Αποστολέας Θέμα: Αερογραφος BD-130 ''διπλής λειτουργίας'' με αξεσουάρ στα 25EUR  (Αναγνώστηκε 10444 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος orck

• .
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: .
Οπως εχετε ηδη καταλαβει ψαχνω πληροφοριες για αερογραφο/κομπρεσερ. Καλως η κακως δεν ειναι το στυλ μου να μπω σε ενα καταστημα να πω αυτο θελω και να πληρωσω. Ψαχνω στο ιντερνετ τι ειναι καλυτερο/πιο συμφερον να παρω.
Εχω δει τον παρακατω ο οποιος θα ερθει με λιγοτερο απο 25EUR στο ταχυδρομειο της γειτονιας μου.

Τα χαρακτηριστικα που δινουν ειναι αυτα, Specifications:
Feed Type: Gravity
Nozzle Dia: 1x 0.2mm & 1x0.5mm
Needle Dia: 1x 0.2mm & 1x0.5mm
Cup Capacity: 1x7cc
Spanner: 1 pc
Air Hose: 1x 1.8m (6ft)
Regulator: 1x G1/4-1/8
Working Pressure: 15-50 PSI

Παρακατω ειναι ενα βιντεο με παρουσιαση του απο καποιον στο ιντερνετ.

Οπως θα δειτε φοραει ηδη μια βελονα και nozle αλλα εχει μεσα και αλλα δυο.

Οποτε η ερωτηση ειναι σε ποια σημεια θα ειναι καλυτερος ενας επωνυμος Iwata με 100ευρω; Να τονισω οτι ειμαι απειρος με αερογραφο και δεν ειμαι και δεν θα γινω καλλιτεχνης, δεν θα ζωγραφισω ποτε μου, θελω να μπορεσω να βαψω στρωτα μια επιφανεια ενος μοντελο αεροπλανου (τηλεκατευθυνομενου), μοντελου ξυλινου καραβιου η ενος 1/48 στατικου. Θα με ενδιεφερε να μπορω να ψεκαζω στοκο πιστολιου η βερνικια γυαλιστερα η θαμπα.
.

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
Απ: Αερογραφος διπλης με αξεσουαρ με 20EUR
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 04, 2013, 04:29:22 μμ »
καλησπέρα συνάδελφε...
θα σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά εδω που έχει αναλυθεί το θέμα θα σου λύσει πολλές απορίες.
και φυσικά επανέρχεσαι με αλλες ερωτήσεις  :wink:

http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,24038.0.html

ισως να σε κατατοπίσει και το http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,26090.0.html

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 04, 2013, 04:33:52 μμ »
Λοιπόν, μπορείς εδώ στο mc να διαβάζεις για μέρες και άκρη να μη βγάλεις. Η γνώμη μου είναι πως για 20EUR τον αγοράζεις και όσο αντέξει, μόνο η πάνινη σωλήνα κάνει σχεδόν τόσο, οπότε όσο δουλέψει κερδισμένος θα είσαι. Πάντως να ξέρεις πως χωρίς κομπρεσέρ θα έχεις αρκετά προβλήματα, και κόστους και ποιότητας παροχής αέρα.

Τώρα ο Iwata των 100EUR, πέρα από την πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής και αντοχής των υλικών, σίγουρα προσφέρει καλύτερες επιδόσεις και διάρκεια ζωής, κάνει όμως και 100EUR. Εσύ αποφασίζεις, αν θες παίρνεις αυτόν το φτηνό για να μάθεις και όσο βγει και μετά πας για κάτι πιο καλό.

Ξαναλέω πως χωρίς κομπρεσέρ, πας για μπερδέματα...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος orck

• .
  • Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 04, 2013, 05:21:46 μμ »
Dive κοιταξα ξανα τα θεματα και δεν βρηκα να γινεται καπου αναφορα στον συγκεκριμενο αερογραφο.
Για κομπρεσερ ειχα ανοιξει λιγες εβδομαδες πριν ενα θεμα και σε μεγαλο βαθμο εχω καταληξει, για Σεπτεμβριο μαλλον η αγορα του.
Ελπιζω να τον εχει καποιος απο εδω, να τον εχει δουλεψει για να μπορεσει να μου δωσει μια γνωμη σαν ιδιοκτητης/χρηστης του.

Gkontog εαν δεν βαλω κομπρεσερ τι αλλο μπορω να κανω; Να φυσαω με το στομα στο σωληνακι; Να αγοραζω κοπανιστο αερα σε φιαλιδιο; Κομπρεσερ με μπουκαλα θα παρω.

Τα βερνικια και ο στοκος τι βελονα θελουν για να περασουν;
.

Αποσυνδεδεμένος dkakos

• Δημήτρης Κακογιαννάκος, Σύλλογος Μοντελιστών Καβάλας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Σέρρες
  • Quod in Vita Agimus, In Aeternum Resonat!
    • SWAT sig
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 04, 2013, 05:28:10 μμ »
Τον συγκεκριμένο αερογράφο (κλώνος από πολλές εταιρίες) τον έχω και με αυτών ξεκίνησα τα πρώτα βήματά μου στον αερογράφο γενικά.
Ένα χρόνο μετά, κάνει την δουλειά του σωστά. (βέβαια, πια τον έχω για χοντρά, ασταρώματα και βερνίκια σε ρύθμιση 0.3, πού είναι και default κουμπωμένη)

Η γνώμη μου (και πρότασή μου), με τέτοια τιμή, τον παίρνεις με κλειστά μάτια, μαθαίνεις, και αν σου χρειάζεται, παίρνεις του χρόνου έναν καλύτερο, τύπου Iwata, Badger κτλ.
 ::salut::

εδιτ: Βερνίκια (χρησιμοποιώ ακρυλικά Galeria, χωρίς διάλυση) και με 0.2 εχω ψεκάσει χωρίς θέμα. Αλλά προτείνω τουλάχιστον 0.3 να είσαι σίγουρος.
Όταν λες στόκο??? Μήπως εννοείς Mr.Surfacer 500-1000-1200?

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 04, 2013, 06:34:17 μμ »
Dive κοιταξα ξανα τα θεματα και δεν βρηκα να γινεται καπου αναφορα στον συγκεκριμενο αερογραφο.
Για κομπρεσερ ειχα ανοιξει λιγες εβδομαδες πριν ενα θεμα και σε μεγαλο βαθμο εχω καταληξει, για Σεπτεμβριο μαλλον η αγορα του.
Ελπιζω να τον εχει καποιος απο εδω, να τον εχει δουλεψει για να μπορεσει να μου δωσει μια γνωμη σαν ιδιοκτητης/χρηστης του.

Gkontog εαν δεν βαλω κομπρεσερ τι αλλο μπορω να κανω; Να φυσαω με το στομα στο σωληνακι; Να αγοραζω κοπανιστο αερα σε φιαλιδιο; Κομπρεσερ με μπουκαλα θα παρω.

Τα βερνικια και ο στοκος τι βελονα θελουν για να περασουν;
αυτά τα τοπικς στα εδωσα για να δεις οτι αναλόγως οτι δίνεις πέρνεις. Ακόμη και με 50 ευρω περνεις ενα badger ο οποιος θα ειναι 10 φορες καλυτερος απο αυτον.
όντως το συγκεκριμένο αερογραφο δεν νομίζω να εχει αναλυθει.
και το κυριωτερο....παρε κομπρεσερ... δεν θα μετανιώσεις ποτε για το οτι εκανες την κινηση.
οι μπουκαλες δεν συμφέρουν και σε κρεμανε την στιγμή που δεν πρεπει.

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος ilvou

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πετρούπολη
  • modelclub.gr
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 04, 2013, 06:43:22 μμ »
Καλησπερα . Ειμαι και εγω ιδιοκτητης αυτου του αερογραφου . θα συμφωνησω με αυτα που ανεφερε ο dkakos .... Αν θες ομως κοιτα και λιγο τον Veda 180 , στα λεφτα ειναι κοντα αλλα ειναι καλυτερος ...

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 04, 2013, 06:51:39 μμ »
Να έχεις πάντως υπόψη σου ότι παίζει και το ενδεχόμενο να μην καταφέρεις να βάψεις ποτέ (ιδίως με τόσο φτηνό κλώνο) :roll:
Σου μιλάω εκ πείρας: πριν δυό χρόνια αγόρασα από πολύ γνωστό διαδικτυακό αγγλικό μαγαζί, που ειδικεύεται στους αερογράφους, κινέζικο αντίγραφο του Iwata M1 με 25EUR , σκεπτόμενος με τη λογική που σου εξέθεσε ο Γιώργος (Gkontog). Δηλαδή ότι "όσο βάψει έβαψε και μετά τον πετάω". Εεε λοιπόν δεν έβαψε ούτε μια φορά. Και όχι από ασχετοσύνη δικιά μου (είχα και έχω δύο Iwata με τους οποίους βάφω κανονικότατα 4 χρόνια τώρα). Απλά, το συγκεκριμένο αντίγραφο, ήταν τόσο κακοκατασκευασμένο που μπούκωνε ακόμα και με νερό (που λέει ο λόγος), και δεν κατάφερε να ψεκάσει ποτέ :roll: :evil:
Ακόμα και για κλώνο θα σε συμβούλευα να διαθέσεις λίγα λεφτουδάκια παραπάνω, για να μην ξενερώσεις όπως ξενέρωσα κι εγώ τότε :wink:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 04, 2013, 07:06:10 μμ »
Προτού προβείς στην αγορά οποιοδήποτε κινέζικου, δες πρώτα ένα γνήσιο Αμερικάνικο
http://www.chicagoairbrushsupply.com/pavlsdoacset.html
Με τιμή αγοράς 70$ δεν αξίζει να καν να σκέφτεσαι κινέζικα. Ασε που με την 2η κεφαλή και το γυάλινο μπουκάλι θα σου βάψει και τηλεκατευθυνόμενο μοντέλο, σε αντίθεση με την πρώτη σου επιλογή από Κίνα.

Αποσυνδεδεμένος Δημήτριος

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Ξάνθη
  • Ακόμη περιμένω να φυτρώσει το τρίτο χέρι...
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 19, 2013, 02:33:28 μμ »
Τον αγόρασα και γώ και μου ήρθε εχθές. Τον αγόρασα για το 0,5 μπεκάκι βασικά γιατί απο τότε που είχα δώσει τον Patriot μου έλειπε ενα χονδρό μπεκ για τα αστάρια και τα βερνίκια. Οι βασικοί μου αερογράφοι είναι IWATA ήθελα τον revolution αλλα πήρα αυτόν σκεπτόμενος πως αν δεν μου κάνει κλαίω μόνο 20EUR. Λοιπόν... ΔΕΝ ειναι IWATA, αυτό το καταλαβαίνεις αμέσως. Δεν κοστίζει βέβαια οσο ένας Iwata. Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο απο τον badger Patriot. Η βελόνα του είναι μακρόστενη και δεν έχει την σκάλα του patriot έτσι μπορείς να κάνεις ακόμη και λεπτές γραμμές χωρίς να να φοβάσαι οτι με ένα τικ πιο πίσω θα τα δώσει όλα. Αν τον πάρεις πριν τον χρησιμοποιήσεις κανε του ενα πάρα πολύ καλό καθάρισμα. Το σώμα και το μπέκ.

Υ.Γ. 1
Δεν δοκίμασα 0,2 μπεκάκι. Το 3 ψέκασε αρκετά καλά αλλά στιν ψιλή δέσμη είχε αρκετό overspray. Πιστεύω οτι φταίει το καπάκι τις βελόνας καθώς όταν το έβγαλα ψέκασε πολύ καλύτερα.

Υ.Γ. 2
Καμία σχέση ο κινέζικος που είχα πάρει πρίν 5 χρόνια με αυτόν!!! Ο καινούριος Είναι πάρα πολύ μπροστά.
Η γνώση είναι δύναμη

Αποσυνδεδεμένος spits22(Panayotis Dim.)

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ιλιον- Αθηνα
  • mud 50%- salt water 50%
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 19, 2013, 03:28:43 μμ »
Eγω θα σου προτεινω να βρεις κατι και επωνυμο και οικονομικο.και εγω πρωτη φορα αγορασα αερογραφο πριν 2 εβδομαδες.βεβαια οικονομικο και επωνυμο ειναι αρκετα δυσκολος συνδυασμος αλλα μετα απο ψαξιμο βρηκα κατι και απ οτι μου ειπαν κ ορισμενα μελη  εδω που το ειδαν απο κοντα εκανα καλη επιλογη.
http://www.e-kalfakis.gr/images/products/32-V2038.jpg
Werther , ιταλικη εταιρεια, αναμεσα στους 3-4 γνωστους κατασκευαστες αερογραφων κ κομπρεσερ.και το βασικοτερο με 59 Ευρω.
Με την καμμια δεν θελω να σε βαλω σε εξτρα εξοδα απ οτι εχεις προγραμματισει εως τωρα με τον αερογραφο ποτυ επελεξες-εξηγουμαι  :mrgreen: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος orck

• .
  • Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 19, 2013, 03:33:39 μμ »
Τον αγόρασα και γώ και μου ήρθε εχθές. Τον αγόρασα για το 0,5 μπεκάκι βασικά γιατί απο τότε που είχα δώσει τον Patriot μου έλειπε ενα χονδρό μπεκ για τα αστάρια και τα βερνίκια. Οι βασικοί μου αερογράφοι είναι IWATA ήθελα τον revolution αλλα πήρα αυτόν σκεπτόμενος πως αν δεν μου κάνει κλαίω μόνο 20EUR. Λοιπόν... ΔΕΝ ειναι IWATA, αυτό το καταλαβαίνεις αμέσως. Δεν κοστίζει βέβαια οσο ένας Iwata. Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο απο τον badger Patriot. Η βελόνα του είναι μακρόστενη και δεν έχει την σκάλα του patriot έτσι μπορείς να κάνεις ακόμη και λεπτές γραμμές χωρίς να να φοβάσαι οτι με ένα τικ πιο πίσω θα τα δώσει όλα. Αν τον πάρεις πριν τον χρησιμοποιήσεις κανε του ενα πάρα πολύ καλό καθάρισμα. Το σώμα και το μπέκ.

Υ.Γ. 1
Δεν δοκίμασα 0,2 μπεκάκι. Το 3 ψέκασε αρκετά καλά αλλά στιν ψιλή δέσμη είχε αρκετό overspray. Πιστεύω οτι φταίει το καπάκι τις βελόνας καθώς όταν το έβγαλα ψέκασε πολύ καλύτερα.

Υ.Γ. 2
Καμία σχέση ο κινέζικος που είχα πάρει πρίν 5 χρόνια με αυτόν!!! Ο καινούριος Είναι πάρα πολύ μπροστά.

Δημητρη ευχαριστω πολυ.
Ειμαι παντελως ασχετος, ακομη δεν εχω κανει καμια κινηση για αγορα. Τον Σεπτεμβριο θα κανω αγορα απλα θελω να ξερω τι να παρω.
Οταν λες οτι πρεπει να τον καθαρισω πολυ καλα πως να κανω το καθαρισμα; Με υπερηχους; Με αζαξ; Μηχανικο καθαρισμα με κορδονι; Με κατι αλλο;
Θα με ενδιεφερε και εμενα το ασταρι, τι ασταρι ψεκαζεις; Θα ηθελα να μου πεις συγκεκριμενο προιον που ψεκαζεις.
Ευχαριστω πολυ.

Eγω θα σου προτεινω να βρεις κατι και επωνυμο και οικονομικο.και εγω πρωτη φορα αγορασα αερογραφο πριν 2 εβδομαδες.βεβαια οικονομικο και επωνυμο ειναι αρκετα δυσκολος συνδυασμος αλλα μετα απο ψαξιμο βρηκα κατι και απ οτι μου ειπαν κ ορισμενα μελη  εδω που το ειδαν απο κοντα εκανα καλη επιλογη.
http://www.e-kalfakis.gr/images/products/32-V2038.jpg
Werther , ιταλικη εταιρεια, αναμεσα στους 3-4 γνωστους κατασκευαστες αερογραφων κ κομπρεσερ.και το βασικοτερο με 59 Ευρω.
Με την καμμια δεν θελω να σε βαλω σε εξτρα εξοδα απ οτι εχεις προγραμματισει εως τωρα με τον αερογραφο ποτυ επελεξες-εξηγουμαι  :mrgreen: ::salut::

Παναγιωτη σε ευχαριστω. Διαβαζω ολες τις αποψεις. Σαν ασχετος που ειμαι καθε αποψη ειναι πηγη για εμενα να ξεκινησω να ψαχνω για κατι αλλο.
Δεν με βαζεις εσυ σε εξτρα εξοδα, μονος μου τρωγομαι.
.

Αποσυνδεδεμένος Δημήτριος

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Ξάνθη
  • Ακόμη περιμένω να φυτρώσει το τρίτο χέρι...
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 19, 2013, 03:52:28 μμ »
Δημητρη ευχαριστω πολυ.
Ειμαι παντελως ασχετος, ακομη δεν εχω κανει καμια κινηση για αγορα. Τον Σεπτεμρβιο θα κανω αγορα απλα θελω να ξερω τι να παρω.
Οταν λες οτι πρεπει να τον καθαρισω πολυ καλα πως να κανω το καθαρισμα; Με υπερηχους; Με αζαξ; Μηχανικο καθαρισμα με κορδονι; Με κατι αλλο;
Θα με ενδιεφερε και εμενα το ασταρι, τι ασταρι ψεκαζεις; Θα ηθελα να μου πεις συγκεκριμενο προιον που ψεκαζεις.
Ευχαριστω πολυ.

Παναγιωτη σε ευχαριστω. Διαβαζω ολες τις αποψεις. Σαν ασχετος που ειμαι καθε αποψη ειναι πηγη για εμενα να ξεκινησω να ψαχνω για κατι αλλο.
Δεν με βαζεις εσυ σε εξτρα εξοδα μονος μου τρωγομαι.

Για καθάρισμα έχω τα γνωστά βουρτσάκια και μπατονέτες ajax και διαλυτικο νίτρου. Το μπεκ το καθαρίζω με ένα πολύ βολικό εργαλείο που μοιάζει με βελόνα και είναι ειδικά για αυτή τη δουλειά (το είχα πάρει απο κινέζο στο ebay). Αστάρια συνήθως ότι έχω πολύ και μου περισσεύει. Πιο πολύ Primer της Vallejo και Revell aqua color. Δεν ασταρώνω τόσο για να κολλάει το χρώμα άλλα για να έχω ομοιόμορφη επιφάνεια.
Η γνώση είναι δύναμη

Αποσυνδεδεμένος orck

• .
  • Scale 1/72
  • *
Απ: Αερογραφος διπλης με αξεσουαρ με 25EUR
« Απάντηση #13 στις: Αυγούστου 15, 2013, 06:39:18 μμ »
Τελικα τον παραγγειλα. Ειναι ο πιο φτηνος αερογραφος διπλης ενεργειας. Μου κοστισε 18$ και αλλα 15$ τα μεταφορικα.
Τωρα περιμενω να ερθει και να καταληξω και σε κομπρεσερ.

Spoiler (hover to show)
.

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #14 στις: Αυγούστου 15, 2013, 07:02:09 μμ »
Kαλοριζικος και σου ευχομαι να δουλευει. Καλο παντως θα ηταν να εγραφες απο την αρχη του θεματος οτι το μονο που πραγματικα σε ενδιαφερει ειναι η τιμη. Θα γλυτωνες αρκετα μελη του φορουμ απο το να καθονται να γραφουν. :wink:

Αποσυνδεδεμένος dionisis79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • IPMS 1317 Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας!!!!!
« Απάντηση #15 στις: Αυγούστου 15, 2013, 07:25:54 μμ »
Καλορίζικος ο αερογράφος και καλά ψεκάσματα . Σίγουρα θα πρέπει να πάρεις ένα κομπρεσέρ το οποίο θα μπορείς να χρησιμοποιείς και με τον επόμενο αερογράφο που θα πάρεις . Τώρα όσον αφορά στον συγκεκριμένο αερογράφο , εφόσον λειτουργεί κανονικά , θα σου δοθεί η ευκαιρία να μάθεις να ψεκάζεις και μετά μπορείς να πάρεις έναν πιο ακριβό , καλύτερης ποιότητας αερογράφο . Αν δεν είχες βιαστεί θα μπορούσες να έχεις κοιτάξει και για κανέναν graphotech που έχουν τρελές αντοχές και είναι και σε νορμάλ τιμή . Έχω graphotech ο οποίος μετράει περίπου 15-18 χρόνια λειτουργίας και τον χρησιμοποιώ ακόμα . Σου εύχομαι και πάλι καλά ψεκάσματα!

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #16 στις: Αυγούστου 15, 2013, 07:28:59 μμ »
Aντοχες ειχαν οι Graphotech του καποτε που ηταν Taiwan. Οι καινουργιοι ειναι κινεζικοι και αμφιβαλω αν εχουν καμια διαφορα απο αυτον που πηρε. :wink:

Αποσυνδεδεμένος orck

• .
  • Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #17 στις: Αυγούστου 15, 2013, 07:51:20 μμ »
Δημητρη δεν το εγραψα γιατι δεν ισχυει κατι τετοιο. Παρολο που θα ηταν ψεματα να ελεγα οτι δεν με ενδιαφερει η τιμη δεν ειχα αυτο σαν πρωτο κριτιριο για την αγορα.
Η αγορα του συγκεκριμενου εγινε με το σκεπτικο που αναφερει παρακατω ο Διονυσης για να μου δωθει η ευκαιρια να μαθω να ψεκαζω και εαν ολα πανε καλα και θελω να συνεχισω περνω κατι καλυτερο, Iwata, Badger κλπ

Διονυση ειμουν σχεδον ετοιμος να παρω τον Graphotec 183K απο το τριγωνο με 65EUR αλλα καποιες συμβουλες των παιδιων στο Σαββατιατικο καφε με εκαναν και το ξανασκεφτηκα. Εχω μια εντονη υποψια οτι ειναι κινεζικο φασον, ιδια ποιοτητα με περισσοτερες δυνατοτητες.
.

Αποσυνδεδεμένος dionisis79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • IPMS 1317 Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας!!!!!
« Απάντηση #18 στις: Αυγούστου 15, 2013, 07:52:59 μμ »
παιδιά έχω χάσει επεισόδια τότε . Νόμιζα ότι οι graphotech εξακολουθούν να είναι ανθεκτικοί

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #19 στις: Αυγούστου 15, 2013, 10:17:30 μμ »
καλή τύχη
πρόκειται να αγοράσεις φτηνό κλώνο ενός εξαιρετικού αερογράφου
(του Olympus HP-101)
με μπόλικα αξεσουάρ (ο σωλήνας μόνο, κάνει 19 ευρώ στην Αθήνα ...)
μακάρι να δουλέψει και να μαθεις να βαφεις με αυτόν.
το σίγουρο είναι ότι τα τσιμουχάκια του (O-rings) δεν αντέχουν σε διαλυτικά.
στανταρ
επίσης, θα χρειαστείς οπωσδήποτε κομπρεσέρ
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος SHAGRATHI

• Ανθλγός (ΜΧ) Σαουρίδης Δημήτριος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Florida
  • Civil Engineer - Project Manager
« Απάντηση #20 στις: Αυγούστου 15, 2013, 10:28:57 μμ »
Τα μεταφορικά είναι ίδια τιμή με τον αερογράφο, δεν νομίζω να συμφέρει, Ελλάδα έπαιρνες με 30-40 ευρώ καλύτερο αερογράφο. Από άποψη κόστους μεταφορικών καθαρά δεν συμφέρει η αγορά, (λόγω τιμής του αερογράφου).
21ος ΛΜΧ, 21η ΤΘΤ Κομοτηνή.

Αποσυνδεδεμένος tito

• IPMS 1309
  • Scale 1/35
  • *
  • Χρήστος Μπαλής
« Απάντηση #21 στις: Αυγούστου 15, 2013, 10:37:42 μμ »
Καλη τυχη με τον αερογραφο, που ξερεις μπορει να σε βολεψει για αρχη. Εκει που θα εχεις θεμα οπως σου ειπαν και αλλοι φιλοι ειναι με τη φιαλη... Δεν προκειται να κανεις δουλεια σωστη και θα σου σπασουν τα νευρα... κανε υπομονη λοιπον μπανεισε κανα κομπεσερακι μεταχειρισμενο μια στο τοσο πουλαει κανας φιλος εδω μεσα... Με τη πρωτη ευκαιρια παρτο να σωθεις, μονο τοτε θα καταλαβεις την αξια του.  ::salut::

Χρηστος

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Aθηνα
  • Fail to prepare is prepare to fail...
« Απάντηση #22 στις: Αυγούστου 15, 2013, 11:41:20 μμ »
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Χρήστο...με την φιάλη θα σου σπάσουν τα νεύρα..θα παγώνει καθε τόσο κ αναγκαστικα θα πρέπει να σταματάς..άσε που δεν είναι κ οικονομική.. ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος
FB: AlexSMT
Instagram:alexscalemodeltherapy

Αποσυνδεδεμένος orck

• .
  • Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #23 στις: Αυγούστου 15, 2013, 11:58:13 μμ »
...εαν δεν βαλω κομπρεσερ τι αλλο μπορω να κανω; Να φυσαω με το στομα στο σωληνακι; Να αγοραζω κοπανιστο αερα σε φιαλιδιο; Κομπρεσερ με μπουκαλα θα παρω.

Τωρα περιμενω να ερθει και να καταληξω και σε κομπρεσερ.

Μπορει αθελα μου σε αλλο νημα μεσα στο φορουμ να εγραψα κατι για φιαλη αερα. Σε αυτο το νημα εδω ξεκαθαρα αναφερομαι δυο φορες σε κομπρεσερ. Δεν γραφω κατι αλλο για κομπρεσερ γιατι θα βγουμε εκτος θεματος.

ΥΓ Φυσημα με το στομα τι πιεση μπορει να βγαλει;   ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
.

Αποσυνδεδεμένος orck

• .
  • Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2013, 04:35:02 μμ »
Αυτο ειναι πολυ ενδιαφερον. Το HobbyKing εφερε και αλλους αερογραφους.

Ο ενας μαλιστα μοιαζει απιστευτα πολυ με τον Graphotec 183K.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__42980__Pro_Series_Gravity_Feed_Airbrush_Kit_With_Double_Action_Trigger.html
Click to see the original size.

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__42591__Double_Action_Professional_Airbrush_Kit.html
Click to see the original size.
.

Tags: bd-130