Αποστολέας Θέμα: 32ος Διαγωνισμός - Έκθεση της IPMS Ελλάδος (2013)  (Αναγνώστηκε 77448 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
Απ: 32ος Διαγωνισμός - Έκθεση της IPMS Ελλάδος (2013)
« Απάντηση #625 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 09:10:17 μμ »
Μετά από καιρό παρακολούθησα την έκθεση εκτός ΟΕ ή ΔΣ ( οι υποχρεώσεις γαρ..). Τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά για τον κόπο και τον ιδρώτα που έριξαν, παρά την αντιξοότητα της τελευταίας στιγμής με την αίθουσα.

Θεωρώ ότι χρόνο με τον χρόνο το επίπεδο τόσο σε οργανωτική πλευρά όσο και σε παρουσίαση μοντέλων ανεβαίνει και δεν είναι τυχαία τα καλά λόγια από δυο παγκόσμιας κλάσης μοντελιστές, πέρυσι του ΜΙΓΚ και φέτος του Ολαφ.

Ηδη ετοιμαζόμαστε για την επόμενη χρονιά. Να μαστε καλά όλοι  και...δυνατά :wink:

Spoiler (hover to show)
type less model more

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
« Απάντηση #626 στις: Νοεμβρίου 05, 2013, 09:45:06 μμ »
Μετά και το πέρας της -ομολογουμένως- και από όλες τις μεριές επιτυχημένης διοργάνωσης της 32ης Έκθεσης & Διαγωνισμού της IPMS Ελλάδος, θέλω να ευχαριστήσω από καρδίας, χωρίς συγκεκριμένη σειρά, όλα τα παιδιά της Ο.Ε. και όλους όσους βοήθησαν στην ετοιμασία και οργάνωση, τους κριτές, τους εθελοντές-στρουμφάκια, τους μπαμπαστρουμφ (αυτοί με τα κόκκινα), που μόχθησαν και θυσίασαν χρόνο και προσωπική συνεισφορά και κόπο, πνευματικό και σωματικό, για να βγει αυτό το πολύ θετικό αποτέλεσμα, παρά τις αντιξοότητες της τελευταίας στιγμης. Επίσης οι αναβιωτές ιστορίας έδωσαν τα δικά τους χρώματα και εφέτος.

Ευχαριστώ επίσης και όλους τους μοντελιστές που μας εμπιστεύτηκαν τα μοντέλα τους για τοποθέτηση, φύλαξη, επίδειξη και κρίση (αυτό... αναλύεται σε άλλο topic) αλλά πολύ περισσότερο για την επίσκεψή τους και το ίτι βρεθήκαμε όλοι πάλι, από όλη την Ελλάδα, και χαιρετηθήκαμε, αλληλοπειραχτήκαμε, γελάσαμε, κουραστήκαμε όρθιοι, ανταλλάξαμε νέα και απόψεις, προσωπικά και μοντελιστικά, και πλέον αναμένουμε την επόμενη συνάντησή μας. Εντυπωσιακή ήταν και η προσέλευση των επισκεπτών.

Πολύ θετική ήταν και η παρουσία του καλεσμένου μας, Per Olav Lund, τον ευχαριστούμε και από εδώ.

Πιστεύω κι ελπίζω ότι του χρόνου η διοργάνωσή θα γίνει ακόμα καλύτερη.

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #627 στις: Νοεμβρίου 06, 2013, 08:44:08 μμ »
Τα συγχαρητήρια μου στο ΔΣ της IPMS και σε όλους τους εθελοντές που έτρεξαν ακούραστα, υπερέβησαν τα απρόοπτα (πιστεύω ότι η επιτυχής διοργάνωση μίας έκθεσης αυτού του μεγέθους όταν 3 μέρες πριν την ημερομηνία έναρξης σου ακυρώνουν ξαφνικά τον χώρο βάσει του οποίου έκανες όλους τους υπολογισμούς διεκδικεί μία θέση στο βιβλίο Γκίνες) και διοργάνωσαν μία απόλυτα επιτυχημένη έκθεση.

Δυστυχώς η ξαφνική εισαγωγή μου στο νοσοκομείο δεν μου επέτρεψε να συνεισφέρω ως εθελοντής, όπως είχα δηλώσει και έκανα τις προηγούμενες χρονιές.  :(
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια
--------------------------------------------------
clopy & paste
επειδή και η αντιγραφή θέλει μυαλό

Αποσυνδεδεμένος Christosjager

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: AΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ
  • Χρήστος Παναγιωτόπουλος
« Απάντηση #628 στις: Νοεμβρίου 06, 2013, 08:58:46 μμ »
Η διοίκηση της IPMS είναι τόσο επιτυχημένη που προτείνω να αναλάβουν την διακυβέρνηση αυτής της χώρας άμεσα. Είμαι σίγουρος πως σε ελάχιστο χρόνο θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο,
 ::101::

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #629 στις: Νοεμβρίου 06, 2013, 09:04:17 μμ »
Η διοίκηση της IPMS είναι τόσο επιτυχημένη που προτείνω να αναλάβουν την διακυβέρνηση αυτής της χώρας άμεσα. Είμαι σίγουρος πως σε ελάχιστο χρόνο θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο,
 ::101::

+1000
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια
--------------------------------------------------
clopy & paste
επειδή και η αντιγραφή θέλει μυαλό

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #630 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 12:31:58 μμ »
Ας το κάνουμε και αυτό να φεύγει, ιδού τα ομολογουμένως εντυπωσιακά στατιστικά της έκθεσης του 2013, χωρίς να έχω ακόμα γνώση των αντιστοίχων μεγεθών από το StarClub. Ετσι λοιπόν 200 συμμετέχοντες, 606 εκθέματα (θεματικές ως ένα έκθεμα) και 646 μοντέλα συνθέτουν μία εικόνα που δείχνει σαφώς το πόσο κάποια πράγματα, ακόμα και μέσα από απίστευτες δυσκολίες, έχουν οργανωθεί και βελτιστοποιηθεί. Τα παραπάνω παρελήφθησαν σε συνολικό χρόνο 25 ωρών, κάτι που σημαίνει πλήρη "επεξεργασία" ενός μοντέλου κάθε 2.4 λεπτά. Φυσικά μία πιο σωστή κατανομή δείχνει πως τις ώρες αιχμής γινόταν "επεξεργασία" ενός μοντέλου σε λιγότερο από 55sec. Η κρίση των μοντέλων άρχισε στις 0910 και ΟΛΑ τα αποτελέσματα είχαν εισαχθεί στο σύστημα στις 1238 με τα τελικά αποτελέσματα να έχουν εξαχθεί στις 1320 και όλα τα ειδικά βραβεία να έχουν συμπληρωθεί (κατά 95%) μέχρι τις 1345. Η αποκομιδή των μοντέλων άρχισε στις 1555 και η αίθουσα είχε πρακτικά αδειάσει (πλην των μοντέλων των μελών της ΟΕ) στις 1755 και αν δεν υπήρχε το γνωστό ζώο, όλα μπορούμε να πούμε πως κύλησαν πολύ ομαλά.

Επιτρέψατέ μου μερικές στιγμές υπερηφάνειας ξέροντας πως και εγώ έχω προσθέσει ένα μικρό λιθαράκι για να επιτευχθεί η παραπάνω εικόνα.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν για να λάβουν σάρκα και οστά επιτυχίες όπως αυτή που περιγράφουν οι παραπάνω αριθμοί. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον giwrgosd για τη βοήθειά του στη γραμματεία (πρώτη φορά σε 5 εκθέσεις γυρμούσα σπίτι ψυχικά ήρεμος) και για τον όγκο των παρατηρήσεων που μου έστειλε μετά την έκθεση, αρκετές για να γραφεί ακόμα μία εφαρμογή (εύχομαι κάποιος να τις υλοποιήσει κάποια στιγμη...)

Δυστυχώς αυτη η επιτυχία έμελλε να είναι και το τέλος του δρόμου. Επιστρέφω στη μίζερη καθημερινότητά μου και στη θλίψη μου.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #631 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 03:24:16 μμ »
Από μέρους μου λυπάμαι για την απόφασή σου. Εύχομαι ολόψυχα να την αναθεωρήσεις (in fact σε παρακαλώ γι΄αυτό). Σε κάθε περίπτωση θέλω να σε ευχαριστήσω δημόσια, τόσο για τα όσα έχεις προσφέρει (θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσεις), όσο και για τη συνεργασία μας (η οποία εύχομαι να συνεχιστεί)

Μπορώ να σε ψέξω για ένα μόνο πράγμα: Προσπάθησες να τα βάλεις με τους ανίκητους!!! Εντελώς βλακώδες  :roll:

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #632 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 03:37:22 μμ »

Δυστυχώς αυτη η επιτυχία έμελλε να είναι και το τέλος του δρόμου.
ευελπιστω πως οχι ....οι λόγοι γνωρίζεις.
δίνεις ετσι υπόσταση σε πραγματα που δεν υφισταται.
ελπιζω και ευχομαι με την πληθωρική παρουσία σου θα δώσεις και παλι το παρον. :wink: ::salut::

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #633 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 03:41:36 μμ »
ευελπιστω πως οχι ....οι λόγοι γνωρίζεις.
δίνεις ετσι υπόσταση σε πραγματα που δεν υφισταται.
ελπιζω και ευχομαι με την πληθωρική παρουσία σου θα δώσεις και παλι το παρον. :wink: ::salut::
:( :( :( :( :( :(
+ 1...
Αν κάτι λέει αυτό...
Και δεν χρειάζεται να ευχαριστείς για τίποτα. Ότι έκανα το έκανα γιατί μου άρεσε και γιατί ήμουν ανάμεσα σε φίλους και περάσαμε καλά.
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #634 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 04:02:38 μμ »
Δυστυχώς αυτη η επιτυχία έμελλε να είναι και το τέλος του δρόμου. Επιστρέφω στη μίζερη καθημερινότητά μου και στη θλίψη μου.

:?:

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #635 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 04:21:24 μμ »
Προσωπικά σε ευχαριστώ,για ότι έχεις προσφέρει(και θα προσφέρεις :twisted:) απ την καλή σου καρδιά!
Είσαι απ τους λίγους ανθρώπους που έχω γνωρίσει,που συνδυάζει την τιμιότητα,την μετριοφροσύνη,τον ανδρισμό,την αγνή αγάπη σε αυτό που κάνει,και φυσικά το χιούμορ και την ειλικρινή αίσθηση αυτού.
Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις! ::salut:: ::salut::

Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #636 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 04:37:51 μμ »
Και κάτι ακόμα... όταν ο γνωστός homo neanderthalensis άρχισε να γκαρίζει κατά το μάζεμα των μοντέλων, σηκώθηκα έχοντας δύο πιθανούς στόχους, το γκαρίζων ον και το μέλος της ΟΕ το οποίο έδειχνε να έχει τον όγκο και τη διάθεση να τα κάνει όλα ρημαδιό. Επέλεξα το μέλος της ΟΕ και τον απομάκρυνα, ομολογουμένως άγαρμπα έως απολίτιστα, από το χώρο για να εκτονωθεί η κατάσταση. Υστερα μου είπαν το όνομά του αλλά ως γνήσιος gkontog το ξέχασα... του οφείλω λοιπόν μία συγγνώμη, φίλε μου δεν είχα επιλογές :oops:

Αν και με μεγάλη χαρά θα σε ξαμόλαγα πάνω στο φασαριόζικο πλάσμα, αλλά είχαμε και τα μοντέλα τη μέση...

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #637 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 04:44:00 μμ »
Απόστολος Κρέτσης, ήταν ο φίλος που ίσως πόνεσες...

Ο άλλος τη γλύτωσε... Είπαμε να προσέχουμε την χλωρίδα της χώρας...

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #638 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 04:47:05 μμ »
Spoiler (hover to show)

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #639 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 04:49:32 μμ »
Απόστολος Κρέτσης, ήταν ο φίλος που ίσως πόνεσες...
Δε νομίζω να κατάλαβε τίποτα και μάλλον αν αποφάσιζε να ξεσπάσει σε μένα τώρα θα έτρωγα με καλαμάκι αλεσμένα λαχανικά, αλλά και πάλι οφείλω μία συγγνώμη.

Ο άλλος τη γλύτωσε... Είπαμε να προσέχουμε την χλωρίδα της χώρας...
Του εύχομαι του χρόνου να μην κρατήσει κανείς τον Κρέτση. Μετά θα ήθελα το σχετικό video!

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• Moderator
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #640 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 04:52:38 μμ »
Γιώργο πιστεύω και εγώ όπως και όλοι οι άνθρωποι που σε εκτιμούν να αναθεωρήσεις την απόφασή σου!!!
Εμείς θα πρέπει να σ ευχαριστούμε για το ότι έχεις προσφέρει!!!Και θέλω να ελπίζω σε ακόμη πιο πετυχημένη του χρόνου!!!
Δεν θέλω να πιστεύω οτι θα υπάρξει έκθεση IPMS χωρίς τον ΚΥΡΙΟ Κοντογιάννη.

Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #641 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 05:20:43 μμ »
Γιωργο δεν εχουμε φαει και δεν εχουμε πιει μαζι (δυστυχως και για ασχετους λογους ) η εικονα μου ομως για σενα ειναι η καλυτερη.
Δεν ειμαι κανας υψηλα ισταμενος ,απλα ενα μελος και συμμετεχων στην εκθεση .
Η προσφορα σου τα τελευταια χρονια ειναι υπερτεραστια και ανυπολογιστη θα ελεγα.
Θεωρω λαθος να κανεις σε καποιους "κυριους" το χατηρι και να αποχωρησεις.
Κι οπως ειπε και ο Χαρτμαν7 πιο πανω,εχεις γινει πλεον θεσμος  :wink:
Να σαι καλα και σε ευχαριστουμε για ολα,εμεις οι απλοι μοντελιστουληδες  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #642 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 06:10:36 μμ »
Αγαπητε φιλε Γιωργο......Μπηκα στον χωρο του μοντελισμου πριν απο 6 χρονια περιπου.

Εχω συμμετασχει σε ισαρυθμες εκθεσεις της IPMS και εκει εγινε και οι πρωτη μας γνωριμια.Εισαι ενα απο τα ατομα τα οποια εκτιμω βαθυτατα.....εκτιμω τον απιστευτο αυτοσαρκασμο σου και την απιστευτη αγαπη που δειχνεις ολα αυτα τα χρονια για αυτο που κανεις προσφερωντας τις υπηρεσιες σου  στην διοργανωση.

Θεωρω οτι μια τετοια αποφαση θα ειναι μεγαλο πληγμα για την ενωση....και βαθια μεσα σου το ξερεις και εσυ.Φετος ακουστηκαν πολλα....εκτος απο τα καλα λογια.....κουβεντες που μπορει να πληγωσαν καποιους.Προφανως ολοι αυτοι οι κυριοι που ειπαν διαφορα δεν εχουν καταλαβει οτι το μονο που κανουμε ειναι να φτιαχνουμε τανκσακια αεροπλανακια και οτι αλλο κατεβασει το ξερο μας το κεφαλι.

Το ποσο αξιζει λοιπον για ολους αυτους να αποχωρησεις το ξερεις εσυ φιλε και κανεις αλλος.....προσωπικα πιστευω οτι δεν αξιζει.Ξερεις κατι καμια φορα γινετε κατι το οποιο μας ξενερωνει αφανταστα και αναρωτιομαστε αν αξιζει τον κοπο να δινουμε το 150% του εαυτου μας για αυτο το οποιο υπηρετουμε.Ολοι εχουμε βρεθει σε ενα τετοιο διλημμα.Προσωπικα πιστευω οτι αξιζει....οχι γιατι θα ερθει η δικαιωση καποια στιγμη αλλα γιατι το γουσταρουμε πολυ ρε γαμωτο οποιο και να ειναι αυτο.Και εδω μιλαμε για ενα χομπυ και τιποτα παραπανω.

Θελω να πιστευω οτι η αποφαση αυτη παρθηκε πανω σε εμβρασμο ψυχης.Θεωρω οτι αν τελικα ειναι η τελικη σου αποφαση θα υπαρξει ντομινο αποχωρησεων και αλλων ικανων παιδιων και στο τελος αυτο που θα μεινει ειναι το απολυτο τιποτα..............

Σε παρακαλω να το ξανασκεφτεις και θα σου κανω το τραπεζι με σουτζουκακια σμυρνεικα  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #643 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 06:26:44 μμ »
Τελικα και καρδιες χαλασαν και φιλιες πανε στο διαολο με τα κωλοπλαστικα........ :?
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #644 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 06:57:01 μμ »
Τελικα και καρδιες χαλασαν και φιλιες πανε στο διαολο με τα κωλοπλαστικα........ :?

Μπααα, φιλίες δεν χαλάσανε, "φιλίες" χαλάσανε, διότι στις φιλίες συνήθως προστατεύει ο ένας τον άλλο, δεν τον ξεμπουρλίζει, ζηλεύει, υποσκάπτει ή ότι άλλο μπορεί να συμπληρώσει κανείς...

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #645 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 07:28:40 μμ »
Μπααα, φιλίες δεν χαλάσανε, "φιλίες" χαλάσανε, διότι στις φιλίες συνήθως προστατεύει ο ένας τον άλλο, δεν τον ξεμπουρλίζει, ζηλεύει, υποσκάπτει ή ότι άλλο μπορεί να συμπληρώσει κανείς...
X 1000

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #646 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 07:58:58 μμ »
Για να επανέλθουμε  στην έκθεση
Αν και "ενόχλησε" κάποιους (πιστεύω λόγω της επικαιρότητας ...) η φετινή έκθεση είχε και μοντέλα (ζωντανά και .... μεταλλικά πλήρως λειτουργικά) σε κλίμακα 1/1 :

::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #647 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 08:02:24 μμ »
καλό ''χέρι'' ο φωτογράφος  :mrgreen: :mrgreen:
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Κ. Καριωτέλλης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #648 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 08:05:28 μμ »
παντως παιδια δε ξερω αν το χετε καταλαβει,
η ζημια εχει γινει...

δειξτε χαρακτηρα να σωθει το πραγμα και αφηστε τα αυτοban, τις παραιτησεις, τις αποχωρησεις κλπ.. να μη πω τι

ο κοπος σας, ο χρονος σας, η προσπαθεια σας και ο σεβασμος που με το σπαθι σας κερδισατε τα τελευταια χρονια δεν μετρησε καθολου?

κατι εγραψε καποια στιγμη ο Κωστης για την ελληνικη μοντελιστικη ανωριμοτητα.
και δεν μπορω παρα να συμφωνησω απολυτα.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #649 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 08:19:27 μμ »
Για να επανέλθουμε  στην έκθεση
Αν και "ενόχλησε" κάποιους (πιστεύω λόγω της επικαιρότητας ...) η φετινή έκθεση είχε και μοντέλα (ζωντανά και .... μεταλλικά πλήρως λειτουργικά) σε κλίμακα 1/1
Η κοπέλα με την τελευταία λέξη της μόδας (το 1940) πάντως, όλα τα λεφτά!  Μπράβο στα παιδιά για το κουράγιο τους και την υπομονή τους.
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.