Ευτυχώς τα Ελληνικά μου είναι καλά και δεν τα ξέχασα, αλλά επειδή κάνουμε και λάθη, μπορείς σε παρακαλώ να μου προσδιορίσεις σε πιο σημείο ακριβώς ρωτάει ο Ευγένιος αν "ήρθαν" τα ΡΕ δαχτυλίδια στους κινητήριους. Γιατί εγώ διαβάζοντας το παρακάτω:
Καλο κουράγιο, τους κινητήριους τους έχεις μοντάρει?
Έχουν ένα ΡΕ λαμάκι που μπαίνει ανάμεσα στα στεφάνια, θέλει να γίνει κωνικό, και είναι κοντό σε μήκος και καλύτερα μην το βάλεις καθόλου
Μια ερώτηση διακρίνω και αυτή είναι αν έχω μοντάρει τους κινητήριους. Τα υπόλοιπα είναι μια συμβουλή, ότι καλό θα είναι να αποφύγω τα βάλω τα δαχτυλίδια γιατί είναι κοντά.
Από τα συμφραζόμενα, καταλαβαίνω ότι και Ευγένιος έχει (μάλλον) φτιάξει το ίδιο ή κάποιο της σειράς, για αυτό και η προτροπή του.
Φαντάζομαι, αφού έχεις και εσύ προχωρήσει το δικό σου Α13, γνωρίζεις ότι αυτά τα δαχτυλίδια έχουν κενό επίτηδες, ώστε όταν κολληθούν οι δύο άκρες, να πάρουν το κωνικό σχήμα και να κολλήσουν στους κινητήριους, όπως στη φωτογραφία που έδειξες.
Η δική μου η προσπάθεια δεν είναι τόσο καθαρή, αφού μου ξέφυγε η κόλλα σε κάποια σημεία, αλλά πιστεύω ότι τα κατάφερα μια χαρά:

Και αν σκεφτείς ότι στις οδηγίες έλεγε να χρησιμοποιήσω τα κομμάτια από το πλαίσιο Lb και όχι από το πλαίσιο C (τα κομμάτια στο πλαίσιο C έχουν πιο παχύ δαχτυλίδι πίσω από τα δόντια):

θεωρώ ότι τα κατάφερα πάρα πολύ καλά, αφού σε σύγκριση με την φωτογραφία που έβαλες, το κενό ανάμεσα στο ΡΕ και το πλαστικό φαίνεται το ίδιο, μόνο που τα δικά μου γρανάζια είναι πιο λεπτά.
Και για να κλείσω εδώ το θέμα, την πρώτη φορά που πέταξες την εξυπνάδα σου, το προσπέρασα σεβόμενος το χώρο και το γεγονός ότι είμαι καινούριος εδώ μέσα. Και είχα και όλη την καλή διάθεση να το προσπεράσω και τώρα, αλλά βλέπεις οι φατσούλες ανήγαγαν το ποστ σου από ένα απλό σχόλιο σε μια κουτοπόνηρη ειρωνειούλα και αυτή τη φορά δεν μπορώ να μην απαντήσω. Δεν νομίζω πώς έχω δώσει σε κανέναν το δικαίωμα να μου πουλάει ειρωνεία και εξυπνάδα και ούτε θεωρώ ότι η συμπεριφορά μου εδώ μέσα αξίζει ειρωνικές απαντήσεις με ηλίθιες φατσούλες.
Ευχαριστώ και ζητώ συγγνώμη από τους υπόλοιπους.