Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Website
Market
Αρχική
Βοήθεια
Tags
Links
Σύνδεση
Modelclub.GR - Hellenic Scale modelling community
»
ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
»
Διοράματα
»
Dio: Show room
»
Θέμα:
M35A2 Κλίμακα: 1:35
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: M35A2 Κλίμακα: 1:35 (Αναγνώστηκε 2204 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Oionos
Scale 1/144
Τόπος: Χίος
modelclub.gr
M35A2 Κλίμακα: 1:35
«
στις:
Μαΐου 03, 2013, 01:05:09 μμ »
Μιας και βρήκα τον χρόνο είπα να ανεβάσω ένα διόραμα που είχα φτιάξει πριν από αρκετά χρόνια. Είναι ένα από τα πρώτα διοράματα που είχα επιχειρήσει να φτιάξω και ενδεχομένως έχουν αρκετές "παρατυπίες"
Πρόκειται για το Μ35 το θρυλικό REO στην έκδοση Α2.
Η όλη ιδέα είχε ξεκινήσει από μια φωτογραφία που έπεσε στα χέρια μου από μια νυχτερινή άσκηση που είχα κάνει πριν από χρόνια. Στην φώτο δεν υπήρχε το όχημα αλλά κάποια πρόσωπα συναδέλφων. Όμως μου κέντρισε το ενδιαφέρον ο ευρύτερος χώρος του σημείου φύλαξης των καυσίμων και έτσι μου ήρθε η ιδέα να "πειράξω"λίγο την εικόνα
Σκέφτηκα λοιπόν να αντικαταστήσω τους συναδέλφους με ένα όχημα και αποφάσισα να τοποθετήσω στη θέση τους το Μ35.
Από πλευράς αντιγραφής του χώρου μπορώ να πω ότι έχω απεικονίσει το 90% τις φωτογραφίας αφού προχώρησα διεξοδικά, και με όση εμπειρία είχα, στην κατασκευή του χώρου. Συγκεκριμένα 2-3 μέρες έψαχνα την συγκεκριμένη φώτο για να την ανεβάσω μαζί με τις φώτο από το διόραμα αλλά δεν στάθηκα τυχερός. ʼλλωστε μετά από τόσα χρόνια ποιος ξέρει που θα βρίσκετε...
Όπως και να 'χει το αποτέλεσμα είναι το παρακάτω. Σίγουρα όχι το καλύτερο αλλά όπως έχω πει και σε παλαιότερη ανάρτηση μου στο forum, είναι το χόμπι μου και όχι το επάγγελμά μου
Συγνώμη για την κατακόρυφη τοποθέτηση των φωτογραφιών αλλά δεν κατάφερα να τις βάλω σε σειρές. Αν μπορεί κάποιος διαχειριστής και έχει τον χρόνο ας τις φτιάξει.
Ευχαριστώ
Καταγράφηκε
Phantom_nikos
Scale 1/144
Τόπος: ΒΑΣΙΛΙΚΟ - ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Απ: M35A2 Κλίμακα: 1:35
«
Απάντηση #1 στις:
Μαΐου 21, 2013, 02:07:33 μμ »
Ωραίο είναι, ειδικά το Μ35. Αν βάλεις όμως και κανέναν συνάδελφο, θα γίνει ακόμα πιο ωραίο το διόραμα!
Καταγράφηκε
SnakeEye
Scale 1/48
Τόπος: Κομοτηνή
Si vis pacem para bellum
«
Απάντηση #2 στις:
Μαΐου 21, 2013, 03:06:36 μμ »
Μου άρεσε το δίχτυ παραλλαγής. Πώς το έκανες;
Καταγράφηκε
18katsoudas
Scale 1/144
Τόπος: athina
modelclub.gr
«
Απάντηση #3 στις:
Μαΐου 21, 2013, 08:55:01 μμ »
καλησπέρα
πολύ ωραία δουλειά και ελληνικότατη.μήπως μπορείς να ανεβάσεις μεγαλύτερες φωτογραφίες γιατί δεν φαίνονται κάποια πράγματα.
μπράβο γιατην ιδέα.
Καταγράφηκε
Oionos
Scale 1/144
modelclub.gr
«
Απάντηση #4 στις:
Μαΐου 21, 2013, 09:55:05 μμ »
Σας ευχαριστώ όλους. Το δίχτυ είναι κατασκευασμένο από φαρμακευτική γάζα η οποία ποτίστηκε με αραιωμένη ατλακόλ. Κατόπιν τοποθετήθηκε στους ορθοστάτες και από πάνω την ράντισα με τριμμένο και ψιλοκομμένο δυόσμο.. Αφού στέγνωσε το έβαψα στο χρώμα που βλέπετε. Το δίχτυ είναι σημαντικό να στεγνώσει επάνω στους ορθοστάτες έτσι ώστε να είναι πιο αληθοφανές το υποτιθέμενο βάρος που θα είχε το δίχτυ στα σημεία που κάνει κοιλιά.
Τώρα, για τις φωτογραφίες τις είχα σε ηλεκτρονικό αρχείο. Είναι από κινητό και ίσως γιαυτό δεν φαίνονται πολύ καλά. Το διόραμα το έχω παραδώσει μετά την κατασκευή του οπότε είναι λίγο δύσκολο να τις ξαναβγάλω
Αν όμως μπορώ να σε βοηθήσω μέσω του γραπτού λόγου
τότε πολύ ευχαρίστως
Καταγράφηκε
ΖΑΦ
ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΑΤΡΙΣ
Scale 1/48
Τόπος: ΧΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ
ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
«
Απάντηση #5 στις:
Μαΐου 21, 2013, 10:08:47 μμ »
Πάρα πολύ καλο το όλο θέαμα.Πολλά Μπράβο
Καταγράφηκε
GOOD MORNING VIETNAM
Στέλιος
Oionos
Scale 1/144
modelclub.gr
«
Απάντηση #6 στις:
Μαΐου 22, 2013, 05:00:42 μμ »
Να 'σαι καλά ZAF. Αθάνατα πάντως αυτά τα οχήματα. Ήταν από αυτά που και με σφυριές δούλευαν !!!!!!!
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες: [
1
]
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Tags:
Modelclub.GR - Hellenic Scale modelling community
»
ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ