Γιώργο σε ευχαριστώ φίλε μου!
Απόστολε είναι στο πρόγραμμα φίλε και μάλλον για μπλέ του Αιγαίου με πολύ φθορά όπως πάντα άλλωστε!Σε ευχαριστώ πολύ!
Δημήτρη σε ευχαριστώ ,αναμονή για το δικό σου τώρα!
Αρη ευχαριστώ πολύ φίλε μου να είσαι καλά!
Μιχάλη ,ευχαριστώ πολύ!
Θάνο τα Γαλλικά είναι όντως άλλο πράγμα ,αποπνεουν Ευρωπαικό στυλ και φινέτσα!Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
Αλέξανδρε το εφέ πέτυχε φίλε και η τεχνική σχετικά ευκολη ,προχωράμε για το επόμενο!Σε ευχαριστώ καλά τελειώματα με το Αφρικανικό διαμάντι!
Πάνο το έχω πιάσει ήδη και είναι μεγάλο στο μάτι μικρό στην κλίμακα ,σε ευχαριστώ πολύ!
VF 23 πολύ υπομονή και περισσότερες μπατονέτες για το σκούπισμα ,αυτά χρειάστηκα τελικά και λίγο τύχη να πάνε όλα κατ'ευχήν ,σε ευχαριστώ πολύ!
Νικόλα σε ευχαριστώ για όλα φίλε μου ,χάρη στα καθησματά σου ,έφτιαξα ένα από τα καλύτερα μου κόκπιτ!
Γιάννη να είσαι καλά ,πραγματικά δεν κάνει τίποτα ,χαρά μου!
Βασίλη ακόμα και με τα μάτια στο πάτωμα ,το μάτι σου κόβει ,έχεις δίκιο απλά το μπράτσο του σκέλους που έμπεναν μέσα δεν ήταν κυκλικό αλλά μισο φεγγαρο ,με αποτέλεσμα να πρέπει να μπουν στο αεροσκάφος και μετά να πατηθούν ,πράγμα πολύ δύσκολο μια και το συστημα προσγείωσης είναι πολύ ευαίσθητο.Επρεπε να είχε γίνει προγραμματισμός από πολύ αρχή!Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
Δημήτρη σε ευχαριστώ φίλε μου!
Επίσης Δημήτρη σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι!
Γιώργο ευχαριστώ φίλε μου!
Φίλε Τrex δε νομίζω φιλαράκι ,χρειάζομαι πολλά καρβέλια ακόμα ,πιστεψέμε δεν έχουν ανάγκη τις δικές μου κατασκευές το επίπεδο είναι πολύ υψηλό σε όλους τους τομείς ,εγώ ακόμα δεν ξέρω ούτε φωτογραφία να βγάλω ....ισως στο μέλλον να αξίζει κάτι πραγματικά να βγει παρά έξω .Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για τα καλά σου λόγια !