Αποστολέας Θέμα: MiG-17 F North Vietnamese *SMER 1/48*  (Αναγνώστηκε 9946 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
MiG-17 F North Vietnamese *SMER 1/48*
« στις: Απριλίου 27, 2013, 11:06:21 μμ »
Καλησπέρα ,καλησπέρα .....ήρθε σιγά σιγά το πλήρωμα του χρόνου για να αρχίσει η προσπάθεια κατασκευής και αυτού του κιτ ....
Η smer μπορούμε να πούμε οτι έχει κάνει καλή δουλειά ,δεν μιλάμε για υπερλεπτομέρεια αλλά οτι δίνει είναι σωστό και μια πολύ καλή βάση για να αρχίσουμε να βάζουμε όλα τα καλούδια που θα κάνουν το μοντέλο να στέκεται με αξιώσεις στα τελευταία ποιήματα των σημερινών εταιρειών....

Ας αρχίσουμε λοιπόν σιγά σιγά με την πρόοδο των εργασιών μέχρι τώρα .....σίγουρα θα χρειαστώ τα φωτα σας για το βάψιμο μια και εκεί τα πράγματα είναι αρκετά θολά ,τόνοι έχουν γραφτεί και η μια θεωρεία ανατρέπει την άλλη ,έρχονται και τα μουσειακά εκθέματα με φρεσκοβαμμένα σύγχρονα καμουφλάζ να μας μπερδέψουν και άλλο!

Το κόκπιτ ,από το κιτ τα πολύ κύρια κομμάτια ,οτι άσπρο και γκρι ανοιχτό προστέθηκε από πλαστικό με βάση φωτογράφιες από το πραγματικό!
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Μεταξύ άλλων βλέπετε και τη διαμόρφωση που έγινε περιμμετρικά στη μπανιέρα ,από φύλο πλαστικού για να διαμορφωθεί δεξιά και αριστερά του κόκπιτ τα ζευγάρια των καναλιών της εισαγωγής!
Επίσης φτιάχτηκε και ο καταπέλτης του καθήσματος ,καθώς μπήκαν και τα πρώτα κομμάτια του μηχανισμού πέδισης της καλύπτρας!

Το κάθησμα ,με την ίδια φιλοσοφία ,απλό αλλά σωστό ,βελτιώθηκε παντού και περισσότερο στα σημεία που θα είναι ορατό,όπως το προσκέφαλο ,που έγινε και ο σκελετός από τη δερμάτινη επένδυση ,πίσω με ΖΤΠ.
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Stick ,όλο από την αρχή !

Πυροβόλο ,δεξαμενές ,τροχοί και εξαγωγή ,χωρίς υπερβολές με μια μικρή βελτίωση .Στις δεξαμενές κολλήθηκε ζτπ για να δημιουργηθεί ανάγλυφη γράμμωση ,οπως στις κολλήσεις των πραγματικών.
Η τροχοί πατήθηκαν απλά ζεστενοντάς τους με έναν αναπτήρα και κατόπιν τρίφτηκαν για να ομαλοποιηθούν και να δείξουν ''πατημένοι''και οχι λειωμένοι!
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Στο χώρο του κινητήρα ,φτιάχτηκε μια πιό σωστή φτερωτή ,και αυτό μόνο μια και όταν κλείσει η άτρακτος ,λίγα πράγματα θα φαίνονται.

Και εδώ βλέπετε τη δουλειά που έγινε με φύλλο πλαστικού για να ομαλοποιηθεί εσωτερικά η άτρακτος και να αποχτήσει τα καμπύλα τοιχώματα του αεραγωγού με κατάληξη τον κινητήρα.Τα πλαστικά συγκλίνουν πίσω και σε συνδιασμό με το στοκάρισμα μπροστά και τη διαμόρφωση της μαπνιέρας δίνουν ένα ωραίο αποτέλεσμα που οδηγέι το μάτι να εξερευνίσει την εισαγωγή και να δώσει και την αίσθηση οτι κάτι υπάρχει εκεί !
Click to see the original size. Click to see the original size.Click to see the original size.

Αν και είναι νωρίς ακόμα ,σήματα έχω γιάυτό.....Click to see the original size. Click to see the original size.
Θα ηθελα να συζητήσουμε λίγο τα χρώματα ,προσωπικά μου αρέσει πολύ έτσι,ποιές αποχρώσεις προτείνετε σαν βάση!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας ,εννοείτε οτι συνεχίζεται μέχρι τέλους!!!

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
Απ: MiG 17 F North Vietnamese *SMER 1/48*
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 27, 2013, 11:18:44 μμ »
Τι λες τωρα???? Πολυ δουλεια εχεις ριξει, και ακομα ειναι η αρχη!!!!

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Aθηνα
  • Fail to prepare is prepare to fail...
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 27, 2013, 11:28:17 μμ »
Πολύ μ'αρέσεις, πολύ μ'αρέσεις!
Η παραλλαγή που διάλεξες σηκώνει πολύ ξεθώριασμα κ chipping k κ μου φαίνεται πάλι θα τρίβουμε τα ματάκια μας Σταμάτη.
Αλλά για το τί χρώματα θα χρησιμοποιήσεις ας μιλήσουν οι ειδικοί σε αυτά..
Καλή αρχή Σταμάτη..ξεκινάω να κρατώ σημειώσεις! ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος
FB: AlexSMT
Instagram:alexscalemodeltherapy

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 27, 2013, 11:52:07 μμ »
Μάλιστα ωραίο δώρο ρε φίλε Σταμάτη μας έκανες Σαββατιάτικα. Πάλι θα θέλουμε να το ρίξουμε στο πλέξιμο μου φαίνεται με εσένα. Τελος πάντων θα πω καλή συνέχεια γιατί την αρχή την έχεις κάνει. Για τα χρώματα του κόκπιτ από όσο ξέρω τα MIG 17 και 19 ήταν γκρι ανοιχτό με λίγο γαλάζιο και το κάθισμα το ίδιο με μαύρο προσκέφαλο. Από το MIG 21 και μετά αρχίσαν τα μπλεγαλαζιοτιρκουαζκαμπενιδιτοκερατομουμεσα :lol: :lol: :lol:

Για τα υπόλοιπα χρώματα θέλει λίγο ψάξιμο γιατί δεν είναι της εποχής μου πολύ αλλά θα σου πω πιστεύω μέχρι αύριο κάτι σίγουρο.

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 27, 2013, 11:54:52 μμ »
Διπλό ποστάρισμα λάθος :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 27, 2013, 11:57:01 μμ »
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις ευχές ,Μιχάλη ,Αλέξανδρε, Νικόλα!

Νίκο έχεις πιάσει ωραίο κιτ φίλε άσε τα παράπονα !!! :mrgreen:Για το κόκπιτ έχω καταλήξει ,γκρι θα γίνει ...με τα  χρώματα στην παραλλαγή έχει χαθεί η μπάλα ....βασικά με ενδιαφέρουν οι αποχρώσεις του πρώτου προφίλ με αυτό το γκριζομπλε πράσσινο για το ανοιχτό!!!Για το άλλο μη σκας ,με την ησυχία σου!!! ::salut::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 28, 2013, 12:31:31 πμ »
Ζόρικα τα πράγματα!
Ζόρικο το camo, ζόρικες και οι προσθήκες (που μου άρεσουν πάντα, είναι αυτές που κάνουν το "α-ροπλανάκι" σωστό μοντέλο).

Ζόρικο και το γεγονός ότι μπλέκεις με το Β.Βιετνάμ σε τέτοιες μέρες...

Αποσυνδεδεμένος tito

• IPMS 1309
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Χρήστος Μπαλής
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 28, 2013, 12:55:07 πμ »
Ομορφα πραγματα Σταματη! βλεπω οτι το εχεις παρει πολυ ζεστα το θεμα με το Mig! Καλη συνεχεια φιλε μου και οσο για την παραλλαγη που διαλεξες φαινεται σουπερ :wink:  ::salut::

Χρηστος

Αποσυνδεδεμένος thanasis87

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 28, 2013, 01:04:39 πμ »
Φοβερή δουλειά!  ::thumbleft::

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 28, 2013, 03:20:35 πμ »
Δες εδω για τα χρωματα,καλη συνεχεια! :wink: ::salut:: ::salut::

http://www.hyperscale.com/2010/features/mig1748dwa_1.htm

Αποσυνδεδεμένος Giannis

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αλμυρός
  • Γιαννακοπουλος Ιωαννης
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 28, 2013, 07:20:35 πμ »
Φιλτατε Σταματη, εχεις κανει καταπληκτικη δουλεια! καλη συνεχεια. ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 28, 2013, 07:47:16 πμ »
Ωρε τι επιασε παλι ο ανθρωπος!Stam καλη συνεχεια! ::salut:: ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Σιόλος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρινιο
  • Δημήτρης Σιόλος-IPMS 1314
« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 28, 2013, 09:09:05 πμ »
Κι άλλο χρέπι Σταμάτη; Υπέροχα πας μέχρι τώρα, και η συνέχεια θα είναι σίγουρα ανάλογη! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 28, 2013, 11:39:02 πμ »
Σταματη μ'αρεσουν παρα πολυ οι προσθηκες σου σε κοκπιτ και καθισμα. Με το βαψιμο θα αναδειχτουν ολα και θα ειναι σουπερ. Και η δουλεια στις εισαγωγες εξαιρετικη.
Μου αρεσει περα απο το κατασκευαστικο, ο τροπος παρουσιασης σου, πολυ αναλυτικος και επεξηγηματικος με πολλες φωτογραφιες.
Καλη συνεχεια, ανυπομονω για τα πρωτα βαψιματα. ::salut:: ::salut:: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος bill-larisa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
« Απάντηση #14 στις: Απριλίου 28, 2013, 02:30:36 μμ »
Ομορφα πραγματα.....
Καλη συνεχεια Σταματη....
Εχω κι εγω ενα ιδιο,,, για να δουμε μπας και κλεψω καμια ιδεα οταν ερθει η ωρα του. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κέρκυρα/Corfu
« Απάντηση #15 στις: Απριλίου 28, 2013, 04:05:30 μμ »
Ωχ, τι έχουνε να δούνε τα ματάκια μας! Ανεβαίνει και η θερμοκρασία, διπλό το χτύπημα.
Spoiler (hover to show)

Η μέχρι τώρα πρόοδος προδιαθέτει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και η θεματολογία "ξεφεύγει" από τα συνηθισμένα.

Από μια γρήγορη αναζήτηση, δεν ξέρω αν σε βοηθήσουν

http://www.fishbed.com/mig17fresco.cfm
"Εφ´ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν."
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος dkakos

• Δημήτρης Κακογιαννάκος, Σύλλογος Μοντελιστών Καβάλας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Σέρρες
  • Quod in Vita Agimus, In Aeternum Resonat!
    • SWAT sig
« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 28, 2013, 04:53:09 μμ »
Η αναζήτηση των χρωμάτων των Βόρειο-Βιετναμέζων, δεν απέφερε και πολλούς καρπούς, μιας και δεν είχαν κάποιο στάνταρντ στα χρώματά τους (απ'οτι διαβάζω).
Αν, θέλεις να φτιάξεις το περιβόητο 3020 (όπως τα προφίλ που πόσταρες παραπάνω), υπάρχουν αρκετοί που το κατασκεύασαν, αλλά ο καθένας με την δική του οπτική στους τονισμούς και τη παραλλαγή.

Παραθέτω μια φώτο από το πραγματικό 3020.
Click to see the original size.

και ένα όμορφο παράδειγμα κατασκευής ΕΔΩ

Τέλος, θα σου πρότεινα ένα search στο Google/Google Images κάπως έτσι: MiG 17 3020 camo

Ελπίζω να βοήθησα  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #17 στις: Απριλίου 28, 2013, 05:20:34 μμ »
Γιάννη όντως φίλε η μικρολεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά πάντα ,το κατασκευαστικό είναι ένα κομμάτι που απολαμβάνω χωρίς αγχος,με το βάψιμο τα πράγματα γίνονται πιό ζόρικα φοβούμενος μην χαλάσει η μέχρι τότε δουλειά του κατασκευαστικού ,όλα αυτά θα μετρίσουν αν βαφτούν σωστά διαφορετικά το άρθροισμα βγάνει με αρνητικό πρόσημο!
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!

Χρήστο (tito),Πάντα μου άρεσε το συγκεκριμένο προφίλ ,πιστευω ήταν απόλυτο καμουφλάζ για το mig  17 στο Βιετνάμ ,επίσης μου άρεσε και το χέρι του βαφέα που μάλλον έπιανε το χέρι του με όλα αυτά τα φίδια ,δεν αρκέστηκε σε βούλες και γραμμές!
Σε ευχαριστώ φίλε μου!

Θανάση σε ευχαριστώ πολύ!

Φίλε nosdio το έχω ξεψαχνίσει το άρθρο ,όντως πολύ κατασκευή και από οτι διάβασα και αυτός μίξεις χρησιμοποίησε !Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου!

Γιάννη φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ!

Γιώργο ευχαριστώ πολύ φίλε!

Δημήτρη ,δεν είναι και τόσο χρέπι ,οι Τσέχοι έχουν κάνει σωστή δουλειά ,λίγο χοντρό πλαστικό αλλά αν δεν ανοίξεις πάνελς αυτό είναι πλεονέκτιμα ,τρίβεις άφοβα με ότι θες ,ακόμα και η γράμμωση αντιστέκεται.Σε ευχαριστώ φίλε!

Νώντα σε ευχαριστώ φίλε μου ,το καταδύναμην από την πλευρά μου ,άλλωστε ουδέν κρυπτόν υπό το ήλιο ,θα πρέπει να βλέπεται καλά για να κρίνετε και να διορθώνετε!
Σε ευχαριστώ για τα κολακευτικά σου  σχόλια!

Βασίλη σε ευχαριστώ φιλαράκι ,θα το βγάλεις μια χαρά δε σε φοβάμαι και έχω και πολύ πράμα από φωτογραφίες για οτι χρειαστείς!

Πανούλη χαθήκαμε ,σε ευχαριστώ φίλε ,τα έχω ψάξει όλα αυτά ,έτσι είναι στο μουσείο σήμερα ,έχω την εντύπωση οτι του έχουν βάλει χέρι στα χρώματα ,οπότε θα το πάω για το προφίλ που πόσταρα στην αρχή ,σε ευχαριστώ πολύ φίλε ,πάντα έτοιμος να βοηθήσεις!!

Φίλε dkakos αυτή η φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά ,την έχω βρει και εγώ ,σε αντίθεση με τα προφίλς αν παρατήρησες το ανοιχτό πράσσινο λαδίζει αρκετά ,πιστευω οτι εκεί θα πρέπει να προσανατολιστώ.....θα ψάξω και με τον τρόπο που μου είπες αν και το έχω ξεψαχνίσει το διαδύκτιο ,σε ευχαριστώ πολύ πάντως ,νομίζω οτι συμφωνούμε απόλυτα για το που πρέπει να πάει !

Αποσυνδεδεμένος dionisis79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • IPMS 1317 Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας!!!!!
« Απάντηση #18 στις: Απριλίου 28, 2013, 05:33:17 μμ »
Σταμάτη καλή αρχή σε ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα ( αν και στις δικές σου κατασκευές είναι πάντα καλή και η αρχή και το τέλος...) ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ARMED AND READY

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ
  • ΕΔΩ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ.....(ορεστης π.)
« Απάντηση #19 στις: Απριλίου 28, 2013, 08:57:22 μμ »
καλα...η δουλεια μεχρι τωρα ειναι...αστα....(βρε παιδια μην μας κανετε να νωμιζουμε οτι απλα κολλαμε πλαστικα κομματια με αυτα που φτιαχνετε.... :mrgreen:) στα χρωματα τωρα να πω κ εγω την λαλακια μου....εμενα κ απο την πραγματικη φωτο που ποσταριστικε μου κανει κατι σε ενα ωραιοτατο πρασινο ολο το αφ/ος.....με ωραιοτατα ξεθωριασματα....γιατι αν παρατηρισετε μπροστα το νουμερο ειναι σε πρασινο φοντο (προφανως φρεσκοβαμενο) ενω το υπολοιπο μοιαζει με ξεθωριασμενο πρασινο...(αυτο το γνωστο ρωσικο πρασινο) κ βαμενο φιδακια με φρεσκο χρωμα. κ γιατι το λεω αυτο...απο οσο ηερω αυτα τα μιγκ δανιστικαν απο την ρωσια (κ στην αρχη πετουσαν με ρωσους πιλοτους...) κ μετα εμειναν στην υπηρεσια των βιετναμεζων...με αυτην την σκεψη φανταζομε οτι θα ηταν κομματακι δυσκολο η βοριοβιετναμεζοι να εβαφαν τζι τζι τα α/φοι τους αφου δεν τα ειχαν σε αφθονια.....κ μαλλον με μπαλωματα στο αρχικο καμουφλαζ τα ειχαν...(εδω τα αμερικανικα κ ηταν να μην πω απο φθορες....) δεν ξερω...μια σκεψη λεω...

"ΜΟΝΤΕΛΑ"-ΚΥΝΗΓΙ-ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ-Α/ΦΗ

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #20 στις: Απριλίου 28, 2013, 09:50:11 μμ »
Διονύση να είσαι καλά φίλε ,πάντως μια καλή αρχή είναι .....μια καλή αρχή :mrgreen:....... ,που σου δίνει όρεξη για τη συνέχεια!

Ορέστη δεν το είχα παρατηρίσει αυτό ,έχεις πολύ δίκιο φίλε ,δηλαδή προτείνεις το Ρωσικό πράσσινο για ανοιχτό ,φθαρμένο του σκοτωμού ,το οποίο οταν φθαρεί πολύ  καφετίζει και μετά το πράσσινο το σκούρο από πάνω το οποίο βάφτηκε στις μονάδες (καθαρό)......σωστός φίλε !!!Ποιό χρώμα θα πρότεινες γιάυτό το ανοιχτό ,μάλλον θα το φτιάξω ,αλλά για να έχω ένα μπούσουλα ....
Ορέστη σε ευχαριστώ πολύ για την παρατηριτηκότητά σου και για την βοηθειά σου ..για το άλλο που λες χρειάζεσαι παρά μόνο πολλά evergreen και πολλές φωτογραφίες ,μετά το κοπίδι πάει μόνο του ,το ιδιο και η κόλλα .άσε που από εφαρμογή έχεις καλύτερη από του κιτ (φυσικό ,οτι θέλεις κάνεις) :mrgreen: :mrgreen: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος raziera

• Scale 1/35
  • *
  • Κωστας
« Απάντηση #21 στις: Απριλίου 28, 2013, 09:52:55 μμ »
Φιλε Σταματη εισαι ασταματητος... 8)
Καλη συνεχεια αφου ηδη εκανες μια δυναμικη αρχη.

::salut:: Κωστας

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #22 στις: Απριλίου 28, 2013, 10:46:26 μμ »
Γιάννη όντως φίλε η μικρολεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά πάντα ,το κατασκευαστικό είναι ένα κομμάτι που απολαμβάνω χωρίς αγχος,με το βάψιμο τα πράγματα γίνονται πιό ζόρικα φοβούμενος μην χαλάσει η μέχρι τότε δουλειά του κατασκευαστικού ,όλα αυτά θα μετρίσουν αν βαφτούν σωστά διαφορετικά το άρθροισμα βγάνει με αρνητικό πρόσημο!
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!

Χρήστο (tito),Πάντα μου άρεσε το συγκεκριμένο προφίλ ,πιστευω ήταν απόλυτο καμουφλάζ για το mig  17 στο Βιετνάμ ,επίσης μου άρεσε και το χέρι του βαφέα που μάλλον έπιανε το χέρι του με όλα αυτά τα φίδια ,δεν αρκέστηκε σε βούλες και γραμμές!
Σε ευχαριστώ φίλε μου!

Θανάση σε ευχαριστώ πολύ!

Φίλε nosdio το έχω ξεψαχνίσει το άρθρο ,όντως πολύ κατασκευή και από οτι διάβασα και αυτός μίξεις χρησιμοποίησε !Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου!

Γιάννη φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ!

Γιώργο ευχαριστώ πολύ φίλε!

Δημήτρη ,δεν είναι και τόσο χρέπι ,οι Τσέχοι έχουν κάνει σωστή δουλειά ,λίγο χοντρό πλαστικό αλλά αν δεν ανοίξεις πάνελς αυτό είναι πλεονέκτιμα ,τρίβεις άφοβα με ότι θες ,ακόμα και η γράμμωση αντιστέκεται.Σε ευχαριστώ φίλε!

Νώντα σε ευχαριστώ φίλε μου ,το καταδύναμην από την πλευρά μου ,άλλωστε ουδέν κρυπτόν υπό το ήλιο ,θα πρέπει να βλέπεται καλά για να κρίνετε και να διορθώνετε!
Σε ευχαριστώ για τα κολακευτικά σου  σχόλια!

Βασίλη σε ευχαριστώ φιλαράκι ,θα το βγάλεις μια χαρά δε σε φοβάμαι και έχω και πολύ πράμα από φωτογραφίες για οτι χρειαστείς!

Πανούλη χαθήκαμε ,σε ευχαριστώ φίλε ,τα έχω ψάξει όλα αυτά ,έτσι είναι στο μουσείο σήμερα ,έχω την εντύπωση οτι του έχουν βάλει χέρι στα χρώματα ,οπότε θα το πάω για το προφίλ που πόσταρα στην αρχή ,σε ευχαριστώ πολύ φίλε ,πάντα έτοιμος να βοηθήσεις!!

Φίλε dkakos αυτή η φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά ,την έχω βρει και εγώ ,σε αντίθεση με τα προφίλς αν παρατήρησες το ανοιχτό πράσσινο λαδίζει αρκετά ,πιστευω οτι εκεί θα πρέπει να προσανατολιστώ.....θα ψάξω και με τον τρόπο που μου είπες αν και το έχω ξεψαχνίσει το διαδύκτιο ,σε ευχαριστώ πολύ πάντως ,νομίζω οτι συμφωνούμε απόλυτα για το που πρέπει να πάει !

φιλε μου μιξεις για να βγουν τα συγκεκριμενα χρωματα τα οποια ομως υπαρχουν...
Green Drab (F.S.34086)
SAC Bomber Green (F.S.34159)

Υπαρχουν σιγουρα σε σμαλτα..Μολακ το ενα και το αλλο white ensign,τα βγαζει και η ΜΜ σιγουρα..απο και και περα το ψαχνεις 8)

Αποσυνδεδεμένος PanosG

• 1/48 και πινέλο!
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κέρκυρα/Corfu
« Απάντηση #23 στις: Απριλίου 29, 2013, 01:53:09 μμ »
Ουπς  :oops:
Σωστά, στο συγκεκριμένο κυριαρχεί το πράσινο. Σε κατασκευές στο ARC παρατηρώ μάλιστα δύο τόνους πράσινο.
Όπως και να χει, την άκρη θα τη βρεις και θα το "περιποιηθείς" κατάλληλα και στο τέλος με βλέπω να μετατρέπω τα πινέλα μου σε μπαγκέτες και να ξεκινάω μαθήματα ντραμς!!   ::drumstel:: ::Laie_41::
Spoiler (hover to show)
"Εφ´ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν."
Ιωάννης Καποδίστριας

Αποσυνδεδεμένος ARMED AND READY

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ
  • ΕΔΩ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ.....(ορεστης π.)
« Απάντηση #24 στις: Απριλίου 29, 2013, 08:27:34 μμ »
διονυση με τα ρωσακια...(τα αεροπλανα αρματα κλπ κλπ.... :lol:) δεν τα παω καλα....αλλα φανταζομε δεν θα ειναι κ δυσκολο να βρεις το πρασινο. ειδικα εαν ψαξεις στην AKAN θα το βρεις σιγουρα. τωρα μαλλον θα πρεπει να ξεκινησεις απο το πολυ φθαρμενο του κ να ανεβενεις προς το καθαρο πρασινο...εξαλλου εισαι καλυτεχνης εσυ θα το βρεις...δεν σε φοβαμαι...(εμενα φοβαμαι οτι μετα θα το ριξω στο πλεξιμο... με αυτα που θα δω :mrgreen: :mrgreen:)

"ΜΟΝΤΕΛΑ"-ΚΥΝΗΓΙ-ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ-Α/ΦΗ

Tags: mig-17