Τα μπροστινά, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του κιτ, έχουν μπεί σωστά:

Υπάρχουν και φωτογραφίες του πραγματικού με τα μπροστινά τοποθετημένα με διαφορετική φορά:

Τα πίσω λάστιχα φαίνεται να είναι τοποθετημένα με την ίδια φορά:

Φυσικά, υπάρχει και η φωτογραφία του πραγματικού, με όλα τα λάστιχα στην ανάποδη φορά:

Και το ίδιο όχημα με τα λάστιχα στη σωστή φορά:

Εφόσον εγώ θα κάνω τον Max (ο Moritz έχει άλλο πέλμα στο πίσω λάστιχο

), θα πρέπει να βάλω όλα τα λάστιχα με τη φορά που είναι στη 1η φωτογραφία και όχι με τη φορά που δίνουν οι οδηγίες για τα λάστιχα. Αυτό ήταν κάτι που μου είχε διαφύγει και φυσικά θα διορθωθεί
Με βάση τα παραπάνω φωτογραφικά δεδομένα, θεωρώ ότι στηρίχθηκαν σε αυτά και άρα οι οδηγίες είναι, κατά κάποιο τρόπο, σωστές που δίνουν τα μπροστινά να μπαίνουν με διαφορετική φορά. Εμένα είναι λάθος τα δύο από τα τέσσερα γιατί ο Μαξ είχε τα λάστιχα του φορεμένα και από την ανάποδη και από την ίσια. Το γνωρίζω πάντως οτι είναι τοποθετημένα λάθος, αφού τα έβαλα μόνο και μόνο για να δω πως είναι και για να βγάλω τις φωτογραφίες, τα λαστιχα θα αφαιρεθούν για να βαφτεί το σασί και οι αναρτήσεις και μετά θα μπούν τα λάστιχα. Στην δική μου περίπτωση και σύμφωνα με τις φωτογραφίες που υπάρχουν, αυτό που χρειάζομαι είναι απλά να μπούν όλα τα λάστιχα με την ίδια φορά, αν και μάλλον θα τα βάλω από την ανάποδη, έτσι για το διαφορετικό