Καλημέρα καί καλή εβδομάδα συνάδελφοι.....
Δυστυχώς καλή δεν είναι, ούτε καί το ΣΚ που προηγήθηκε!!!! Το πρόβλημα;;;; Ψέκασα το Clear της Humbrol σε 2 μοντέλα μου καί την επόμενη μέρα (Κυριακή) είδα τι είχε συμβεί!!!!

Για περισσότερα δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες!

όποτε το ερώτημα που ανακύπτει είναι: Τί έγινε λάθος;;;
Ψέκασα το βερνίκι πολύ νωρίς (στην περίπτωση του Hunter), δηλαδή έπρεπε να είχα αφήσει καμιά εβδομάδα ακόμα να περάσει; to ψέκασα ενώ έκανε ζέστη (το ψέκασα στις μία το μεσημέρι), το έκλεισα μέσα σε κουτί χωρίς να αφήσω μία χαραμάδα να αερίζεται - στεγνώσει το βερνίκι, ή μήπως φταίει πως πέρασα - στο καπάκι - το δεύτερο χέρι βερνίκι στα μοντέλα μου;
Καί πάνω απ' όλα πως διορθώνεται αυτή η κατάσταση - ξεβάφω εντελώς τα μοντέλα μου ή μπορώ να βγάλω το Clear με κάποιο διαλυτικό;; Να προσθέσω πως προσπάθησα με καθαρό οινόπνευμα καί μου σήκωσε καί το χρώμα!!!
Επίσης, το F-18 ήταν βαμμένο κάτι μήνες τώρα με σμάλτα Χάμπρολ, ενώ το Hawker Hunter ήταν βαμμένο με ακρυλικά Γκάνζε για τουλάχιστον μία εβδομάδα.
Παίδες παρακαλώ τα φώτα σας!!!!!
Καλό μεσημέρι.
Sernak
Υστερόγραφο: Το γενικό συμπέρασμα είναι...... μην ψεκάζετε το Clear αν δεν έχουν περάσει τουλάχιστον 2 εβδομάδες για να μην πώ παραπάνω από την μέρα που βάψατε το μοντέλο σας!!!