Αποστολέας Θέμα: Dewoitine D 520.  (Αναγνώστηκε 2376 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
Dewoitine D 520.
« στις: Μαΐου 24, 2013, 11:19:35 μμ »
Καλησπερα σε ολους.
Ειπα να κανω ενα διαλλειμα απο τις βινιετες και τα διοραματα.....ετσι λοιπον εδω και λιγο καιρο εχω ξεκινησει το κιτ της tamiya Dewoitine D 520.
Kατασκευαστικα απροβληματιστο κιτ.....το οποιο αποτελειται απο 20 ολα και ολα βασικα κοματια με καλη λεπτομερεια παρολο το μικρο αριθμο κομματιων.

Μερικα σταδια του βαψιματος......

Για να φτασω καπου εδω....εχω περασει παρκετινη και ειμαι ετοιμος για χαλκομανιες και washαρισματα

Ελπιζω να σας αρεσει.......τα λεμε συντομα ::salut::
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
Απ: Dewoitine D 520.
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 25, 2013, 07:54:58 πμ »
Κουκλάκι!
Καλή συνέχεια!
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 25, 2013, 11:22:43 πμ »
Το φωτογραφισες "μπανιαρισμενο" και τα χρωματα δειχνουν ακομα και ετσι φανταστικα
οταν "κατσουν" θα ειναι ζωγραφια
καλο τελειωμα ::salut::

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 26, 2013, 12:28:18 μμ »
Tελειωσα με τις χαλκομανιες...εκατσαν πολυ καλα με ελαχιστο βελτιωτικο.....εγιναν ολα τα απαραιτητα washαρισματα και ειπα να παιξω λιγο ακομα με φωτισματα και λαδια.Το αποτελεσμα με ικανοποιει αρκετα.Περιμενωντας να στεγνωσουν ολα αυτα σας παραθετω μερικες φωτο και τα ξαναλεμε..........

THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 26, 2013, 03:10:03 μμ »
Γιώργο περί καλλιτεχνικής και μοντελιστικής δεινότητας δεν το συζητάμε φίλε μου ,έχουμε δει δουλειές σου και ξέρουμε τι κάνεις ,σε αυτό το μοντέλο ,θα προτειμούσα πιό φλατ αποτέλεσμα στα χρώματα και στα φωτίσματα ,ήδη το αεροπλάνο έχει σύνθετη παραλλάγή και με όλα αυτά τα ψιλικοκό χάνεται η ουσία και το ρεαλιστικό φινίρισμα ,φαίνεται οτι τα γουστάρεις τα λάδια και σε παρέσυραν σε πλαιονασμούς που πιστέυω οτι αν έλειπαν θα είχες ένα άκρως ρεαλιστικό αποτέλεσμα ,τεχνικά το βρίσκω άρτιο αλλά με πολύ καλλιτεχνικό φινίρισμα που με μπερδευει!!!
Ξέρω οτι μέσα σου τα σκέφτηκες και εσύ όλα αυτά, φαίνεται από το ''με ικανοποιεί αρκετά''.
Καλή συνέχεια και καλά τελειώματα !!! ::salut::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 26, 2013, 03:14:35 μμ »
Πολύ όμορφες οι αντιθέσεις στα χρώματα αλλά νομίζω ότι χρειάζεται και λίγη φθορά στα σήματα για να δέσουν καλύτερα με την συνολική εικόνα του μοντέλου.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 26, 2013, 05:14:55 μμ »
Γιώργο περί καλλιτεχνικής και μοντελιστικής δεινότητας δεν το συζητάμε φίλε μου ,έχουμε δει δουλειές σου και ξέρουμε τι κάνεις ,σε αυτό το μοντέλο ,θα προτειμούσα πιό φλατ αποτέλεσμα στα χρώματα και στα φωτίσματα ,ήδη το αεροπλάνο έχει σύνθετη παραλλάγή και με όλα αυτά τα ψιλικοκό χάνεται η ουσία και το ρεαλιστικό φινίρισμα ,φαίνεται οτι τα γουστάρεις τα λάδια και σε παρέσυραν σε πλαιονασμούς που πιστέυω οτι αν έλειπαν θα είχες ένα άκρως ρεαλιστικό αποτέλεσμα ,τεχνικά το βρίσκω άρτιο αλλά με πολύ καλλιτεχνικό φινίρισμα που με μπερδευει!!!
Ξέρω οτι μέσα σου τα σκέφτηκες και εσύ όλα αυτά, φαίνεται από το ''με ικανοποιεί αρκετά''.
Καλή συνέχεια και καλά τελειώματα !!! ::salut::

Καπετανιε δεκτες οι παρατηρησεις σου....Θα περαστει παλι ολο το μοντελο με παρκετινη....για να  ερθουν σε ενα επιπεδο οι χαλκομανιες.....και στο τελος θα περαστει και βερνικι ματ.Ολα τα παραπανω θα  ομαλοποιησουν τις αντιθεσεις τις οποιες αναφερεις.Για αυτο τον λογο εγιναν τοσο εντονες οι χρωματικες αντιθεσεις.

Πολύ όμορφες οι αντιθέσεις στα χρώματα αλλά νομίζω ότι χρειάζεται και λίγη φθορά στα σήματα για να δέσουν καλύτερα με την συνολική εικόνα του μοντέλου.  ::salut::

Να εισαι καλα σε ευχαριστω πολυ!!Θα τριφτουν ολες οι χαλκομανιες με 4000 ντουκοχαρτο ωστε να ερθουν στο αποτελεσμα που λες.
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 02, 2013, 08:34:34 μμ »
Ετοιμο κατα 95% το γαλλακι...........
Απομενουν οι ζωνες στο καθισμα να κοληθει η καλυπτρα και καποια διακριτικα σκονισματα.
Μερικες φωτο και τα λεμε στο επομενο  ::salut::

THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 02, 2013, 09:30:24 μμ »
Ο ''Καρεμπε" σου GIO  βγηκε ολιγον τι παρδαλουτσικος επιτρεψε μου να πω..Θελει λιγο ομαλοποιηση κυριως στις πανω επιφανειες κ πολυ λιγοτερο στις κατω... ::dontknow::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 02, 2013, 09:44:48 μμ »
O "καρεμπε"μου φιλε απο μονος του ειναι παρδαλος  :mrgreen:
Θα διαφωνησω φιλε μου καλε για τις κατω επιφανειες.....οσο για τις πανω θεωρω οτι ειναι στο οριο και το θεμα ειναι καθαρα υποκειμενικο.
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 02, 2013, 09:58:11 μμ »
Δε συμφωνώ πως είναι παρδαλό. Απλά θέλει λίγο φαντασία. Αεροδρόμιο Châteaudun, 1942, πολλά γαλλικά αεροσκάφη είναι παρατημένο δύο χρόνια τώρα στην άκρη πίσω από τα υπόστεγα. Μερικοί μηχανικοί τριγυρνάνε ψάχνοντας τι μπορούν να πάρουν για να επισκευάσουν τα λειτουργικά αεροσκάφη. Μια χαρά κολλάει στην εικόνα, ταλαίπωρο, σκιά του παλιού του εαυτού, ακόμα πλήρες αλλά όχι για πολύ ακόμα. Μη σου πω πως αν είχα τις ικανότητες (και για το μοντέλο αλλά και για το διόραμα) θα το έβαζα πάνω σε παλιά πίστα με τα χόρτα να ξεχειλίζουν από τους αρμούς, σκηνή εγκατάλειψης, διάφορα πεταμένα, πανιά, ανταλλακτικά, ίσως και μία μηχανή με έναν τεράστιο λεκέ από λάδι από κάτω της... εντάξει, στοπ, το παρατράβηξα...

Εν κατακλείδι μου αρέσει. Και αν ήταν δικό μου θα το ξέσκιζα παραπάνω...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 02, 2013, 10:36:32 μμ »
Εννοειται οτ δεν αναφερομαι στο καμουφλαζ.. :wink: Στα φωτισματα κ στις σκιασεις αναφερομαι που ειναι εντονοτερες απο οτι πρεπει κ εχουν αρκετα εντονη αντιθεση απο το υποστρωμα τους..Περι υποκειμενικοτητας συμφωνω κ επαυξανω.. ::salut::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 02, 2013, 10:58:09 μμ »
Δε συμφωνώ πως είναι παρδαλό. Απλά θέλει λίγο φαντασία. Αεροδρόμιο Châteaudun, 1942, πολλά γαλλικά αεροσκάφη είναι παρατημένο δύο χρόνια τώρα στην άκρη πίσω από τα υπόστεγα. Μερικοί μηχανικοί τριγυρνάνε ψάχνοντας τι μπορούν να πάρουν για να επισκευάσουν τα λειτουργικά αεροσκάφη. Μια χαρά κολλάει στην εικόνα, ταλαίπωρο, σκιά του παλιού του εαυτού, ακόμα πλήρες αλλά όχι για πολύ ακόμα. Μη σου πω πως αν είχα τις ικανότητες (και για το μοντέλο αλλά και για το διόραμα) θα το έβαζα πάνω σε παλιά πίστα με τα χόρτα να ξεχειλίζουν από τους αρμούς, σκηνή εγκατάλειψης, διάφορα πεταμένα, πανιά, ανταλλακτικά, ίσως και μία μηχανή με έναν τεράστιο λεκέ από λάδι από κάτω της... εντάξει, στοπ, το παρατράβηξα...

Εν κατακλείδι μου αρέσει. Και αν ήταν δικό μου θα το ξέσκιζα παραπάνω...
Χ2 Χ2!!!

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 16, 2013, 11:48:19 μμ »
Kαι για το τελος μερικες καλυτερες φωτο σε μια μικρη βαση.

THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 17, 2013, 12:40:50 πμ »
Πολυ καλη δουλεια!Μια μικρη ενσταση για το σκελετο της καλυπτρας και του αλεξινεμιου που δειχνουν καινουρια,προφανως βαφτηκαν εκ των υστερων με πινελο. ::salut:: ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 17, 2013, 01:48:59 πμ »
Ωραια παλαιωση αν και το τελικο αποτελεσμα ειναι λιγο σκουρο κατα την γνωμη μου. Αυτο ομως που δεν στεκει με τιποτα σε σχεση με το υπολοιπο κιτ ειναι,οπως εγραψε και ο Γιωργος,η καλυπτρα. Ο σκελετος γιαλυζει υπερβολικα και δεν εχεις βαψει και το χρωμα του εσωτερικου του. Επισης υπαρχει και αλλο ενα λαθος αλλα αυτο θελει λιγο ψαξιμο για να μην την πατησεις. Η Tamiya εχει ξεχασει μια γραμμωση ακριβως μπροστα απο το αριστερο φλαπ ενω στο δεξι υπαρχει.

Αποσυνδεδεμένος bill-larisa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 17, 2013, 12:36:58 μμ »
Πανεμορφο ,πολυχρωμο και πολυφθαρμενο...υπεροχο αποτελεσμα

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 17, 2013, 12:43:21 μμ »
μου αρεσει που εδεσες τη βαση με τα χρωματα του αφους βρε θηριο (ειδικοτης αποκτηθεισα εν διοραματι)
πολυ ομορφο Γιωργο  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 17, 2013, 02:36:30 μμ »
Γιώργο κατά τη γνώμη μου έχεις ξεφύγει παραπάνω απ'όσο θα έπρεπε στις φθορές,όσον αφορά τον συγκεκριμένο τύπο αεροσκάφους και γενικότερα τον τρόπο που προκαλούνται φθορές σε ένα αεροσκάφος.
Εφόσον σου άρεσε να το κάνεις έτσι σεβαστό,αλλά τουλάχιστον προσάρμοσε και την φθορά στις χαλκομανίες σε αυτή του υπόλοιπου αεροσκάφους.Τα λευκά "6" και η λευκή γραμμή βγάζουν μάτι,ενώ το πηδάλιο κατεύθυνσης με τα Γαλλικά χρώματα φαίνεται τελείως απείραχτο.
Ισως να ήταν καλύτερα να τα είχες κάνει βαφτά.
Η βασούλα είναι μέγκλα!

Tags: