος nickolas

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #16 στις: Αυγούστου 19, 2013, 11:20:36 μμ »
Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια σας και την κριτική σας!!!!!
Πάντως αν ήξερα οτι θα προκαλούσα τέτοιο μπαράζ αντικρουόμενων απόψεων για το πρόσωπο του Δράκουλα μάλλων δεν θα ανέβαζα τις φοτωγραφίες!!!
Και πάλι ευχαριστώ!!

• Scale 1/48
  • *
  • Σ.Ε.Μ για πάντα
« Απάντηση #17 στις: Αυγούστου 20, 2013, 12:24:07 πμ »
Με σεβασμό απέναντι σε όλους και τις απόψεις τους : Αν μιλήσουμε με τέτοιους όρους, μαζικότητας στην εξολόθρευση αντιπάλων, τότε, ίσως ο Θεμιστοκλής είναι ο πλέον θανατηφόρος όλων των στρατηγών-ναυάρχων στην Ιστορία, τουλάχιστον έως και την χρήση της πυρίτιδας. Θανάτωσε 40.000 Πέρσες στη Σαλαμίνα (200πλοία x 200 επιβαίνοντες το καθένα) και ο Θεός ξέρει πόσους ακόμα αιχμαλωτισθέντες ή ξεβρασθεντες, μέσα σε 2 με 4 ώρες, δηλαδή πολλούς περισσότερους από τους νεκρούς στη ναυμαχία της Ναυπάκτου (30.000), της ισπανικής αρμάδας (20.000), του Τραφάλγκαρ (14.000) ή του Μιντγουέϊ (2.200). Ουδείς διανοείται να τον χαρακτηρίσει ¨σφάχτη¨ ή ¨ψυχάκια¨.

Βάλτε το πρόσωπο που εξετάζετε, μέσα στο ιστορικό του πλαίσιο και στα πολεμικά ήθη της εποχής του. Εξετάστε το διακύβευμα σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα των μεθόδων. Ειδάλλως διαπράττετε ιστορικό σφάλμα στην εκτίμησή σας, λόγω αναχρονισμού.

Αποσυνδεδεμένος akritis

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #18 στις: Αυγούστου 20, 2013, 12:34:44 πμ »
Αυτοί που λες Θεοδωρή ηταν στρατιώτες ήξεραν που πήγαιναν....και πληρωνοντουσαν για να ειναι εκει ή πηγαν γιατι στρατολογήθηκαν. Δεν συναχθηκαν βιαιος και ουτε καποιος τους περασε στο σουβλι για να εχουν αργο βασανιστικο θανατο, ακομα και με τα ηθη της εποχης να το δεις ηταν και ειναι απανθρωπο.
Σωπα ρε συ Νικολα Κουβεντα να γινεται...ολα χρησιμα ειναι, εξαλου με το χομπυ  μας μαθαινουμε και λιγο ιστορια, δεν ειναι μονο το εργοχειρο. Ενα φορουμ που λεμε μονο μπραβο και συγχαρτηρια δεν ειναι παιδαγωγικο, πρεπει να υπαρχει και καλοπροαιρετη διαθεση ανταλλαγης αποψεων.
Ως αναφορα το χιονι την επομενη φορα ακολουθησε αυτη την τακτικη ειναι ασφαλεστερη και με καλυτερο αποτελεσμα:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,25079.0.html
με τα microballoons παντα ματ βερνικι.
Μπορει να το αραιωσουμε και με λιγη τσικουδια την επομενη φορα που θα τα ξαναπουμε.

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #19 στις: Αυγούστου 20, 2013, 12:57:14 πμ »
Θόδωρε δεν έχει σχέση ο Θεμιστοκλής ή κάθε στρατηγός που απλά συμμετέχει σε μάχη, με αυτό το σκεπτικό να πούμε ότι ο Ναπολέοντας ήταν γενοκτόνος μιας και απο 1 εκ. στρατιώτες στη Ρωσία γύρισε καμιά 20αριά χιλιάδες, δεν είναι έτσι. Ο Goeth που έβγαινε στη βεράντα και πυροβολούσε άοπλους εβραίους με τουφέκι ήταν ψυχοπαθής όπως και να το κάνουμε, σκότωναν και κα@$ναν (γούσταραν).
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #20 στις: Αυγούστου 20, 2013, 02:26:39 πμ »
παιδια  θεωρω οτι το εξαντλησαμε το θεμα σχετικα με το ποσο ψυχοπαθης ηταν ο βλαντ.
ο καθενας εχει τις αποψεις του και τη δικη του οπτικη γωνια στο πως αντιλαμβανεται τα πραγματα.
ας σταματησουμε να προσβαλουμε το θεμα του Νικου γιατι εκτος του οτι ειναι παρατυπο ειναι και αγενες.
αν καποιος θελει να συνεχισει τη κουβεντα για το συγκεκριμενο θεμα η οτι αλλο θελει το φορουμ διαθετει ενοτητες που θα μπορει να το κανει, αν παλι ουτε αυτο δεν τον ικανοποιει η δεν τον 'παιδαγωγει' αρκετα ας αλλαξει φορουμ.
σχολια και γνωμες για τη δουλεια του Νικου φυσικα ευπροσδεκτα.

΄΄Νικο απο μενα συγνωμμη για την παρατυπια.

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #21 στις: Αυγούστου 20, 2013, 03:40:27 πμ »
Ένα εξαιρετικό βιβλίο για τον Βλάντ είναι το "Δρακουλας,μύθος και ιστορική αλήθεια" του Nicolae Stoicescu,εκδόσεις "Σύγχρονη Εποχή" το οποίο και προτείνω ανεπιφύλακτα.Το πόση λάσπη έχει φάει το ιστορικό αυτό πρόσωπο αποδεικνύεται περίτρανα από τα σχόλια του φίλου Σαλονικιού για το άθλιο σκίτσο στο οποίο απεικονίζεται ο Τσέπες δήθεν να γευματίζει παρακολουθόντας βασανιστήρια κτλ.Το σκίτσο προέρχεται από σειρά βιβλίων (φυλλαδίων) τα οποία τυπώθηκαν με έξοδα των Γερμανών εμπόρων που λυμαίνονταν τις Παραδουνάβιες περιοχές και εκμεταλλεύονταν σε αγαστή συνεργασία με τους βογιάρους τον τοπικό πληθυσμό (οι περισσότεροι ήταν ακτήμονες δουλοπάροικοι).Ο Βλάντ σίγουρα δεν ήταν αγιόπαιδο,τουναντίον μάλιστα,αλλά ανέτρεψε όλη αυτή την κατάσταση εκδιώκοντας τους Γερμανούς και περιορίζοντας την κυριαρχία των βογιάρων.Έδωσε γη στους ακτήμονες και τους ενέταξε στον στρατό του και γι αυτό και ήταν (και είναι σε Ρουμανία και Μολδαβία) εξαιρετικά αγαπητός στο λαό.Σταμάτησε τη διείσδυση της Καθολικής Εκκλησίας στην ηγεμονία του (όντας Ορθόδοξος) κάνοντας εχθρό και το Πάπα και φυσικά ταπείνωσε το Σουλτάνο και την Οθωμανική Αυτοκρατορία.Όλοι αυτοί επιδόθηκαν σε μια εκστρατεία λάσπης και κατασυκοφάντησης εναντίον του χρησιμοποιόντας  και την (νέα τότε) εφεύρεση της τυπογραφίας.Αυτά τα "βιβλία" ανακάλυψε ο (μορφινομανής) Bram Stoker και εμπνεύσθηκε το αιμοβόρο βαμπίρ που φυσικά ουδεμία σχέση έχει με τον πραγματικό Δράκουλα.Η ιστορία δεν είναι άσπρο και μαύρο λοιπον...Sorry για το spam παιδιά και φίλε Νικόλα πολλά συγχαρητήρια για την θαυμάσια δουλειά σου  :wink: ::salut::

Υ.Γ.Το "Dracul" προέρχεται από μία τιμητική διάκριση που έλαβε ο πατέρας του Βλάντ (Τάγμα του Δράκου) για τις υπηρεσίες του από τον βασιλιά της Ουγγαρίας.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #22 στις: Αυγούστου 20, 2013, 09:09:48 πμ »
Απλά μία ιστορική παρατήρηση...

...αλλα ο Adolf Galland ( μια πασιγνωστη μοντελιστικη προσωπικοτητα πολεμιστή-πιλότου), που πεταγε παντα stuka...
...αν με το stuka εννοείς το Ju-87, τότε από όσα ξέρω ο Galland ποτέ δεν πέταξε με Ju-87 σε μάχη.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος akritis

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #23 στις: Αυγούστου 20, 2013, 03:57:42 μμ »
Νικο καλα θα ηταν να εβαζες και μερικους σταλακτίτες παγου στο δεντρο απο διαφανες πλαστικο, όταν βρεθουμε να τα πουμε .... προτεινω....νομιζω ειναι αρκετα εφετζιδικο.

Συγνώμη φιλε gkontog τον μπερδεψα με τον Hans-Ulrich Rudel. Δεν εχω ασχολιθει με τις αεροπορικες επιτυχιες του αξονα για να ειμαι σε θεση να συνδεω προσωπα και πραγματα. Ήταν ενα παραδειγμα που αποσκοπουσε στο να πει κατι αλλο.
Φιλε μου Ernst η πηγή σου εχει μεγαλο δίκιο σχετικα με την προελευση των γκραβουρων. Και κανεις δεν αμφισβητει τις οποιες ηγετικές ή στρατηγικες ικανότητες καποιου που εχει νικήσει στη μαχη. Παντα ομως μετραει και ο τροπος...και αυτο ειναι που δινει τα διαφορα προσωνυμια...ενας γνωστος μου ελεγε βασιλιας και καλος δε γινεται.
Καλυτερα να που με καμια τεχνικη για να κανουμε πιο Gothic  το δικο μας Δράκουλα

Αποσυνδεδεμένος spits22(Panayotis Dim.)

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ιλιον- Αθηνα
  • mud 50%- salt water 50%
« Απάντηση #24 στις: Αυγούστου 21, 2013, 06:01:22 μμ »
Νικολα συγχαρητηρια απο εμενα για το αποτελεσμα.σιγουρα θα επεφτε το ματι μου πανω σ αυτη τη φιγουρα για ωρα, αν την εβλεπα καπου.περισσοτερο απ ολα μου αρεσει το χιονι που ειναι ακρως ρεαλιστικο και ο μανδυας που απο την πισω πλευρα μοιαζει λες και ειναι σατεν υφασμα κ σε καμμια περιπτωση δεν θυμιζει βαμμενο πλαστικο.ισως σε καποια μικρα σημεια της πανοπλιας του αν εκανες τα μεταλλικα χρωματα πιο γυαλιστερα να εκανε μια ωραια αντιθεση αλλα μιας και δεν ειμαι φιγουρας ,δεν ξερω αν αυτο που σου λεω ειναι κ σωστο.σε καθε περιπτωση θα επαιρνε τη ψηφο μου ανετα σαν θεμα και υλοποιηση

Tags: