Αποστολέας Θέμα: Tamiya Weathering Master  (Αναγνώστηκε 1716 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vagos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Aπο Καρέα μεχρι Αγγλία.
  • Come And Get IT.
Tamiya Weathering Master
« στις: Οκτωβρίου 11, 2006, 09:57:55 μμ »
Παιδες κατι σκονουλες της γνωστης εταιρειας τις εχετε δουλεψει καθολου?

A)Sand, Light Sand, Mud

B)Snow, Soot , Rust

C) Orange Rust, Gunmetal, Silver

Τρια διαφορετικα σετακια απο 10EUR στο Ελλαδα. 7.5 το καλυτερο που βρηκα εξω. Τα εχετε δουλεψει γενικα? Γνωμες? Ειχα παρει το Α κ γενικα παρατηρω ελαφρυ weathering οπου αν το περασεις. Tο μοντελο σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να ακουμπησεις μετα. (Αμα βερνικωσεις νομιζω χανεις την σκονη απο πανω)

Κατα την γνωμη μου για βρωμισμα ειναι πολυ καλες, αλλα πως γινετε να τις κλειδωσεις εκει χωρις το αδεσποτο χερι να αφησει δακτυλια?

Μονο πανω απο το πτωμα μου θα παρεις αυτο το κιτ.

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
Απ: Tamiya Weathering Master
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 12, 2006, 09:25:26 πμ »
Εγώ έχω χρησιμοποιήση τις σκόνες της CMK της οποίες της έχει το FASMA MODELS στην Ιπποκράτους.Είναι πολύ καλες και τις περνάω μετά το τελευταίο ψέκασμα βερνικιού.Τώρα για το πιάσιμο που λές στην βιτρίνα τα βάζουμε τα μοντέλα μας και μόνο εμείς ξέρουμε πως τα πιάνουμε για κανένα ξεσκόνισμα βιτρίνας και κανείς άλλος.Ακομα πολύ καλές είναι και της MIG που της έχει μάλλον ο MINIATURES ART που είναι στην 3 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Βικτωρίας στο αριστερό πλευρό λίγο πιο κάτω απο τον Γερμανό όπως πάμε πρός την Αγίου Μελετίου.

Αποσυνδεδεμένος savvasgr

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
Απ: Tamiya Weathering Master
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 12, 2006, 12:06:29 μμ »
Εγώ έχω χρησιμοποιήση τις σκόνες της CMK της οποίες της έχει το FASMA MODELS στην Ιπποκράτους.Είναι πολύ καλες και τις περνάω μετά το τελευταίο ψέκασμα βερνικιού.Τώρα για το πιάσιμο που λές στην βιτρίνα τα βάζουμε τα μοντέλα μας και μόνο εμείς ξέρουμε πως τα πιάνουμε για κανένα ξεσκόνισμα βιτρίνας και κανείς άλλος.Ακομα πολύ καλές είναι και της MIG που της έχει μάλλον ο MINIATURES ART που είναι στην 3 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Βικτωρίας στο αριστερό πλευρό λίγο πιο κάτω απο τον Γερμανό όπως πάμε πρός την Αγίου Μελετίου.

Απεναντι απο τον ΟΤΕ  :D

Tags: