Αποστολέας Θέμα: Δεν ειναι super ουτε κ απλο δεν ειναι ουτε 35...ειναι SouKouMou (Su-27SKM) 1/48  (Αναγνώστηκε 8636 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Αthanasiadis George
Απ: Δεν ειναι super ουτε κ απλο δεν ειναι ουτε 35...ειναι SouKouMou (Su-27SKM) 1/48
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 29, 2013, 10:39:24 μμ »
Τι εκανες παλι????  τα καμμενα   μεταλλα  εγιναν πολυ  καλα !!!!!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
Απ: Δεν ειναι super ουτε κ απλο δεν ειναι ουτε 35...ειναι SouKouMou (Su-27SKM) 1/48
« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 29, 2013, 11:23:26 μμ »
Δεν με ενθουσιάζει το βάψημό σου (που σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι εγώ θα το έκανα καλύτερο).

Αν δεν το πετύχαινα όπως το θέλω, θα το ξαναέβαφα με πιο απλό τρόπο (χωρίς τόσες τονικότητες), ίσως με κάποιο pre-shading (εγώ να προτείνω pre-shading! Απίστευτο!).

Φυσικά το θέμα είναι να το βλέπεις τελειωμένο και να αρέσει σε σένα!
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος ARMED AND READY

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ
  • ΕΔΩ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ.....(ορεστης π.)
« Απάντηση #52 στις: Αυγούστου 29, 2013, 11:49:44 μμ »
Γεγονός ειναι οτι κ εμένα δεν... Πάντως απλα αναφορικά κ επειδή έχω δει παααααρα πολλές φωτο εκει στα su γίνετε τα πάντα όλα... Ανάλογα το πόσο παλιό ή πόσο εχει δουλέψει το κάθε α/φος ειναι κ η φθορά εκει. Γιατι φθορά ειναι βασικα... Έχω δει κ χειρότερες τονικοτητες ειδικά σε εναέριες φωτο που τα μέταλλα καίνε.... Τωρα στο μοντέλο μου....ισως λόγο κλίμακας χτυπάνε λιγο(αρκετα μάλλον) έντονα. Σε φωτο του πραγματικου(που ειναι κ ένα μονο παναθεμα το) τα επίπεδα φθορών εκει ειναι κάπως ετσι με αρκετα έντονη διαφορα στις τονικοτητες ισως επειδή δεν πετάει συνέχεια (βασικά το έχουν σαν επιδειξεων σε σόου) που τη αποδίδω μάλλον στο οτι λόγο λίγων ωρών τελικα τα μέταλλα ζεστενοντε ανομοιομορφα με αυτα που ειναι στις ποιο καυτές περιοχές να αλλάζουν χρώμα πιο γρήγορα (θα μου πεις οκ αυτο ετσι γίνετε...ναι αλλα άλλο να καεί 2ωρες όλος ο κινητήρας κ άλλο μιση....) any way θα δώ...ισως σατινε βερνικι (να πέσει η αντίθεση) ισως wash ή φίλτρα....δεν παιζει να ξανάβαψω γιατι για να πετύχει εκει τωρα θέλει ξεβαμα κ βάψιμο από την αρχή πράγμα δύσκολο κ επικίνδυνο....

"ΜΟΝΤΕΛΑ"-ΚΥΝΗΓΙ-ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ-Α/ΦΗ

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #53 στις: Αυγούστου 29, 2013, 11:58:15 μμ »
Για κάνε ένα πείραμα κάπου αλλού, ρίχνωντας μια σταγόνα μαύρο μέσα στο σατινέ βερνίκι και μια σταγόνα μεταλλικό. Το κυριότερο είναι ότι δεν δείχνουν τόσο μέταλλο πια.  :wink:

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #54 στις: Αυγούστου 30, 2013, 12:01:47 πμ »
Για κάνε ένα πείραμα κάπου αλλού, ρίχνωντας μια σταγόνα μαύρο μέσα στο σατινέ βερνίκι και μια σταγόνα μεταλλικό. Το κυριότερο είναι ότι δεν δείχνουν τόσο μέταλλο πια.  :wink:

Έχω smoke k oil λες να ρίξω αραιωμενο από πάνω με δυο σταγόνες ματ βερνικι μέσα; Αερογραφο ή πινελο; Τι λες; Μέχρι κ 2000 ντουκοχαρτο έχω σκεφτεί με απαλό τριψημο

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #55 στις: Αυγούστου 30, 2013, 12:16:09 πμ »
Είναι και το σημείο δύσκολο ρε γμτ!
Φιλικά,
Διονύσης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #56 στις: Αυγούστου 30, 2013, 12:21:23 πμ »
Είναι και το σημείο δύσκολο ρε γμτ!

:mrgreen: :twisted: :twisted:

Ειναι αρκετα μεταλλικά στο μάτι...δεν ξέρω εάν δείχνουν καλύτερα τωρα

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #57 στις: Αυγούστου 31, 2013, 01:17:41 μμ »
δοκιμη πρωτη....σατινε βερνικι(θα το ηθελα λιγο πιο ματ....ή λιγο πιο βελουδινη αισθηση να το πω) με ελαχιστο smoke tamiya απο μακρια.....κ καποια προσπαθεια να απαλυνω τις μαυρες γραμμες με smoke αερογραφατο....(τελικα γυαλιζει το smoke αρκετα.....) λεω ακομα ενα γυρο σατινε (με πιο μολυ ματ μεσα) κ βλεπουμε...(αλλιως metalizer burnt metal αρεωμενο απο μακρια μηπως και γινει κατι...) ακουω γνωμες....
Click to see the original size.
επιμενω οτι στις φωτο χανει αρκετα...(φως ημερας με συνεφια που συνηθως αποδιδει τα χρωματα καλυτερα)
ερωτηση ::glossa:: ::glossa:: :twisted:...γιατι ενω εχουν περασει 4 μερες το γυαλιστερο της gunze ακομα κολλαει?????(2 χερια 1 ελαφρυ κ ενα πιο πυχτο  με 1 ωρα το καθε ενα απο το αλλο...)

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #58 στις: Αυγούστου 31, 2013, 02:14:11 μμ »
Αυτό που σε ενοχλεί είναι η έντονη αντίθεση των χρωμάτων. Αυτό δεν θα διορθωθεί όσα χέρια βερνίκι και αν το περάσεις. Αντίθετα τα βερνίκια θα το κάνουν πιο ματ και άρα οι αντιθέσεις θα φαίνονται πιο έντονα. Θα σου έλεγα να το τρίψεις με ένα μάλλινο ύφασμα να πάρει την γυαλάδα του, και να μην το πειράξεις άλλο.
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας
« Απάντηση #59 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2013, 01:15:15 πμ »
Ρίξε μια ματιά εδω,μια καπως καλη προσπάθεια απόδοσης των αποχρώσεων !!!!! ::salut::

http://www.candyparty.com/ST/models/Flanker/Su27_029_exhaust.jpg

Και εδω μια υπεροχη απόδοση !!!!!
http://i762.photobucket.com/albums/xx270/Out2gtcha/Sukhoi%20SU-30%20MKK/LSP%20RFI/DSC03218.jpg

Αποσυνδεδεμένος kwstasb

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας
« Απάντηση #60 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 08:39:23 πμ »
Ορέστη μια πολύ καλή λύση για κινητήρες Su-27 είναι και οι σκόνες της ΤΑΜΙΥΑ και συγκεκριμένα το Weathering Master Set D. Κατά τη γνώμη μου το σετάκι είναι φτιαγμένο για αυτή τη δουλειά.  ::salut:: ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #61 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2013, 09:00:03 μμ »
δεν ξερω αλλα τελικα μαλλον ξεπετα πρεπει να τα κανω ολα...δεν μου βγαινει οπως το θελω.ουτε να το το φωτογραφισω ομορφα δεν θελει.... :twisted: :twisted: :twisted: μερικες φωτο απο το προγκρες μου κ οτι καταλαβετε....σχολια σχολιανα ζαρζαβατικα ολα δεκτα...!!!!(επιμενω οτι ειναι λιιιιγο καλυτερο στο γυμνο ματι....κ το wash...)
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

οταν λεω δεν παει.....10 φορες τους αλλαξα μορφη στισ καθετες φωτο...στα αυτια του ο φωτοκουβαςςςς :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Αποσυνδεδεμένος katirlis

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • modelclub.gr
« Απάντηση #62 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2013, 03:33:52 μμ »
Στο δικό μου μάτι πάντως φαίνεται πολύ καλό!
Καλή συνέχεια..

Αποσυνδεδεμένος tony PRO

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Kρήτη
  • models modes!
« Απάντηση #63 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2013, 10:36:56 πμ »
Aυτό και αν είναι  Mirror Warrior!  8)

Tags: su-27 skm