Γιώργο το αεροπλάνο είναι μαυρο (το πραγματικό),αυτό είναι γκρι με ωραία μαυρα !Πέραν του ωραίου του πράγματος δε νομίζω οτι μπορεί να σταθεί δίπλα σε καμιά φωτογραφία του πραγματικού ...δυστυχώς όσο και να το ήθελα δε βρήκα μια ....από την άλλη αν το έβαφα κατευθείαν μαυρό δεν θα έιχα το επόμενο αποτέλεσμα .....σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο!
Κώστα ,να σε καλά φίλε .....δυστυχώς δε γίνεται να μείνει έτσι σας παρέθεσα τις φωτογραφίες για να δείτε το επόμενο βήμα και να υπάρχει συνέχεια ,θα μπορούσα να σας το δείξω και τελειωμένο ,αλλά πως να εξηγούσα όλα αυτά!
Σταυρο την πέρασα αφού στέγνωσε ,κοίτα θα είμαι ειλικρινής ,το λάδι το σκούπισα αρκετά ,αλλά επειδή είχα αστάρι από κάτω ,αυτό πότισε το γκρι και το μετέτρεψε σε ανθρακί....είμαι τρεις μέρες και το παιδευω .....και με πιστολάκι ,το τελευταίο κομμάτι λαδιού που έβαψα δεν ε΄'ιχε στεγνώσει τελείως όταν πέρασα την παρκετίνη ,ελπίζω να μην το πληρώσω!!!
Ορέστη η διαφορά είναι οτι το σκούπισα καλά πριν ,εντάξει δεν κάνει 6 μήνες αλλά κάνα εικοσαήμερο το ήθελα σίγουρα .....και βέβαια σεσουάρ!!!
Αλέξανδρε ναι φίλε!!!
Σας ευχαριστώ παιδιά όλους!!!