Αποστολέας Θέμα: Nakajima Ki-84 Hayate (Frank), Hasegawa 1/72 - ΤΈΛΟΣ!!!  (Αναγνώστηκε 7528 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Palanadine

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Παναγιώτης-Δημήτριος Γρηγορίου
Απ: Nakajima Ki-84 Hayate (Frank), Hasegawa 1/72
« Απάντηση #25 στις: Αυγούστου 07, 2013, 09:00:01 πμ »
Παναγιώτη καλησπέρα,

Η δουλειά που εχεις κανει ειναι αρκετα ενδιαφερον απλα μία ερωτηση. Απο που βρηκες πληροφοριες - φωτογραφιες για να σε βοηθησουν να φτιαξεις το συγκεκριμένο αεροσκαφος; Απο καποιο βιβλιο ή περιοδικο μήπως;

Καλη συνέχεια.

Θα την πω την αμαρτία μου, μόνο από άλλες κατασκευές και λίγες πληροφορίες στο διαδίκτυο, όπου αναφερόταν:

Type N: The entire airframe was left in its original natural metal. Because of the different grades of alloy used for various panels, the overall finish soon weathered or oxidized to a pale metallic grey, with variations in shade and texture, depending on the grade of duralumin used for each area of skin.

Spoiler (hover to show)

Θα σε στεναχωρισω αλλα δεν προκειτε να δεις πουθενα φωτο γιαπωνεζικου με τοσο μεγαλη αντιθεση στις τονικοτητες του μεταλου. Το αντιθετο θα ελεγα,ηταν αρκετα μουντα και ομοιομορφα.

Ακριβως ετσι!

Όσο κι αν δεν μου αρέσει η ιδέα ενός ακόμα reset, το σωστό πρέπει να λέγεται, και ειδικά οι σωστές υποδείξεις. Πριν όμως προβώ σ'αυτό το βήμα, πιστεύετε οτι 'σώζεται'? Τι μπορώ να κάνω, βερνίκια και παλαίωση?

Αν δεν γίνεται κάτι, τι χρειάζεται? Να περάσω όλο το α/φος με ένα πιο θαμπό μεταλλικό χρώμα για βάση, και μετά ελαφρά διαφοροποίηση σε αρκετά λιγότερα panel με λίγο διαφορετικής τονικότητες του αρχικού? Μπορεί να είναι μικρό και γρήγορο στην κατασκευή σαν κιτ, αλλά θα ήθελα να είναι και σωστό ιστορικά, όχι μόνο οπτικά.

Που είπαμε είναι η φατσούλα που της πετιούνται τα μάτια έξω;;;  :mrgreen:
Πανέμορφο!!!

Πανο εκπληκτικο αποτελεσμα...αξιζε την ταλαιπωρια με 1000  ::salut::

Παιδιά σας ευχαριστώ, αλλά όσο ενδιαφέρον κι αν είναι το παρόν αποτέλεσμα, θα εξαφανιστεί τσακ μπαμ προκειμένου να είναι και σωστό.
"We cannot direct the winds, but we can adjust the sails"

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Που είπες;;
« Απάντηση #26 στις: Αυγούστου 07, 2013, 09:29:55 πμ »
Θα την πω την αμαρτία μου, μόνο από άλλες κατασκευές και λίγες πληροφορίες στο διαδίκτυο, όπου αναφερόταν:

Αμαρτία που εξομολογήσε συγχωρηται! ::pop::

Τώρα όσο αφορά το reset που σκέφτεσαι να κάνεις, το πιό απλό που μου 'ρχεται στο μυαλό είναι αυτό  περίπου που αναφέρεις καί συ, δηλαδή, να περάσεις ένα χέρι όλο το αεροσκάφος με αρκετά διαλυμένο aluminium, έτσι ώστε να μειώσεις την έντονη διαφορά τονικότητας ανάμεσα σε όλα τα πάνελς.

Πιστευω πως - καί διαβάζοντας το κείμενο στο αγγλικά που πόσταρες - ότι αντί να χρησιμοποιησεις το ίδιο χρώμα για να βγάλεις τους διάφορους μεταλλικούς τόνους, προσπάθησες να το πετύχεις  χρησιμοποιώντας τόνους άλλων μετάλλων.

Πάντως, όπως καί να 'χει το θέμα αυτό που έχεις καταφέρει μέχρι τώρα είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Καλή συνέχεια.
There are only two types of aircraft, fighters and targets.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #27 στις: Αυγούστου 07, 2013, 09:37:44 πμ »
Αμαρτία που εξομολογήσε συγχωρηται! ::pop::

Τώρα όσο αφορά το reset που σκέφτεσαι να κάνεις, το πιό απλό που μου 'ρχεται στο μυαλό είναι αυτό  περίπου που αναφέρεις καί συ, δηλαδή, να περάσεις ένα χέρι όλο το αεροσκάφος με αρκετά διαλυμένο aluminium, έτσι ώστε να μειώσεις την έντονη διαφορά τονικότητας ανάμεσα σε όλα τα πάνελς.

Πιστευω πως - καί διαβάζοντας το κείμενο στο αγγλικά που πόσταρες - ότι αντί να χρησιμοποιησεις το ίδιο χρώμα για να βγάλεις τους διάφορους μεταλλικούς τόνους, προσπάθησες να το πετύχεις  χρησιμοποιώντας τόνους άλλων μετάλλων.

Πάντως, όπως καί να 'χει το θέμα αυτό που έχεις καταφέρει μέχρι τώρα είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Καλή συνέχεια.
Το ιδιο πιστευω και εγώ....ένα γενικό ''θάμπωμα ''ψεκάζοντας από πάνω ....ετσι ελέγχεις ανα πάσα στιγμή την τονικότητα και πράττεις κατα το δοκούν ψεκάζοντας ένα η περισσότερα στρώματα χρώματος!!!

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #28 στις: Αυγούστου 07, 2013, 10:55:06 πμ »
Kαι ενα ματ βερνικακι στο τελος και θα εισαι οκ! :wink:

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #29 στις: Αυγούστου 07, 2013, 04:39:57 μμ »
 Λοιπόν, ψέκασα από μεσαία απόσταση, χαμηλή πίεση και μεσαία δέσμη όλο το μοντέλο με πολλαπλά λεπτά στρώματα alclad duraluminium, μέχρι να φτάσω σε αυτό το αποτέλεσμα.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Πιστεύω πως είναι σαφώς ποιο μαζεμένη εικόνα από πριν, χωρίς όμως να έχει εξαφανιστεί η διαφορετική τονικότητα σε ορισμένα panel, απλά πλέον δεν βγάζουν μάτι.

Τι λέτε?

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #30 στις: Αυγούστου 07, 2013, 04:48:20 μμ »
Λεμε οτι το πετυχες! ::thumbleft::

Αποσυνδεδεμένος tito

• IPMS 1309
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Χρήστος Μπαλής
« Απάντηση #31 στις: Αυγούστου 07, 2013, 05:18:07 μμ »
Μ αρεσει πολυ γειτονα  ::salut::

Χρηστος

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Που είπες;;
« Απάντηση #32 στις: Αυγούστου 07, 2013, 06:13:14 μμ »
Καί μενα μ' αρέσει. Πολύ σωστός ο παίχτης! ::thumbleft::
There are only two types of aircraft, fighters and targets.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #33 στις: Αυγούστου 07, 2013, 06:41:59 μμ »
 ::thumbleft:: ::thumbleft:: ::thumbleft::
::good_job_smilie:: ::101::
 ::salut::
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #34 στις: Αυγούστου 07, 2013, 07:00:18 μμ »
Eύγε ,μια χαρά βγήκε,και με τα washes, απλά θα πάθεις .....θα φανει τι έκανες και θα μας αρέσει ακόμα περισσότερο!!! ::salut::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #35 στις: Αυγούστου 13, 2013, 12:23:54 πμ »
 Ώρα για update! Περάστηκαν τα χείλη προσβολής των πτερύγων με το Η24 Orange Yellow της Gunze ("σπασμένο" με λίγο κίτρινο), και βάφτηκε και η αντιθαμβωτική επιφάνεια στο ρύγχος με μείγμα μαύρου Η12 και μπλε Η5, πάντα της Gunze, σε αναλογία περίπου 70% - 30%.

Επίσης περάστικαν ένα πρώτο χέρι οι πάνινες επιφάνειες ελέγχου με το 147 της Humbrol, ψεκάστηκαν οι εξατμίσεις με το Burnt Iron από alclad, ενώ έχουν κολληθεί και τα σκέλη του Σ/Π:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Παράλληλα ασχολήθηκα και λίγο με τα παρελκόμενα:

Click to see the original size.

Και μια πρώτη άποψη του μοντέλου με έλικα και καλύπτρα πρόχειρα τοποθετημένα στη θέση τους:

Πλέον περιμένω να στεγνώσει καλά το χρώμα στις επιφάνειες ελέγχου ώστε να περάσω άλλο ένα στρώμα, και μετά χαλκομανίες.

Κι εδώ αρχίζουν οι ερωτήσεις!

1) Τις χαλκομανίες τις τοποθετώ απευθείας πάνω στο μεταλλικό χρώμα ή θέλει βερνίκι? Αν βάλω βερνίκι, δε θα χαλάσει το εφέ? Επίσης, τα alclad αντέχουν στα βελτιωτικά υγρά για τις χαλκομανίες? Αφού τελικά μπουν στις θέσεις τους, χρειάζονται σφράγισμα με βερνίκι, κι αν ναι, τι: γυαλιστερό, σατινέ, ή ματτ?

2) Φθορές. Τι χρειάζεται και τι σηκώνει το μοντέλο? Wash? Ξεθωριάσματα/ ξέφτισμα χρώματος στις μη-μεταλλικές περιοχές? Σίγουρα θα κάνω καπνιές από τα όπλα και τις εξατμίσεις, αλλά για τα υπόλοιπα, θα ήθελα τα φώτα σας!

Ευχαριστώ πολύ, συνεχίζεται!

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #36 στις: Αυγούστου 13, 2013, 08:22:47 πμ »
Θεωρητικα οι χαλκομανιες μπαινουν απευθειας πανω στο Alclad και χωρις προβλημα με τα βελτιωτικα. Εγω παντως θα σου προτεινα,μια και οι χαλκομανιες της Hasegawa δεν ειναι για πολλα,να μην βαλεις βερνικι. Ουτε και βελτιωτικο! Βουτα της χαλκομανιες σε αρκετα ζεστο νερο και βαλε μονο σε αυτες που εχουν περισευμα φιλμ (π.χ. τα κοκκινα πλαισια που μπαινουν στις πτερυγες ) λιγη παρκετινη την ωρα της τοποθετησης. Προσεξε,οχι να περασεις το μοντελο παρκετινη,να βαλεις στην χαλκομανια,απο την πισω πλευρα. Αυτο θα γεμισει τυχων κενα αναμεσα στο σημα και το χρωμα και silvering καπουτ! Αφου τελειωσεις με τις χαλκομανιες περνα ενα πολυ ελαφρυ χερι σατινε για να μπορεις με ασφαλεια να παιξεις με λαδια.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #37 στις: Αυγούστου 22, 2013, 11:07:41 μμ »
Θεωρητικα οι χαλκομανιες μπαινουν απευθειας πανω στο Alclad και χωρις προβλημα με τα βελτιωτικα. Εγω παντως θα σου προτεινα,μια και οι χαλκομανιες της Hasegawa δεν ειναι για πολλα,να μην βαλεις βερνικι. Ουτε και βελτιωτικο! Βουτα της χαλκομανιες σε αρκετα ζεστο νερο και βαλε μονο σε αυτες που εχουν περισευμα φιλμ (π.χ. τα κοκκινα πλαισια που μπαινουν στις πτερυγες ) λιγη παρκετινη την ωρα της τοποθετησης. Προσεξε,οχι να περασεις το μοντελο παρκετινη,να βαλεις στην χαλκομανια,απο την πισω πλευρα. Αυτο θα γεμισει τυχων κενα αναμεσα στο σημα και το χρωμα και silvering καπουτ! Αφου τελειωσεις με τις χαλκομανιες περνα ενα πολυ ελαφρυ χερι σατινε για να μπορεις με ασφαλεια να παιξεις με λαδια.

Τελικά αν και ακολούθησα τις οδηγίες σου φίλε Crow, δεν έμεινα ικανοποιημένος από την ποιότητά των σημάτων, ούτε τη συμπεριφορά τους με τις δοκιμές που έκανα, οπότε αποφάσισα να βάψω τα περισσότερα σήματα.

Έτσι λοιπόν, βήμα προς βήμα, πως το προχώρησα:

Όλα μετά από εξουθενωτικό μασκάρισμα, βάφτηκαν πρώτα οι λεπτές κόκκινες προειδοποιητικές λωρίδες στις πτέρυγες,

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Έπειτα ψεκάστηκε το Η306 της Gunze στα σημεία όπου θα ψεκαζόντουσαν οι ήλιοι σαν βάση:

Και τελικά με τις ανάλογες μάσκες, ψεκάστηκε πρώτα το λευκό περίγραμμα σε άνω επιφάνειες πτερύγων και άτρακτο, ακολουθούμενο από το κόκκινο χρώμα, στο οποίο έγινε ελαφρά σκίαση με πολύ αραιωμένο καφεκόκκινο χρώμα.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Θέλει κάποιες μικροδιορθωσούλες σ'αυτά που έγιναν μέχρι εδώ, καθώς επίσης να ψεκαστεί μια μικρή περιοχή στην ρίζα της αριστερής πτέρυγας μαύρη ως walkway, καθώς και το μεγάλο μπλε βέλος στην ουρά.

Συνεχίζεται . . .

Αποσυνδεδεμένος orck

• .
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: .
« Απάντηση #38 στις: Αυγούστου 23, 2013, 12:20:46 πμ »
Εξαιρετικο αποτελεσμα, τουλαχιστον στα δικα μου ματια.
Μονο θα προτεινα να μην βγαζεις φωτογραφιες βραδυνη ωρα με τον γενικο φωτισμο του δωματιου χωρις φλας, χαλαει πολυ την αποδοση των χρωματων, το καλυτερο ειναι ημερα σε μερος με σκια.
.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #39 στις: Αυγούστου 23, 2013, 01:03:25 μμ »
Πραγματικά εξαιρετικό αποτέλεσμα ,αλλο πράμα τα βαφτά!
Μου φαίνονται λιγο χοντρά τα λευκά περιγράμματα στα φτερά ,δεν είμαι γνώστης ,ίσως έτσι να ήταν βέβαια και στο πραγματικό!
Ευχομαι καλά τελειώματα!

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #40 στις: Αυγούστου 25, 2013, 07:19:45 μμ »
Εξαιρετικο αποτελεσμα, τουλαχιστον στα δικα μου ματια.
Μονο θα προτεινα να μην βγαζεις φωτογραφιες βραδυνη ωρα με τον γενικο φωτισμο του δωματιου χωρις φλας, χαλαει πολυ την αποδοση των χρωματων, το καλυτερο ειναι ημερα σε μερος με σκια.

Πραγματικά εξαιρετικό αποτέλεσμα ,αλλο πράμα τα βαφτά!
Μου φαίνονται λιγο χοντρά τα λευκά περιγράμματα στα φτερά ,δεν είμαι γνώστης ,ίσως έτσι να ήταν βέβαια και στο πραγματικό!
Ευχομαι καλά τελειώματα!

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, να είστε καλά!

Orck, το ξέρω οτι παίζει θέμα με τις φωτό, αλλά μέχρι να μάθω να βγάζω σωστές, θα πάρει λίγο καιρό πιστεύω.... οπότε είναι συμβιβασμός προς το παρόν.  :oops:

Κάπταιν, ίσως να μου ξέφυγαν λίγο στο μέτρημα, αλλά πιστεύω οτι αφού τουλάχιστον βγήκαν συμμετρικά παρ'όλα τα πάμπολα μασκαρίσματα, πιστεύω είναι αποδεκτά, αν και ο ίδιος δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το πως βγήκαν.... Στο επόμενο καλύτερα τώρα που έμαθα 1-2 πράγματα!

Προς το παρόν, ένα γρήγορο update, ψεκάστηκε μετά από δύσκολο μασκάρισμα το μπλε βέλος της ουράς, οπότε μένει η τοποθέτηση ελάχιστων χαλκομανιών πλέον, έχει να γίνει πάλι testing.....

Click to see the original size. Click to see the original size.

Σύντομα η συνέχεια!

Αποσυνδεδεμένος tito

• IPMS 1309
  • Scale 1/35
  • *
  • Χρήστος Μπαλής
« Απάντηση #41 στις: Αυγούστου 25, 2013, 08:01:46 μμ »
εδωσες ρεστα γειτονα με τα βαφτα βελη!!! Εγινε "μπομπα" το μικρο!!!  :wink: ::salut::
ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΟΜΩΣ!!!!  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Χρηστος

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #42 στις: Αυγούστου 25, 2013, 08:04:26 μμ »
Βαμμένα είναι τα βέλη; Με τσάκισες φίλε μου... φοβερό μασκάρισμα!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος tito

• IPMS 1309
  • Scale 1/35
  • *
  • Χρήστος Μπαλής
« Απάντηση #43 στις: Αυγούστου 25, 2013, 08:09:20 μμ »
Γιωργο βαφτα ειναι και επαθα πλακα κι εγω...  ::salut::

Χρηστος

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #44 στις: Αυγούστου 25, 2013, 08:11:21 μμ »
εδωσες ρεστα γειτονα με τα βαφτα βελη!!! Εγινε "μπομπα" το μικρο!!!  :wink: ::salut::
ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΟΜΩΣ!!!!  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Χρηστος

Μη βαράς βρε, τελειώνω (σε λιγάκι, μην το χαλάσω στα τελειώματα, μου έχει βγάλει την πίστη το άτιμο!)  :mrgreen:

Ναι φίλε Γιώργο, βαμμένα είναι, αρκετά επίπονο μασκάρισμα, αλλά το προτίμησα από το να παιδεύομαι ακόμα περισσότερο με τις τραγικές χαλκομανίες.... μέχρι τώρα, όλα βαμμένα είναι.

Αποσυνδεδεμένος SHAGRATHI

• Ανθλγός (ΜΧ) Σαουρίδης Δημήτριος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Florida
  • Civil Engineer - Project Manager
« Απάντηση #45 στις: Αυγούστου 25, 2013, 08:50:25 μμ »
να σε ρωτήσω λίγο στο μασκάρισμα, επειδή είναι πάνω από alclad, δεν πρέπει να έβαλες ταινία ταμίγια για να μην σου σηκώσει το χρώμα; ή έβαλες; για τα κίτρινα σημεία, τα κόκκινα, τα σήματα κτλ, το μασκάρισμα πώς έγινε με τί ταινία;
21ος ΛΜΧ, 21η ΤΘΤ Κομοτηνή.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #46 στις: Αυγούστου 25, 2013, 08:54:30 μμ »
να σε ρωτήσω λίγο στο μασκάρισμα, επειδή είναι πάνω από alclad, δεν πρέπει να έβαλες ταινία ταμίγια για να μην σου σηκώσει το χρώμα; ή έβαλες; για τα κίτρινα σημεία, τα κόκκινα, τα σήματα κτλ, το μασκάρισμα πώς έγινε με τί ταινία;

Μασκάρισμα και βέβαια έγινε, όχι με ταινία της Tamiya όμως, αλλά της 3Μ, τη θολή.

Πρώτα κόλλησα/ ξεκόλλησα το κάθε τμήμα ταινίας στην παλάμη μου να αφαιρεθεί αρκετή κόλλα (βασικά κόλλαγαν... κύτταρα!!!), και μετά την έβαζα στο μοντέλο, ακριβώς για να μην υπάρξει πιθανότητα να μου σηκώσει το χρώμα.

Αν και σε μερικά σημεία που βιάστηκα και κόλλησα ταινία όπως ήταν, μια χαρά άντεξε το alclad - μπορεί και να ήμουν τυχερός βέβαια.

ΥΓ:  Με την ευκαιρία, να ρωτήσω κάτι, τις καπνιές από τους κινητήρες, πώς είναι καλύτερα να τις κάνω, με αερογράφο, με παστέλ, με λάδια....????

Επίσης, μια και δεν είναι ακόμα κολλημένα τα σκέλη του Σ/Π, τις φωλέες του, τις αφήνω σε μεταλλικό χρώμα, ή να τις περάσω aotake?

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #47 στις: Αυγούστου 26, 2013, 02:25:50 πμ »
Οι καπνιες με αερογραφο. Οι φωλεες aotake.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #48 στις: Αυγούστου 26, 2013, 12:48:38 μμ »
Οι καπνιες με αερογραφο. Οι φωλεες aotake.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, ευελπιστώ απόψε να έχω πρόοδο!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος raziera

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Κωστας
« Απάντηση #49 στις: Αυγούστου 26, 2013, 04:41:46 μμ »
Παρα πολυ όμορφη δουλεια.
Δεν μπορώ να πιστέψω πως καταφερες αυτο το αποτέλεσμα με μασκαρισμα σε αλκλαντ...
Φτου φτου ..... Περιμένω το τελικό αποτέλεσμα.

::salut:: Κωστας

Tags: