Σταύρο, είναι αλήθεια ότι έχουν σκάσει μύτη EADS,Gripen και λοιποί?
Λέω να κατέβω μια βολτούλα αύριο...
Γιώργο, αρβύλα. μόνο το rafale και τα εκπαιδευτικά . εννοείται simulators και μεγάλα μοντέλα. όχι τα πραγματικά.
φέτος είναι η χρονιά των τεθωρακισμένων του ΣΞ και έσκασαν μύτη όλα (Fennek, patria κλπ.)
Καλησπέρα. Είμαι νέος στο Forum. Θα ήθελα να σε ρωτήσω Stavros αν χρειάσθηκε κάποια ειδική άδεια για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την φωτογραφική σου μηχανή μέσα στην έκθεση;
επισήμως θέλει άδεια από την οργανωτική. στην είσοδο έχει έλεγχο και υποτίθεται ότι κρατάνε μηχανές. συνέβη με το φίλο μου Τ.Μ. που πήγαμε μαζί. απλά έτυχε να δουν τη δική του και την κράτησαν. τη δική μου όχι. όταν μπήκαμε σχεδόν οι πάντες - ιδίως κάτι σχιστομάτηδες που ήταν και πολλοί - τράβαγαν φωτό αβέρτα. έτσι έκανα κι εγώ.
και διορθώνω: τράβηξα 201 φωτό το Leo 2HEL και όχι ..100. απλά με ρώτησαν γιατί επέμενα σε κάτι κουφές - για τους αδαείς - λεπτομέρειες όπως το "τηλέφωνο πεζικού" πίσω, την άκρη του πυροβόλου κλπ.
Από άλλα "σουβενίρ" γενικά είναι "σφιχτοί". αλλά το σάββατο που θα θέλουν να αδειάσουν θα δίνουν αβέρτα.
να πάτε.
Σ.Σ.