Αποστολέας Θέμα: ΤΡΟΧΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ HUMMER 1/35  (Αναγνώστηκε 1110 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gakman

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
ΤΡΟΧΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ HUMMER 1/35
« στις: Μαΐου 06, 2013, 08:26:02 πμ »
Ετοιμάζω θέμα με 2 ελληνικά Μ1097Α2

Για βάση επέλεξα το ΤΑΜΙΥΑ 1/35

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα δεν έχει 5ο τροχό (για την ρεζέρβα στο πίσω μέρος) και χρειάζομαι 2 τροχούς από hummer ή κάτι αντιστοιχεί σε 1/35 ώστε να μην χρειαστεί να αγοράσω και τρίτο μοντέλο. Μπορείτε να βοηθήσετε ;;;

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Σιόλος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρινιο
  • Δημήτρης Σιόλος-IPMS 1314
Απ: ΤΡΟΧΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ HUMMER 1/35
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 06, 2013, 09:40:41 πμ »
Καλημέρα και χρόνια πολλά!
Απ'ότι θυμάμαι στα απλά (μη θωρακισμένα) Hummer στο Τάγμα η ρεζέρβα ήταν καλυμμένη με δίχτυ παραλλαγής, οπότε μπορείς ακόμα και να φτιάξεις μία με εποξικό στόκο και να την καλύψεις έτσι!

Αποσυνδεδεμένος mikegr_F.T.T

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟΣ-ΑΘΗΝΑ
  • CARPE DIEM!!!
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 06, 2013, 11:19:40 πμ »
Φίλε μου καλημέρα και χρόνια πολλά.
Αν θες να φτιάξεις το ASRAD που δείχνεις παραπάνω ετοιμάσου για πολύ δουλειά. Το κιτ που σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις σαν βάση έχω την εντύπωση ότι δεν θα σε βοηθήσει και πάρα πολύ. Μετά από πολύ μελέτη (Μιας και τα έχω και τα δουλεύω τα συγκεκριμένα συστήματα από το 2004 που τα παραλάβαμε) το μόνο κιτ στην αγορά που πλησιάζει κάπως είναι το Μ1025 της TAMIYA αλλά πίστεψε με και πάλι αυτά που έχεις να διορθώσεις είναι πάρα πολλά. Ειδικά για τους τροχούς που αναφέρεις απλά θα σου πω ότι αυτοί που δίνει το κιτ ουδεμία σχέση έχουν με τα Ελληνικά κυρίως στο πέλμα των ελαστικών.
Σε λίγες μέρες θα ανεβάσω φωτό του τελειωμένου μοντέλου και αν έχω χρόνο θα αναφέρω και τις διαφορές στις οποίες πρέπει να επέμβεις για να έχεις ένα ρεαλιστικό και ακριβές αποτέλεσμα.
Δεν θέλω να σου κόψω τα φτερά σε καμία περίπτωση απλά να οπλιστείς με υπομονή και όλα γίνονται...
Καλά να περνάς.     ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 06, 2013, 12:26:06 μμ »
Σε λίγες μέρες θα ανεβάσω φωτό του τελειωμένου μοντέλου και αν έχω χρόνο θα αναφέρω και τις διαφορές στις οποίες πρέπει να επέμβεις για να έχεις ένα ρεαλιστικό και ακριβές αποτέλεσμα.
Να το δούμε αυτό και τί στον κόσμο κε Μιχάλη μας :!: :!: :!:
 :wink:

Tags: