Καλησπερα σας. Ξεκινησα πριν καιρο ενα μικρουλι F-4F της Revell για να γινει Ε της ΠΑ και συγκεκριμενα της 337Μ. Κατασκευαστικο δεν εχω απο φωτογραφιες δυστυχως οποτε παμε γρηγορα στο πρωτο σταδιο βαψιματος. Προσκιαση με μαυρο γκλος (δεν ειχα ματ) αλλα σαν αποτελεσμα με ικανοποιει. Η56 αραιωμενο με Η311 (36622 σε FS) γιατι λευκο της ιδιας εταιριας ουτε για δειγμα δεν υπαρχει. Πιστευω οτι σε αποδοση στην κλιμακα ειμαστε καλα. Οριστε και η μια φωτο για την ωρα και συνεχιζω λιγο για τα της κατασκευης προφορικα.

Για τα της κατασκευης θα πω οτι προκειται για ενα καλο σε γενικες γραμμες μοντελο. Απο εφαρμογη θα του εβαζα ενα 7,5 στα 10 με θεματα κυριως στο κομματι που κουμπωνει κατω απο το πιλοτηριο (σκαλοπατι εκκλησιας) και της ενωσης του πανω και κατω μισου της ατρακτου πισω απο το κυριο πτερωμα. Στοκο εφαγε σε ολες τις ενωσεις αλλα οχι πολλα πραγματα. Για τα διαφανα μερη μεχρι στιγμης εχω να πω πολυ καλα λογια απο θεμα διαυγειας και σκελετου. Λιγο μπανιο σε future και εστρωσαν χαρακτηρα ακομα περισσοτερο. Απο σκελη Σ/Π θα σας πω αργοτερα την εμπειρια μου. Αυτα τα ολιγα. Απο οπλισμο θα φορτωθει για readiness με τις κλασσικες δεξαμενες γκρι-πρασινο. Βαψιμο απο κατω αλλη στιγμη. Βαρατε ελευθερα και ευχαριστω πολυ.
ΥΓ Εννοειται οτι ΚΑΙ αυτο θα μπει στο περιφημο καφε για διακοσμηση