Φιγουρας δεν ειμαι ,αλλα κατι σκαμπαζω απο αρχαια οποτε θα εκφερω αποψη (τρομαρα μου)
Καταρχην η φιγουρα μου αρεσει πολυ σαν φιγουρα (Αριστη αποδοση θα ελεγα και ναι με κανει κι εμενα που δεν ασχολουμαι με το σπορ να την θελω στη συλλογη μου)
Ενστασεις εχω μονο στην κουκουβαγια (θα την προτιμουσα Νικη) και στο μεγεθος του δορατος.
Και χοντρο,και πιο ψηλο απ,οτι ισως επρεπε.
Επισης οι φουντες στο κρανος θα μπορουσαν να ειναι πιο πλουσιες (οπως ,ακομα ισως,της Αθηνας της Βαρβακειου αλλα ισως ζηταω πολλα

)
Τελος το βαψιμο.....δεν ειμαι ουτε κατα δοιανοια ικανος να κρινω τον Κο Κορτινα προς Θεου!
Μονο που απ'οσο με θυμαμαι επικρατει η αποψη οτι η Αθηνα ΔΕΝ ειναι ξανθια αλλα μαλλον καστανη ή μελαχροινη.
Ξανθο=Αφρουλα

Και ναι το κεφαλι της Γοργους ειναι too much
Το κιτρινο χρωμα θα το προτιμουσα σε κατι πορφυρο ή γλαυκο (μπλε) ,γλαυκοματα ηταν αλλωστε θα ταιριαζε και με τα ματια της

Kαλυτερα κατι σε ποιο αναγλυφο και τερατωδες,Τερας ηταν αλλωστε μετα την καταρα
Τελος για οποιον θελει να εντρυφησει στατης Αθηνας λιγο περισοτερο μια βολτα στο ΕΑΜ (Εθνικο Αρχαιολογικο Μουσειο) ειδικα στην συλλογη χαλκων και αγγειων αλλα και στην αιθουσα 20 (της Αθηνας η λεγομενη) θα τον βοηθησει παρα πολυ πιστευω.