0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τί φτιάχνεις πάλι ρε άνθρωπε; Δε μας λυπάσαι; Καλή συνέχεια Σταμάτη, αναμένω το βάψιμό του, στο οποίο θα δώσεις ρεσιτάλ!! Αλήθεια μια ερώτηση..Τί σε έχει πιάσει με τα χρέπια, χάθηκε να φτιάξεις κανά πιο ανθρώπινο κιτ;
Μενέλαε είναι το 1 1000οστό από αυτά που φτιάχνεις εσύ ,εγώ λόγο κλίμακας μπορώ να παραλείψω πολλά!Σε ευχαριστώ φίλε!
Φοβερό το scratch cockpit!!! Συνέχισε έτσι και πάλι θα δούμε θαύματα!
Πολύ ωραίο το κοκπιτ φίλε, μπράβο!Διόρθωσε λίγο στα αριστερά το κόκκινο πού σου ξέφυγε και είσαι κομπλέ!
Φίλε Σταμάτη πολύ ωραία δουλειά όπως μας έχεις συνηθίσει άλλωστε
Τι λες τωρα???? Πολυ δουλεια εχεις ριξει, και ακομα ειναι η αρχη!!!!
Λευτέρη και με τα δύο μάλλον ,έχω βάψει τα ανοιχτό ήδη με το H 320 GUNZE και το σκούρο προσανατολίζομαι για το 30 humbrol.Eχω και τις επιφάνειες κάτω από τα φτερά που είναι μεταλικές ,εκεί μάλλον citadels !
Λευτέρη το είδα το μοντέλο σου ,και προσπαθώ να το ξεχνάω βλέποντας το δικό μου! Τα ακάν τα ξέρω αλλά αν δεν έχω τρία τέσσερα πράσσινα δεν μπορώ να βρω άκρη κανείς δεν ξέρει ακριβώς τα χρώματα που είχε το 3020 ......πιστευω οτι πρέπει να πάω με τη φωτογραφία του 71' και οπως βγει ,άλλωστε δεν είναι και το φοβερό πρότζεκτ ,ήδη έχω θέματα με το βάρος στο ρύγχος ,ενώ του έχω βάλει πολύ βάρος μπροστά ,τόσο που φοβάμαι για τα σκέλη ,έχω την εντύπωση οτι είμαι οριακά, να γέρνει προς τα πίσω!Και αν επαληθευτεί θα πρέπει να κολληθεί σε βάση !Εχω λοιπόν βάψει το ανοιχτό και προχωράω!!! Νώντα ευχαριστώ φίλε για τα καλά σου λόγια ,οχι σεμινάριο φίλε ,απλά διαδραστικό μοντελάρισμα ,παίρνεις δίνεις ,ένα πράγμα!!!
από κάποιο υπόλογο που κατά τη γνώμη μου έδωσε ρεσιτάλ φαντασίας και καλλιτεχνίας (για το πραγματικό λέω)!!!!