Επειδή όμως με έτρωγε ο κ@#$% μου, είπα να το σκαλίσω πάλι.
Έτσι έβγαλα και δυο φωτό να βοηθήσουν, όποιους αποφασίσουν να κάνουν κάτι αντίστοιχο. Έχουμε λοιπόν τα παρακάτω βήματα:

1. η "βίδα" με τις δύο εγκοπές, όπως αυτή φαίνεται μέσα στο σώμα του αερογράφου, όταν αφαιρέσουμε τη σκανδάλη με το μηχανισμό της βελόνας
2. Βάζουμε ένα ίσιο κατσαβιδάκι ωρολογοποιού και ξεβιδώνουμε τη βίδα εντελώς.
3. Βγάζουμε τη βίδα με το τσιμουχάκι, με τη βοήθεια της βελόνας. Εδώ μπορούμε να βάλουμε τη βελόνα απο την μπροστινή μεριά (το μπεκ εννοείτε πως έχει αφαιρεθεί) και περνώντας μέσα απο τη βίδα, να τη βγάλουμε εντελώς όπως φαίνεται στη φωτο 4. Σε αυτό το σημείο, καλό είναι να δούμε τη φορά που έχει το τσιμουχάκι, ώστε να το βάλουμε πάλι απο την ίδια πλευρά και όχι ανάποδα.
5. Με μια μπατονέτα με διαλυτικό, καθαρίζουμε όλη τη περιοχή, αλλά και τα εξαρτήματα της φωτο 3, τα οποία εδώ τα έχω ήδη καθαρίσει.

5. Το σώμα του αερογράφου, χωρίς τη βίδα. Φαίνεται μια πατούρα, πάνω στην οποία τερματίζει το τσιμουχάκι, με αποτέλεσμα, όσο σφίγγουμε τη βίδα, να πρεσάρετε το τσιμουχάκι στο σώμα και να λεπταίνει την διατομή της τρύπας. Αυτό το καταλαβαίνουμε όταν περνάμε την βελόνα απο μέσα, νιώθουμε να ζορίζεται.
6. Περνάμε το τσιμουχάκι και τη βίδα μέσα στη βελόνα "κοντοσούβλι", αφού πρώτα έχουμε βάλει τεφλόν και λίγο βαζελίνη στο τσιμουχάκι και περνάμε τη βελόνα μεσα στο σώμα σαν οδηγό.
7. Βγάζουμε τη βελόνα απο μπροστά και έτσι τσιμουχάκι και βίδα έχουν καθίσει στην θέση τους.
8. Με το ίδιο κατσαβιδάκι και με πολύ προσεκτικές κινήσεις για να βρούμε τα σωστά πάσα, βιδώνουμε τη βίδα. Δεν την καργάρουμε, αλλά τη βιδώνουμε τόσο όσο όταν θα περάσουμε τη βελόνα, να βρίσκει μια ελάχιστη αντίσταση.
Τώρα που το ξανάκανα δεν μου φάνηκε τόσο δύσκολο και ίσως κάθε 2 - 3 μοντέλα, να το βγάζω και να το καθαρίζω. Ελπίζω να βοήθησε το how to
Φιλικά,