Με εμπειρία σε εκθέσεις της IPMS Hellas από την αίθουσα του Απόλλωνα και μετά θα πω και εγώ δύο λογάκια...
Όσα αφορούν την IPMS Hellas:
Αντίδραση σε επιλογή χώρου μετά την γκέλα με τον ΠΟΛΚΕΟΑ: Κάτι παραπάνω από άριστη.
Χώρος: ʼριστος όσον αφορά την δική μου αισθητική. Ωραίος φωτισμός, αερισμός, δύο αίθουσες που διευκόλυναν πιστεύω τη ροή των επισκεπτών, καθώς μπορούσες να "κατασκηνώσεις χαζεύοντας" στην αίθουσα των ενδιαφερόντων σου, χωρίς να "μπλοκάρεις" ιδιαίτερα όσους θα θέλανε να προσπεράσουν για να πάνε σε θέματα του ενδιαφέροντός τους.
Εξωτερικός χώρος πολύ ωραίος και άνετος, άπλετο παρκινγκ, τροφοδοσία σε καφέδες-χοτ ντόγκ- λουκουμάδες μες τα πόδια σου, χώροι για κοινωνικές επαφές μπόλικοι.
Δικό μου συμπέρασμα-ευχή: μακάρι να μονιμοποιηθούμε στις εγκαταστάσεις του Χόκεϊ.
Προσωπικό, λειτουργίες IPMS Hellas:Παράδοση μοντέλων: Μηδέν ταλαιπωρία, άριστη οργάνωση.
Παραλαβή μοντέλων: Βγαίνοντας να πάρω από το αυτοκίνητο τις κούτες υπήρχε ουρά στην είσοδο για την παραλαβή. Ως που να πάω στο αυτοκίνητο και να το φέρω πιό κοντά (χρόνος λιγότερος από 5΄) μπήκα άμεσα και με συνοδεία που με βοήθησε να πακετάρω άψογα και άνετα.
Γραμματεία: ʼψογα οργανωμένη, με ταχύτατες αντιδράσεις σε ότι ζητήθηκε.
Επίβλεψη: Παντού υπήρχαν τα παιδιά της οργανωτικής επιτροπής, τα οποία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να κυλίσουν όλα άψογα.
Σεμινάρια-demo: Αξιόλογα και του δικού μου γούστου-ενδιαφερόντων. Είδαμε ενδιαφέροντες τεχνικές από δύο καταξιωμένους του χώρου μας.
Τελετή απονομής: Θερινό σινεμά

με πολύ κέφι και παλμό.
Όσα δεν αφορούν την IPMS Hellas:Συμμετοχές-ρεκόρ.
Ποιότητα-θεματολογία για όλα τα γούστα.
Συμμετοχές απ΄ όλες τις γωνιές της χώρας, αλλά και από εξωτερικό, Κύπρο, Τουρκία, Νορβηγία, ίσως και από αλλού;
Προσέλευση κοινού: Τρείς μέρες γεμάτες αίθουσες.
Μαγαζιά: Μπόλικα για να κάνουμε τα ψώνια μας, όλοι κάτι βρήκαμε.
Διασκέδαση: Πιστεύω ότι όλοι περάσαμε όμορφα, ιδιαίτερα με τους φίλους μας, που μας ήρθαν από άλλες πόλεις. Το κέφι-ατάκες-γέλια στο φόρτε τους.
Παράλληλες εκδηλώσεις: Ευχάριστες.
Καθαριότητα: Για μία ακόμη φορά αποδείξαμε ότι είμαστε ικανοί να κάνουμε έναν περιβάλλοντα χώρο μπάχαλο σε χρόνο d.t. Πάντως τασάκια-σκουπιδοτενεκέδες υπήρχαν παντού σε απόσταση ικανή να προσεγγίσουμε, χωρίς να χάσουμε καμία ατάκα της παρέας μας...
Θα πρότεινα την επόμενη φορά το τσιγάρο μας να το ρίχνουμε (με ελάχιστο κόπο) εκεί που πρέπει, την χαρτοπετσέτα που μας πήρε ο αέρας να μην την κοιτάμε πόσο ωραία ίπτατε, αλλά να την ακολουθήσουμε και να την μαζέψουμε από εκεί που προσγειώθηκε και τον καφέ μας να μην τον ξεχνάμε στην καρέκλα που καθίσαμε, στο σκαλοπάτι ή πάνω στο τασάκι...
Κλείνω αυτά τα λόγια με συγχαρητήρια προς ΟΛΟΥΣ και ευχή να περάσουμε το ίδιο όμορφα και την επόμενη φορά.

Υ.Γ. Την κριτική των μοντέλων δεν την άγγιξα, καθόσον αρκετά άσχετος, το οποίο επιβεβαίωσα ρωτώντας έναν κριτή για κάποιο άρμα που εμένα μου άρεσε και με τάπωσε άγρια...