0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα στην παρέα.Απλά να πληροφορήσω ότι το καθαρό οινόπνευμα που πωλείται στα ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ επανήλθε στην κατηγορία των φαρμακευτικών σκευασμάτων οπότε και πωλείται σε λογική τιμή -μου είπαν περίπου 2EUR χωρίς να διευκρινίσουν ποσότητα, υποθέτω τα 500ml- αντί των 8EUR + που πωλείται στα super markets και θεωρείται οινοπνευματώδη...Τώρα πως το καταφέρανε αυτό, δεν ξέρω. Απλά μεταφέρω την πληροφορία την οποία ελπίζω να επιβεβαιώσω από βδομάδα. Αν ισχύει συμφέρει πλέον η αγορά καθαρού οινοπνεύματος για τις εργασίες μας αντί της οινοπνευματώδους λοσιόν...Γιώργος
5 ευρω είναι καλά ,εδώ το βρίσκω πανω από 8 σε 5 διαφορετικά σουπερμάρκετ
Δλδ από το φαρμακείο το παίρνεις μόνο για να περιποιηθείς τραύματα ενώ στο s/m για να το πιεις?Δεν τους καταλαβαίνω.
AHK alcohol, methylated spirits is as versatile Solvent for fats, resins and oils. In addition, theBio alcohol as degreasing and cleaning agent and are used as additives for windshield wiper systems.Please note that alcohol can be used as an accelerant be used. The product should be kept away fromChildren. This alcohol bioethanol thus be due to its versatile uses for car, household, Camping and hobby use.AHK alcohol, denatured alcohol is produced from high quality organic alcohol.
Denatured alcohol or methylated spirits is ethanol that has additives to make it poisonous, extremely bad tasting, foul smelling or nauseating, to discourage recreational consumption.
Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, έχω πρόσβαση λόγω δουλειάς στο παρακάτω:AHK Spiritushttp://www.reinigungsberater.de/ahk_spiritus_brennspiritus_1_l,p-65980048A.htmlΣε μετάφραση τα χαρακτηριστικά:Τι λέτε κάνει για Gunze :Για lifecolor :Edit:Από wilipedia: Θα δοκιμάσω με Gunze, λογικά δε θα υπάρχει πρόβλημα.
Συγνώμη για το off-topic,Ψάχνοντας λίγο παραπάνω για το Spiritus, βρήκα πως ουσιαστικά είναι το παρακάτω:alcohol varieties denatured and made unfit for human consumption with 1 gram per hectolitre Epsom salts (Bitrex) and 1% methyl ethyl ketone (MEK).Το τελευταίο είναι από τα χειρότερα υλικά προς χρήση.